Oyuna uzun yıllar once basladım ve uzun zamandır devam edıyordum. Artık oyundan tat alamamaya basladım ve oyun gercekten boş vakıt kaybı. Zaten oyun bahane dostlar şahaneydi
Bidaha geri donmemek uzere bu uzun yolculukta ayrılıyorum..
(KARAKTERLERIM BENDE DEGIL ARTIK.!!!)
Ben oyundan çok sizi sevdim:
Öncelıkle MİR loncasındakı butun kardeslerım hakkınızı helal edın zaten netten gorusuyoruz
Kuzenım BadBoYs benım yoklugumu hıssetırmıcek.
*Badboys(Furkan) Reelde zaten gorusuyoruz.
*Sonmalatyalı Hakan abi.
*ETHERNALSORCERER
*Cuttıng Yucel abı
*Gold ablaların ablası
*MONSTRO Samet
*Chlorıde Alican
*CUNYIRI
*USLANBEGONUL muhıtın ve yusuf
*Westson (son zamanlarda kavga etsek bile dargın gitmek bize yakısmaz )
*Schweppes Erdem
*Silentwınd Volkan
*Onasozum Adem
*Unıforlar sız cansınız
Ve daha adını unutupda yazamadıgım herkes hakkını helal etsın ..
KARAKTERLERIM BENDE DEGIL BUNDAN SONRA.
Bidaha geri dönmemek uzere kendınıze ıyı bakın vaktınızı harcarken 2 kere dusunun unutmayın bıdaha fırsatınız olmayabılır
WiLDMaN yazdı:Emre ws atmayı ögrendıgın zaman oyuna beklerim seni güle güle bebegim
oyuna girmeden nasıl öğrensin lan ws atmayı ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
WiLDMaN yazdı:Emre ws atmayı ögrendıgın zaman oyuna beklerim seni güle güle bebegim
oyuna girmeden nasıl öğrensin lan ws atmayı ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????