Tarih : 19.09.2013
Saat : 02:18
Yer : Çemberlitaş - Meteor Bölgesi
Yeni yeni geliştirmeye başladığım tank karakterimde bir gün geçiriyordum. Saat epeyi geç olmuştu. Oyundaki bir kaç tanıdığım ile birlikte Gaffar Bey'i katletmek için yola çıktık..
Stuart Efendi'yi yere serdikten sonra poşetimden çıkar madalya ve reçeteyi alıp yoluma devam ettim.
Semiha'yı Gaffar Bey'in yanına yolladıktan sonra ikisinin de işini bitirme zamanı gelmişti..
Fakat ilk denememiz başarısız olmuştu. Hatta 6. denememize başlamıştık...
Son kez denedik, fakat Gaffar beni yere sermesine rağmen şifacı gelip bizi ölümden kurtardı. Gaffar Bey'in sonunu getirdik.
Ödüllerimiz ise 2 adet reçete 6 adet madalya olmuştu...
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
antinKUNTIN yazdı:ISoLDe: Bu gaffar kesimini hiç unutmicam
Ödül kısmı hariç eğlenmiş gibisiniz.
O kısımda Semiha Hanım ve Gaffar Bey buga girdiler. Sınırsız kaos ve deprem yedik..
Kutubumuz yetmedi mecbur öldük .
Düşüncesizce ve farkında olmadığım bir grup bölgesine girdim. Arkadaşlarla öylesine grup kurmuşken birden kendimi grup bölgesini içinde bulmuştum...
Tamam dedik ve yola başladık. Stuart Efendi'yi ve Gaffar Bey'in ölümünden sonra benim ödülüm Hidroflorik Asa olmuştu.
Şaşkınlığımı bir süre atamadım üstümden..
Arkadaşım ;"Hacı alcan mı ya poşeti zahmet olacak ama" demesiyle poşetimdekileri aldım..
Savaşçı karakterimle iki gündür GB girmiyorum çünkü 6 Gaffar'da gereksiz ve dikkatsizlikten 23 adet Shen Kuo + Karakürk iksirim gitti .
Bir süre şifacımla grup bölgesine devam edeceğim sanırsam..
Aldığım asadan sonra şansımı tekrar denemek için bir grup kurdum bugün..
2 adet loncadaşım ve değerli arkadaşlarımla birlikte yola koyulduk..
Grubumuz hazıra yakındı son kişileri bekliyorduk..
Grubu hazırladıktan sonra Stuart Efendi'ye kadar gittik ve onu alt ettik. Yağmur kardeşime Sıfır Kelvin Eldiven düştü ve bana da "Baş".
Gaffar'ı kesmeye başladığımızda 30'cana indirdiğimiz Gaffar sinirle herkesi bir bir yok etti. Fakat ben direnmeye devam ettim. Gaffar'dan köşe bucak kaçan ben, en son onunla yüzleşmek için karşısına çıktım.
Fakat Gaffar Bey beni adam yerine koymayıp asasını bile kaldırmadan yere serdi..
Tek tesellim arkadaşlarımın tezahüratları olmuştu
Zeev (Erkan Abi) Taş Kanat Pantolon ve Hidra Nefesi Ceket ödülü aldı. Başka da kimseye bir şey düşmedi ..
Bugün Gaffar Bey için bir grup oluşturduk. Grup ile birlikte çok rahat yolu temizledik ve Şef aşamasına geldik..
Stuart Efendi'den herkes eli boş ayrıldı..
Sıra Semiha Hanım'da idi..
Semiha Hanım'ı içeri kaçıkdık ve Gaffar Bey için hazırlandık..
Semiha Hanım'dan ödül olarak Bıçak Sırtı Pantolon ve Taş Kanat Pantolon almıştım.
Bu benim ilk Taş Kanat ödülüm olmuştu...
Fakat Gaffar Bey bizi elimiz boş uğurlamıştı..
Yolumuza devam ettik ve Hain İstihbarat Komutanı'ndan gücümüze güç katmak için iksirlerimizi aldık..
Bir gün daha böyle sonlandı..
Bugün yaptığım iyiliklere karşılık bir çok şey aldım dostlarımdan. Abilerimden birisi bana Transformatör Asa hediye etti. Bir başka abim de Meteorit 1 adlı tılsımı hediye etti ve grup bölgelerine rahatça girebilmem için önüm açıldı..
Öncelikle Sığınak Grup Bölgesi görevlerimi yerine getirdim,
Peşinden de kadim koruyuculardan bir tanesini dize getirdim..
Peşinden dostlarımın da yardımıyla bir uçtan diğer uca Çemberlitaş Grup Bölgesini temizledik..
Yol Savaşçısı -> GBM X -> Stuart Efendi -> Semiha Hanım ve Gaffar Bey bir bir dize geldiler önümüzde.
Fakat bir mükafat alamadığım için resim çekme zahmetinde bulunmadım .
Umarım bu karakterimide tamamen dizebilirim.
İyi günler...