Çemberlitaş!
Çemberlitaş!
beyler 1900hasar +m1 im beni ç.t sokucak varmı hiç girmedim oyunu bırakmıştım.Millet hep 2300m1 tecrübeli arıyor böle saçma şeymi olur herşeyi üretipdemi giricem.Yardım eden olursa sevinirim gerekirse parada verriz.
- conger
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Re: Çemberlitaş!
Lodos klanında olduğun için 1900+m1 ile giremiyor olabilirsin,
Arz klanına geldiğinde tek tük de olsa (Günde en az 1 kere) 1500 hasar + m1 ile bile çemberlitaşa giriş yapabilirsin.
Tecrübe konusuna gelince az buçuk büyücü oynadıysan ve birkaç kere çemberlitaşa giriş yaptıysan tecrübeye gerek bile kalmaz sanmıyorum
Bol şans.
Arz klanına geldiğinde tek tük de olsa (Günde en az 1 kere) 1500 hasar + m1 ile bile çemberlitaşa giriş yapabilirsin.
Tecrübe konusuna gelince az buçuk büyücü oynadıysan ve birkaç kere çemberlitaşa giriş yaptıysan tecrübeye gerek bile kalmaz sanmıyorum
Bol şans.
2006'dan beri.
şifacıXİNANC

şifacıXİNANC

keşke arz olsaydım 18bin kpye acıyorum şimdi geçmeyim arza:D okadar zamandır büyüyüm yani okadarda zor olmasa gerek içerde kutupluk olayları bilsem yeter.
- Evvel
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk intikam tugayı
Ya rütbeyi geç arza .M1 var sa sürekli olmasada günde 1 2 tur girersin.Lodos arkadaşlar biz tek m1 giriyoruz bazen ve gurupta asasız karakterde oluyor genede kesiyoruz.bu kadar abartmayın girmeden nasıl 2331 olsun adamlar ortalama hasar 1700 olsa yeter.
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
Tmdir beyler artik girebilyorum 1800 m1le:)