Pluslara daha fazla özellık eklensın

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Pluslara daha fazla özellık eklensın

Mesaj gönderen senhar15 »

:arrow: :arrow: 4 aydır plus dım geçenlerde bıtmesıne az bı zman kalmısdı çift item arkek savascı ıtemı dusurdum . 4 aydır ben 13 tl veripde yanlızca 4 ayda bır ıtem dusure bılıyorum:

kp kammak için plus alıyorum ama bıldığınız gibi meteorada lodoslar yığınla kkaleden çıkınca öluyoruz. ha tamam zamanında lodoslar kaleye dayanında tum sağlam arzlar yeraltından çıkıp gelmısdı ama çoğunlukla herkesın işi oluyor malum yenı gorevler ... xp kasmaya gelınce demısdım 4 ayda bır ıtem dusuyor emde gozumun onunde plussuz adam yucelen kolye dusurdu. mesla yuzde 30 deılde yuzde 40 - 50 olabılır. eskıden ors parasızmıs plus lulara oyle olsa ? gbm 0 tama ıstediğimiz gıbı oldu ona lafım yok ama bence özellıkler artmalı

destek verenler ıkv destek e gondere bılırler

yorumlarınızı esırgemeyın :arrow: :arrow:
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
Macroban
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Pluslara daha fazla özellık eklensın

Mesaj gönderen Macroban »

ozaman plussuzlar naapsın?
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
Kullanıcı avatarı
INFAZTEAMLAZZER
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen INFAZTEAMLAZZER »

Ne var yhaf 14TL bişey yani weletler bile alır babasından alıp :) Hem oyunu biliosanız plusa pek gerek olmuyo ama birazda gerek oluyo para maden item açısından.Hemde bu özellikler daha çok aşırı olmassa o zmn sen mutlu ben mutlu :)
Kullanıcı avatarı
Macroban
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Macroban »

bnm karakterler plus evet 15 günde düşe düşe kutadgu bilig yüzük ibni sina kolye düştü arkadaşa urban itemler dizboyu düştü :D sadece item düşme olasılığı artırısın + bi özellik dengeyi bozar
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

Efsun düşme ihtimali yüzde 30 artıyor. Bu demek oluyor ki özelliksiz bir efsun 130 tane yaratık kesince çıkıyorsa 100 yaratık kesince düşecektir. Efsunun özellikli olması tamamen başka bir ihtimal zinciridir. Bunda bir artış yoktur. Gel gelelim 12 tl ödediğiniz plusun daha fazla özellik taşımasını istiyorsunuz. Bir ayda ortalama 30 gün vardır. 12/30 =0.4 yani 40 kuruş günlük olarak 4 sakız parası. Şimdi günlük bu 40 kuruş ile ne yapıyoruz onlara bakalım. Örslerde 3te1 daha az ödüyoruz. Efsun satarken 5te1 i değil 3te1 i fiyata satıyoruz. GBM'de de çok avantajlıyız. Üstelik karşı klandan kestiğimiz her kişi bize 3 kat daha fazla klanparası getiriyor. Karizmalarımızı yarı yarıya az kaybediyoruz ki 10 kere ölme hakkına sahip oluyoruz. Bölgeden istediğimiz gibi o haritadaki arkadaşımıza seslenebiliyor efsunlarımızı rahatlıkla satabiliyoruz. Ayrıca klandaki arkadaşlarımıza her nerede olurlarsa olsunlar ulaşabiliyoruz klan kanalından. Unutmadan sunucularda öncelikli olarak girebiliyor sadece plus paket sahibi olanlara ayrılmış özel sunuculara girebiliyoruz. Ve bu saydığım herşeyi günlük sadece 40 kuruşa yapıyoruz. Memnun olmak mı istiyorsunuz. Elinizdekilere bakın bir bence memnun olmalısınız.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Kullanıcı avatarı
kuubii
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen kuubii »

INFAZTEAMLAZZER yazdı:Ne var yhaf 14TL bişey yani weletler bile alır babasından alıp :) Hem oyunu biliosanız plusa pek gerek olmuyo ama birazda gerek oluyo para maden item açısından.Hemde bu özellikler daha çok aşırı olmassa o zmn sen mutlu ben mutlu :)
eskiden böyle rahat değildi plus alabilmek yok ptt ye git yatır siparis ver onaylansın aktive et
para sorun değil haftada 3 tl biriktirebilen biri çok rahat plus alabiliyor. simdilerde telefonla çok kolaylaştı TTnet olarak almakta çok rahat tek tuşuna bakıyor şimdi her bebede plus var. (bknz: Aliihsan 12 yaşında çocuğun dilenmediği gün yok pluslu ama yine bebe :D)
.:/****|x|kubilay|x|****\:.

Kod: Tümünü seç

.Kula Bela Gelmez HAK Yazmayınca.
.HAK Bela Yazmaz Kul Azmayınca.
.HAK Kuldan İntikamı, Kul İLe Alır.
.Dini İrfanı Bilmeyen Bunu Kul Etti Sanır.
[Kuubii]:[color=#FF0040]~*[/color] Ecel Getiren
[Şehzadexkuubii]:[color=#00BF00]~*[/color]
[Thexkuubii]:[color=#0040FF]~*[/color] Ejder Asa
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Kaç saat kastın 4 ay boyunca bunu sordun mu kendine peki ?
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
alim240
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen alim240 »

afedersin ama 12 yasındaım ama sbs den 495 aldım sen küçüükken 10 varsa alammıssındır belki benimle uğrasma kotu olur sonun
Kullanıcı avatarı
lebronitron
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen lebronitron »

ya arkadaşlar mynetten plus almak istiyorum nasıl alabilirim biliyor musunuz?
XxMaRSxX - xxMARSxx - Themars
Kullanıcı avatarı
KLAS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KLAS »

Resim
;)
KLASFURKAN Teşkilattan