Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır foruma bakıyorum ve hep bu oyun hakkında kötü yazılar görüyorum. Bu yazıların çoğu da haklı olarak oyunun sorunlarıyla ilgili. Evet oyunda çok eksik var çok hata var ama neden hep kötü taraflarını yazıyoruz? Dışarıdan bakan biri bu oyunu hep kötü bilicek.
Bana göre İKV en iyi oyunlar arasındadır. Ne kadar grafikleri iyi olmasada, hataları çok olsada böyle. Uzun yıldır İKV oynuyorum başka oyunlar da denedim ama İKV çok farklı. Örneğin içbir oyunda Eminönü aynen yok. Bir oyunda gerçekteki bir yerde dolaşmak burada oynamak çok güzel bence. Ayrıca hiçbir oyun bu kadar özgün ve güzel müzik - hikaye uyumuna da sahip değil. Eminönü sokaklarında dolaşırken arkada çalan müzikleri sevmeyen yoktur. İdris ' in veya Arzuhalci ' nin yanına gittiğimizde çalmaya başlayan o efsane keman sesi.. Ben bu oyunu sırf o şarkı için bile oynarım. 1 Seviyeden itibaren bütün görevleri yaparken her görevin açıklaması, hikayesi çok emekle yazılmış. Muhteşem bir uyum ve anlatım var. En sevdiğim yönlerinden biri maden çekmek; gördüğüm, oynadığım hiçbir oyunda yok böyle bir şey. Maden çekip kazanç sağlıyoruz bu bence çok orijinal. En basitinden, hiçbir oyunda /nah komutu yok yani bu bile çok özgün Gelişmek için dayanışma lazım, yani grup bölgelerinde tek başınıza bir hiçsiniz. Arkadaşlarla grup bölgesindeyken skype veya herhangi bir toplu görüşme programındaki muhabbet bile bir değerdir bu oyun için. Son olarak, hangi oyunda Türk bayrağı dalgalanıyor ? En önemli sebep budur bence. İKV tamamen Türkçe ve ilk Türk yapımı oyun.
Arkadaşlar oyunu maddi düşünmek gereksiz yani oyunda hep güçlü olmaya çalışmak yerine biraz iyi taraflarını görmek lazım. Benim açımdan, oyundan en çok şikayet edenler oyunu bu şekilde oynayanlar. Oyundan zevk almaya bakın güçlü olsanız da olmasanız da..
Not: Söylediklerim tamamen benim düşüncelerim, bazı arkadaşlar gelip kötülemeye çalışabilirler bu konuyu oyunun hatalarından bahsedin diye açmadım.
Son olarak, hangi oyunda Türk bayrağı dalgalanıyor ? En önemli sebep budur bence. İKV tamamen Türkçe ve ilk Türk yapımı oyun.
Şimdiye kadar gösterilen müsamahanın sebebi zaten buydu. Türk yapımı, Türk bayrağı gibi değer üzerinden kazanç sağlandı. Tamam dedik madem Türk yapımı ilerlesin dünya standartlarının üzerine çıksın. Belki kıyafet parasıydı belki de arkadaşlarla yenilecek bir yemeğin parası... Tereddüt etmeden Plus, Akçe vs. aldık, kazandırdık. Peki karşılığında katedilmesi gereken yol bu kadar mı olmalı? Ya da bu kadar destekçine ve bunca emeğe karşı gösterilmesi gereken saygı bu kadar mı olmalıydı ? Sorular sorular :roll:
Çok doğru söylemişsin kardeşim ben ikvde tanıdıklarımla görüşeceğimi hiç sanmazdım ama askerde bilmediğim bi ilde adamlar geldi beni aldı gezdirdi ve teslim etti askerde çarşı iznime ziyarete geldiler böyle ortamı bulmak zor bu herkesin kendi elinde...
Ben bundan 2 ay önce ya sıkıcı diye bırakayım dedim ama muhabet işde çekiyo hala bırakacam ama ii böyle bırakdıbda ne oynuyacam evde kaldığımda en iisi varsa grub bölgesi girerim yoksa para kasarım sıkılana kadar tabi bu esnada illaki biri selam verir bişeyler konusuruz ...
Ben bundan 2 ay önce ya sıkıcı diye bırakayım dedim ama muhabet işde çekiyo hala bırakacam ama ii böyle bırakdıbda ne oynuyacam evde kaldığımda en iisi varsa grub bölgesi girerim yoksa para kasarım sıkılana kadar tabi bu esnada illaki biri selam verir bişeyler konusuruz ...
Son olarak, hangi oyunda Türk bayrağı dalgalanıyor ? En önemli sebep budur bence. İKV tamamen Türkçe ve ilk Türk yapımı oyun.
Eö de domuz balonu var Müslümanlara hakaret . Bi düşün istanbulda yasiyon evden cikiyon onunde domuz balonu var . Belediyeye soversin. Bu arada o balon kaldırılsın keci koyun manda sığır bişey koyun muslumaniz...
Eö de domuz balonu var Müslümanlara hakaret . Bi düşün istanbulda yasiyon evden cikiyon onunde domuz balonu var . Belediyeye soversin. Bu arada o balon kaldırılsın keci koyun manda sığır bişey koyun muslumaniz...
Allah bize domuzu değil etini yemeyi haram etti.
Sen evinde domuz besle o zaman günah değil ya
Besler beslemez buna sen karar veremezsin.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden .. Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Allah bize domuzu değil etini yemeyi haram etti.
Sen evinde domuz besle o zaman günah değil ya
Öyle birşey demedim.O domuzun kimseye zararı yok günah olduğuda yok