39 lvl lın ilk açıldığı gün başladığım ve 4 sene gece gündüz oynadığım bu oyuna 1 seneyi aşkın süredir pek girmiyorum. 2-3 ayda bir anca bakıyorum ne var ne yok diye ... peki neden ?
- Yeni oyuncuları düşünmeden hikaye geliştirildi eminönü boş bırakıldı uzun süre ve oyuncu azaldı.
- Uzun yıllar emek harcanarak edililen değerleri bir günde çöp ettiniz, hemde defalarca , ders almadan bir kadim hidra çıkarttınız en başta sadece 5 10 tanıdığı olanlar kesti tüm carlarına fahiş fiyatlarla sattılar, sonra arkası geldi grup bölgeleri diye bir garabeti oyunun akışına eklediniz (girmeyenler sadece ek güç kazansa neyse idi ama ben 3 saati yüzlerce kere harcayamam şuan çalışan biri olarak)
- Oyunda 49 lar geldiğinden beri ticaret günden güne azaldı , hem siz satışları engellediniz hem oyuncu azaldı.
- Daha bi ton keyfi , arkasını düşünmeden değişiklikler yaptınız . Yok silahların değerleriyle oynadınız yok defansif vs getirdiniz. Kimi iyi kimi kötü ama hepsi bir kesimi oyundan soğuttu. Oyuncularda anket düzenlemeden bunları yapmamalıydınız.
- Bugün hasbel kader oyuna başlayan tanıdığı olmayan bir kişinin bu oyunda ne kadar ilerleyeceğini ve bunun ne kadar zaman+para gerektireceğini bir hesap edin ... anlarsınız sorunu ve bu kişinin oyunu bırakacağını. Bana son 6 ayda daha önce bu oyunu oynamamış , başladığında tecrübeli destekçisi olmayan ama yinede 49+full üst dizebilmiş birini gösterebilirmisiniz. (Bir kişi de yetmez ama neyse)
- Oyunun en zevkli tarafı olan ticareti ve üretimciliği bitirdiniz beni en çok oyuna bağlayan şey buydu...
- Daha çok var eski mesajlarımda detaylıca yazdığım artık tekrarlamayacağım...
Bunları zamanında defalarca yazdım. Erdoğan kardeşimize de denk geldikçe anlattım ama bugün son kez yazıyorum nedeni de düzelmesini beklediğim (bana göre)bir saçmalığın hala düzelmediğini görmem.
O da şu;
Ya arkadaş ben zaten çemberlitaşa 1 sene giremeyip oyundan uzaklaşmışım. (migrat ve sığınakta 300 400 madalya almışım zaten üst baş fena sayılmaz yani) neyse bi ara yine gelmişim amplifikatörü de üreteyim demiş toplamışım malzemeyi reçeteyi. Ama yok üretemezsin , çünkü 49 zırhçı lazım. E yok napıcaz, çemberlitaş alıcakmışım, yok inat ettim almıycam. Yani bu eşya ticarette olsa eyvallah da, sen bana bunun üretim yolunu açtıysan ve satılamıyorsa ben ek paket almaya saçmalık diye bakarım ve inat eder almam.Her hesabıma paketmi alıcam yani ...
Ya 39 lar zamanındaki gibi bunları üreten satan kişiler olsun oyunda üretime para verelim, yada zırhçı şartı aramayın üretimde, yada belli bir oyun parasına resetleyelim şu toplama üretimleri. 2-3 ayda bir girip bakmak için tuttuğum oyunu da sileceğim artık bu gidişle sanırım.
Özetle üretim puanı ihtiyacındaki sorun halledilene,oyuna akıl ve mantık hakim olana kadar elveda...
Sildireceksiniz en sonunda
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Ehl İ Beyt
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sildireceksiniz en sonunda
Hocam sakın bu oyunda ADALET aramayınız Bulunmaz çünkü.
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: Sildireceksiniz en sonunda
Gayet mantıklı bir şey yaptıkları.
Sen kafana göre ver toplama ve üretimi sonra hiç bir emek vermeden tekrar sıfırlayabil.
Oh ne ala dünya.
Bişeyler elde etmek için karşılığında bir şeyler verebilmen lazım.
Çemberlitaş kutu almıyorsan oynama bu oyunu.
Oynayacaksan da mızmızlanma.
Vakti zamanında yoktu böyle birşeyler üretim ve toplama sıfırlanamıyordu.
Bunu oyuna getirdiler karşılığında bişeyler vermelisin değil mi ?
Üstelik o kutuda 3 aylık plus kasa +5 falan da var.
Ve bunları 3 aylık plus parasına alıyorsun.
Sen inat ettin diye hiç bişey değişmez.
Kendi inadında boğulursun.
Sen kafana göre ver toplama ve üretimi sonra hiç bir emek vermeden tekrar sıfırlayabil.
Oh ne ala dünya.
Bişeyler elde etmek için karşılığında bir şeyler verebilmen lazım.
Çemberlitaş kutu almıyorsan oynama bu oyunu.
Oynayacaksan da mızmızlanma.
Vakti zamanında yoktu böyle birşeyler üretim ve toplama sıfırlanamıyordu.
Bunu oyuna getirdiler karşılığında bişeyler vermelisin değil mi ?
Üstelik o kutuda 3 aylık plus kasa +5 falan da var.
Ve bunları 3 aylık plus parasına alıyorsun.
Sen inat ettin diye hiç bişey değişmez.
Kendi inadında boğulursun.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL