Playstore Kampanyasında Şaheser hediyesinde sorunlar?
Playstore Kampanyasında Şaheser hediyesinde sorunlar?
şaheser hediye edilmesiyle ilgili, kampanyanın ayrıntılarında şu ifade var:
- Kampanya süresince indirim kuponu kullanarak Playstore'dan İKV Ürünleri almış oyuncularımız arasında yapılacak çekilişte 10 Kişiye Şaheser Kolye veya Şaheser Yüzük hediye edilecektir.
burada indirim kuponu kullananlar diyor, ancak playstore de , kampanyalı ürünlerde indirim kuponu kullanılmıyor. indirim kuponu 50 tl değerinde ve kampanya kapsamında olmayan alışverişlerde kullanılabiliyor. şimdi ben ikv den şaheser hediye çekilişine katılabilmek için playstoreden başka bir 50 tl değerinde alışveriş mi yapmak zorundayım? bu nasıl bir uygulamadır? biri bunu açıklayabilir mi lütfen?
Re: Playstore Kampanyasında Şaheser hediyesinde sorunlar?
kampanyanın detayları: viewtopic.php?f=46&t=116274
Orada bahsedilen, playstore'un ikv ürünleri adına bayram için yaptığı kendi indirimi, seninle alakası yok. Senin kod kullanmanı gerekli tutan bir koşul yok cümle yanlış ifade edilmiş.
Bir problem yok o indirimli fiyat üstünden 500 akçe dahi satın alacak olsan seni de çekilişe dahil edecekler.
Bilgilerini siteye sana ulaşmalarına engel teşkil etmeyecek şekilde doğru kaydettiğinden de emin ol, bol şans!
Bir problem yok o indirimli fiyat üstünden 500 akçe dahi satın alacak olsan seni de çekilişe dahil edecekler.
Bilgilerini siteye sana ulaşmalarına engel teşkil etmeyecek şekilde doğru kaydettiğinden de emin ol, bol şans!
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
nasıl emin olacağım? siz kimsiniz ?ysrough yazdı:Orada bahsedilen, playstore'un ikv ürünleri adına bayram için yaptığı kendi indirimi, seninle alakası yok. Senin kod kullanmanı gerekli tutan bir koşul yok cümle yanlış ifade edilmiş.
Kardeşim türkçe konuşuyorum, playstore bayram için ikv ürünlerine kendisi indirim sağladı, yani bu indirim kuponuyla bunu anlatmaya çalışmışlar, seninle bir alakası yok sen kodu falan unut birşey kullanmak zorunda değilsin. Orada belirtilen, playstore'un ikv ürünlerine yaptığı indirim boyunca herhangi bir ikv ürününden alanlar için yapılacak bir çekiliş sonucunda hediye verileceğidir.
Ne zannettiğini sorabilir miyim, seni 50 liralık sepet doldurman için başka oyunlardan satın almaya zorlayacakları hiç mantığına yatıyor mu? Oradaki cümle yanlış ifade edilmiş o kadar.
Neyse inan ya da inanma beni bağlamaz.
Ne zannettiğini sorabilir miyim, seni 50 liralık sepet doldurman için başka oyunlardan satın almaya zorlayacakları hiç mantığına yatıyor mu? Oradaki cümle yanlış ifade edilmiş o kadar.
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
yanlış anladınız, nasıl emin olabiliyorsunuz , sorduğunuz bir kaynak vardır belki, yanlış yazmışlardır kısmına gelirse, hiç de yanlış yazmıyorlar bu tür konularda ne yazıyorsa o oluyor, fuarda mesela ikv standında hediye playstore akçe kartları dağıtıldı orada 50 tl alışveriş yaparsanız bu geçerli olur yazıyordu ve öyle de oldu, bir de ilk 500 kişi yükleyebilirmişysrough yazdı: Kardeşim türkçe konuşuyorum, playstore bayram için ikv ürünlerine kendisi indirim sağladı, yani bu indirim kuponuyla bunu anlatmaya çalışmışlar, seninle bir alakası yok sen kodu falan unut birşey kullanmak zorunda değilsin. Orada belirtilen, playstore'un ikv ürünlerine yaptığı indirim boyunca herhangi bir ikv ürününden alanlar için yapılacak bir çekiliş sonucunda hediye verileceğidir.
ben bu konuyu desteğe yolladım cevap da gelmedi, bir açıklama da yok... şimdi sen ne güzel diyorsun, açıklamışsın teşekkür ederim, ama işte resmi bir açıklama yapılsa da anlasak, gerçekten bu yaptıkları işler hiç profesyonel değil.
- suulh
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Hayalet Islığı>
Bir yetkili bu konuya cevap verse de şu soru işaretlerimiz netleşse.
desteğe de yazdım ama bir cevap veren yok. hayret yaa bu kadar mı ilgisiz alakasız bırakılır koca oyun