tılsımda 39 level şifacı yardım edermisiniz

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
llwengeancell
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

tılsımda 39 level şifacı yardım edermisiniz

Mesaj gönderen llwengeancell »

Arkadaşlar oyunda ki görevler gerçekten tek başına yapılamayacak görevler örneğin 39 seviye de gidipde kara kürk tek başına kesmek yanına bile gitmem büyük şans ister oyunda tanışıp sorduğum grup bölgelerindeki görevlerini bitirmiş arkadaşlar bana 49 seviye olmaya bak dedi 49 seviye çar kastım savaşçı ama bir işe yaramıyor açıkçası herkese bakıyorum parlak parlak geziyor kendime bakıyorum paslı demir çuvalı...kimse bu görevleri tek başına yapmadı yapma şansıda yoktu zaten gruplarla yapıp eşyalarını dizdiler ve yüzümüze bakmayan kendinden aşağı gören bir kesim var oyunda ( yardım eden arkadaşlar var onlar lütfen üstüne alınmasın )bu kesim oyuna başlar başlamaz full oyun bilgisi+full itemle girmediler diye düşünüyorum kısacası anlatmak istediğim görevlerde seviye atlamam da yardımcı olacak arkadaşlar varsa bana özelden ulaşabilir mi acaba
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Re: tılsımda 39 level şifacı yardım edermisiniz

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Cuma günü sabah 8 den sonra 13 e kadar müsaitim
yada perşembe gece de olabilir.
Ne zaman müsaitşen yazabilirsin.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
mhasan32
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Re: tılsımda 39 level şifacı yardım edermisiniz

Mesaj gönderen mhasan32 »

aynen kardeşim katılıyorum sana şu zamanda savascı artık işe yaramıyor üstünü dizen arkasına bakmadan devam ediyor büyücü ve şifacı grup bölgelerine alınıyor zaten grup bölgelerinede grup cıkmıyor loncan olursa belki bişeyler yapabilirsin ama aklın varsa ac bi büyücü onu kas savascıyı kp ve nakit kasmak için kullan =)
Tekrar Tılsım - JLuee

Лучший мир возможен

Resim

€vv€L Zaman içind€ Kalbur zaman içind€, İyi Günd€ Kötü günd€ Hep: F€N€RBAHÇ€

Only Allah is Judging Me

2 Ocak 2007 - 2014

“Genel Sohbet” sayfasına dön