Ben yazımın başında da belirtiğim gibi böyle bir önemi daha önce görmediğim için heycanlandım. Ve daha önce bu kadar önemsendiğini görmediğim için onla kıyasladım. Sizin düsüncenize göre kilitlemeniz gerkiyor ama keşke bana deseydiniz kilitlemenize gerek kalmdan silerdim. Sizi böyle bir düşünceye itiğim için üzüldüm ve özür dilerim.
Fatih kardeşimiz gibi bende İKV sevdalısıyım.
Keşke İstanbullda yasaydımda fuara gelerek size bunu ispatlasaydım. Fakat Ordu dan İstanbulla sadece yol parası160 tl ve bir öğrenci icin yabana atılmıyıcak bir para.İKV oynamaktan zevk aldığım tek oyun kullandığım bilgisayarı sadece bu oyun icin temin ettim. Fuara gelemesemde İKV oynuna verdiğim desteği hesabımda akce hareketlerinde fark edebilirsiniz sadece. Buna rağmen bize yapılan haksızlık zoruma giden nokta.
Destek takımında x sahsı destek takımının yüz karası.Daha önce actığımız konularda forum yetkilisi GM Voynat araştırma yapılmadan iftira olabilir dedi evet iftira olabilirdi ama keşke aratırıldıktan sonra yazılsaydı tarafsız bir şekilde araştırılıcağından emin olsaydık.Destek takımından x sahsının kuralları çiğnediği ve hırsızlık yaptğı kendi krakterinden yazılmıs yazıları bulunan fotolar mevcut fakat foruma atmaktan cekindim tekrar iftira denilebilir düsüncesiyle.Ayrıca sizin bizi oyundan tutmanız gerekirken destek takımından x sahsının beni uzaklastırmaya calıstığıda fotolar arasında mevcut .Özel konular konuşuldğu icin tümünü foruma atmaktan kacındım. Fakat 2 fotoda gayet acık bir şekilde hırsızlık yaptığı ve kural çiğnediği mevcut. Siz yetkililerden biri tüm fotolar özel bir şekilde at ben objectif bir içimde ilgilenceiğim derse özelden atıyım hepsini yok foruma koy herkes görsün dersiniz bahseiğim 2 fotoyu foruma atıyım. ve Dev Loper Nerull ' e umut vericek kadar ilgilendiği için teşekürlerimi sunarım.
GM Nocomment 'in dikkatine
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
- Sonxavatar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
Re: GM Nocomment 'in dikkatine
Bizdemi Ölek denirmi vefat eden birinin arkasından arkasından özrün kabahatinden büyük ayıp yahu ayıp
Açıklamanız için teşekkür ederiz.
Özür dilemek erdemdir .
Elinizdeki kanıtları destek birimine iletin lütfen , arkadaşlarım bana o fotoları iletecektir .
Şikayetiniz yerinde ise, gereken yapılacaktır .
Teşekkürler
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
Kendisi de testek takımında ama kendisi görüp size iletilmesini engeleme gibi bir ihtimal olabilirmi.

Hayır öyle bir şans yok bu konuda müsterih olun
Mailinizi GM Erdoğan yada GM Nocomment dikkatine diye yollayın lütfen
Mailinizi GM Erdoğan yada GM Nocomment dikkatine diye yollayın lütfen
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı