YETER ARTIK SAĞLIĞIMIZ BOZULUYOR !
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
YETER ARTIK SAĞLIĞIMIZ BOZULUYOR !
Sayın Yöneticiler lütfen şu yazıyı bir görün artık bakın grup bölgeleri iyi hoş zevkli tamam ama sığınaklar ve migrat grup bölgelerinin şans sistemi niye bu kadar düşük bir şef yaratık neden bir karaktere 3-5 girişte şaheser eşya düşürmüyor bu oyunun zevki 100 kere girmekle çıkar mı insanların göz sağlığı bilgisayarın başında oturmaktan vücut sağlığı etkileniyor o sizin koyduğunuz uyarıyı kimse kaale almıyor çünkü sürekli oynama derdinde yeni şaheser asa üretenler tılsım sistemi getirdiniz meteroit 1 ve yıldırım 2 tılsımı baş tacı oldu büyücülerde o olmassa hiç bir grup bölgesi yapılamıyor artık büyük hole giripte o malzemeleri düşürmek zaten yeni şaheser üreten birinin 200 defa kenan junon atması gibi bişey onada gidemiyoruz zaten o da ayrı bişey saatmiş falan lütfen gm ler dev ler her ne yönetici varsa lütfen şu şans sistemini arttırın yeni şaheser üreten insanların lütfen artık gözlerim gözlerimiz hepimizin dersleri var ygs-lys üniversite vizeler finaller falan bu oyunu insanlar hobi olarak oynamak istiyorlar siz onları bıktırıyorsunuz lütfen bu yazıya bi kulak verin tek cümle ile sorunu halletmeyin lütfen !!!
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
Re: YETER ARTIK SAĞLIĞIMIZ BOZULUYOR !
137 kişi gördü hiçbirinizde cevap vermiyor ya hepiniz mi item düşürüyorsunuz bu kadar rahat ya bi cevap verin ya !
- NightKiss
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer
Oyunu bırakalı yaklaşık 6 ay oluyor arada forumu kontrol ediyorum fakat buraya her nekadar yorum çözüm arasanda bulsanda degerlendirilmiyor bu bir gerçek gözünü aç ve bir bak etrafındaki online oyunlar nasıl gelişiyor bu oyunda beklediğim level sistemi degil bölge bile 1 2 yılda geliyor yani sen o itemleri dizssende oyun zevki diye birşey kalmadı benim görüşm bu şahsen 
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
NightKiss yazdı:Oyunu bırakalı yaklaşık 6 ay oluyor arada forumu kontrol ediyorum fakat buraya her nekadar yorum çözüm arasanda bulsanda degerlendirilmiyor bu bir gerçek gözünü aç ve bir bak etrafındaki online oyunlar nasıl gelişiyor bu oyunda beklediğim level sistemi degil bölge bile 1 2 yılda geliyor yani sen o itemleri dizssende oyun zevki diye birşey kalmadı benim görüşm bu şahsen
İtemi dizdikten sonra sadece klan savaşı için toplu sayıda savaşta en yüksek hasarı verebilecek tılsımları ürettikten sonrada klan savaşı yapsan bir yere kadar oluyor em var ama orayada ilk savaşta sonuca bakarak ya çıkıyorlar yada savaşmaktan bir haber kişiler geliyor oynama zevkin olmuyor, oyunda lonca grubu var ama sadece nickinin altında yazmasına yarıyor kimlerle takıldığını gösteriyor.Oyunun gelişmesi için yeraltı eklentisi gibi hem bireysel hemde lonca savaşları ele alan yeni bir meydan getirilmesi gerekiyor online oyunda savaş yapmadan hiçbir türlü zevki çıkmaz
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
haklsınızda arkadaşlar benim bahsettiğim kenan ve junon şefleri ben bıktım artık ya çemberlitaş çıkalı 2-3 sene oldu bi giremedim ya başlayacam fiziğine m1 ne en son 4 fizik girin ya da 3 fizik beni bırakın oturayım en azından bir zırh düşssün diye parçaladım dinleyen kimse de olmadı oyunda bir itibarım kalmadı yahu yeter valla yeter !
Şaheserlere sahip olmak kolay olsaydı, ismi şaheser olmazdı sanırım 
açıkcası şaheser takılar ve bütün bölgeler bu oyunun belirlediği bir şans sistematiğine göre dağıtılıyor ki henüz bu şans sistemini bilen yok. ama sürekli bölge atman dahilinde arttırıcıda varsa istediğin takıyı düşürürsün gibime geliyor. ben bütün takıları arttırıcı olmadan düşürdüm arttırıcı varken daha vahim durum bana göreThrashmetal yazdı:137 kişi gördü hiçbirinizde cevap vermiyor ya hepiniz mi item düşürüyorsunuz bu kadar rahat ya bi cevap verin ya !
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Ederi kadar değer mi ?
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
Merhaba,
Öncelikle, grup bölgeleri gelmeden önceki eşya düşme sistemini inceleyelim. Bireysel olarak meranda vs. eşya düşürmeye çalışırdık.Bu şansımıza göre düşerdi yada düşmezdi. Sonuç olarak tek başımıza emek vermiş olurduk, düşmese bile kimseye zararımız olmazdı.Yani grup olarak eşya düşürme zorunluluğumuz yoktu.
Grup bölgeleri geldikten sonra, 6 (herneyse) kişi bölgelere girmeye başladık.Oyuncular, grup olarak eşya düşürmeye zorlandı.Eşya düşme sistemi, Bireysel olarak(yeraltında vs. tek başımıza takıldığımız dönem)eski mantıkta kaldı.
Bu durum ise, bazı olumsuz mantık hatalarına yol açtı ve anlamsız bir eşya düşme sistemi oluştu. Bazı oyuncuya, ilk junon kesiminde zırh düştü.Bazı oyuncuya 100 junon kesiminde zırh düştü.Bazısına da yüzlerce defa junona gitmesine rağmen istediği zırh düşmedi vs.
Yada, 6 kişi yol savaşçısına gitti ve başarıyla kesti.Hadi boş çıkmadı diyelim, savaşçıya zırh düştü. Diğer 5 kişinin suçu ne ? o kadar iksir ve emek sarfetti.Yine girdiler Yol Savaçsını kestiler,yine aynı savaşçıya aynı zırh düştü.Nedir bu, mantık hatası değil midir?
Dolayısı ile bu olumsuz durum, beraberinde adaletsizlik getirdi. Tabi ki oyuncular oyundan soğumaya başladı.
Bu durum hem oyuncular için hem de oyunun kendi geleceği için çok önemli bir sorun.
Sanırım bir konu başlığı altında, kendi düşüncemi içeren bir yazı yazmıştım.Burda önerimi tekrar dile getirmek istiyorum.
Yetkili kişilerin bu öneriyi daha da geliştireceğin eminim.
Grup Bölgeleri Yeni Eşya Sistemi
Örnek olarak Junonu verelim(bütün şef yaratıklar için uygulanabilir)
Junon, her defasında gruptaki her oyuncuya özel bir materyal verir.(bu materyal transfer edilemez satılamaz)
30 tane(örneğin) Junon dan düşen materyalimize, gidip Demirci Rüstem'den Alternatör zırhımızı alalım.
20 taneye nec vs...
Sayılar değişebilir...
Migrat arttıcı alanlara ise, bu materyalden 2 tane düşer, artırıcının da gözle görülür bir etkisi olmuş olur ve dahq fazla oyuncu tercih edebilir.
(görüyoruz, bölge artırıcılar işe yaramıyor diye yazılan yazıları)
Bu şekilde herkese eşit davranılmış ve adalet sağlanmış olur.
2 seneyi aşkın zamandır bunu anlatmaya çalışıyorsuz ama görüyoruz ki bir arpa boyu yol alınmamış. Kendileri bilirler...