arkadaşlar işler çığrından çıktı oyundan adam bana süzme dedi malesef buraya taşıdım konuyu..
meteordan beni bana ait olan Teğmen charıma TEĞMENKAAN mısın diye pmler geliyor küfürler geliyor artık bıktım. ve bölgeden aynen şu sözleri sarfettim ve klan kanalından ;
"Ben Teğmen ve TEĞMENKAAN charı ile alakam yoktur."
bu kişi ise şöyle anlamış görünüyorki bana böyle diyor "ben gerçek teğmenkaanım deme süzme.."
zaten demediğimiz birşey için ciğeri 5 para etmeyecek kadar anlayışsız kişilerden birde küfür yedik.
hala diyorum benim charımın adı Teğmen-Binyetmişbir-vs.vs.
TEĞMENKAAN ile alakam yok olamaz arkadaş bile değiliz. Çünkü o adam BETAymış ben kim ona yetişmek kim ?
bütün dostlarıma duyurulur.
TEĞMENKAAN ile alakam yoktur Teğmen
TEĞMENKAAN ile alakam yoktur Teğmen

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
Re: TEĞMENKAAN ile alakam yoktur Teğmen
evet öle anlamıs benlede baya bı konustu.arkadas yanlıs anlayıp yorum yapıyo bolgeden...
pascalnouma,Keynesyen
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı
Teğmenkaanla alakası yoktur.......................................................................... Varsa sorunu olan binyetmişbirle beni bulur gerisi boş laf....
http://www.speedtest.net/result/662844479.png
TEĞMENKAAN kardesımız olayı dogru anlamadan yazma artık mılletı de zan altında bırakma.bıde oyunda olmayan kısıler hakkında konusma kısı kendısı gelınce ozelden konus.nasıl bı ınsan kı TEGMENKAAN mılletın huzurunu kaçırıyor...
pascalnouma,Keynesyen
- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Selamın Aleyküm
Bu saçma durum karşısında ne söyleneceği belli Teğmen ve TEĞMENKAAN arasında farkın olduğu aşikar bir gerçek okuması yazması anlaması olmayan insanlar budurum karşısında şöyle bir düşünmeye ihtiyaçları var insan yorum yapmadan önce bir düşünür ve ona göre konuşur gereksiz münakaşa içine girmez .Bildiğin,z gibi oyun içerisinde isimleri birbirini andıran benzeyen bir çok oyuncu var ve bu durum karşısında oyuncuların yapması gereken konuşmadan önce doğru insan ile konuşup konuşmadığını iyi tesbit etmesi gerekir düzgün insanların yapması gereken budur.
işin kısası.
Gördüğünüz her sakallı dededniz olmayabilir ve Teğmen ( İbrahim) bu oyundaki en düzgün en ahlaklı oyunculardan biridir ve bu drurum böyle biline.
Bu saçma durum karşısında ne söyleneceği belli Teğmen ve TEĞMENKAAN arasında farkın olduğu aşikar bir gerçek okuması yazması anlaması olmayan insanlar budurum karşısında şöyle bir düşünmeye ihtiyaçları var insan yorum yapmadan önce bir düşünür ve ona göre konuşur gereksiz münakaşa içine girmez .Bildiğin,z gibi oyun içerisinde isimleri birbirini andıran benzeyen bir çok oyuncu var ve bu durum karşısında oyuncuların yapması gereken konuşmadan önce doğru insan ile konuşup konuşmadığını iyi tesbit etmesi gerekir düzgün insanların yapması gereken budur.
işin kısası.
Gördüğünüz her sakallı dededniz olmayabilir ve Teğmen ( İbrahim) bu oyundaki en düzgün en ahlaklı oyunculardan biridir ve bu drurum böyle biline.
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

- SIVASLISAMURAY
- Acemi Savaşçı
Teğmen'im Hayrola ya ne oldu ben biraz uzak kaldım:)
Saygılarımla
sivaslısamuray
MALAZGİRT Loncası
Saygılarımla
sivaslısamuray
MALAZGİRT Loncası
sivaslısamuray
Betadan bu yana...
Betadan bu yana...
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Şaheser
Ben Teğmenkaan'ın Oğluyum babam hakkında doğru düzgün konuşursanız sevinirim beyler....
Babam bu oyunu İlk açıldığından beri (BETA'yken) oynuyor. İlk tegmenkaan İsimli çarı babam kurmuş.
Sizde Tegmen yapmasaydınız adınızı böyle olaylar olmazdı ... Şimdi Fazla uzatmayın.Bide Laflara Dikkat edelim biraz.39 Yaşında bir adamla böyle konuşamazsınız...
Babam bu oyunu İlk açıldığından beri (BETA'yken) oynuyor. İlk tegmenkaan İsimli çarı babam kurmuş.
Sizde Tegmen yapmasaydınız adınızı böyle olaylar olmazdı ... Şimdi Fazla uzatmayın.Bide Laflara Dikkat edelim biraz.39 Yaşında bir adamla böyle konuşamazsınız...