Şu oyunu bıraktıktan sonra şu forumda takılmayı özlemiyo değilim aslında, girmek pek bi şey ifade etmiyo artık bana ama eski günleri hatırlıyo insan, içimde ne var ne yoksa dökücem ya okuyana keyifli bi yazı olmasını sağlamaya çalışıcam.
Dün internetim gitti modemim ppp ışığımı ne halta o söndü sinir oldum ttneti aradım felan olmadı bende bilgisayarı kurcaladım biraz çok öncelerden kalma kabus22 nin kurulumu buldum iyi lan dedim kuruyumda oynayım belki ttnettekiler çözerde kendi kendine gelir diye bi gözüm ışıkta oyuna başladım, ama başladığımda aklımdaki modemin ışığından diğer önemli şey ikv idi, lan bu oyuna çok şeyler verdik lise yıllarımda başladım elalem metin2 silkroad knight oynarken biz türk oyunu oynuyoduk alnımızın akıyla, gurur verici bi şeydi kim ne derse desin ben oynardım bu oyunu severdimde.
Bu arada hep yaptığım bi şeyi yapıyım dinlediğim müziği veriyim sizede,
http://grooveshark.com/s/Knightrider+Of ... pv09?src=5
Zaten oyundaki en önemli şey ortamdı, hani bi metin2 oynayan için dolunaysa knight oynayan için raptorsa silkroad oynayan için taxi ise muhabbetin sebebi bizde sadece oyunu oynamaktı ne güzel bi şey dimi, oynayan insanlarda zaten özel insanlardı öyle metin2 felan kesmeyen insanlar farklı şeyler arayanlar, benim gözlemlediklerimi anlatıyorum tabiki, bi karakürk kesilirken o gruplar toplanırken o heycanın verdiği şeyi şimdi lol oynarken beşte beş atmak vermiyo ya, 49lv geldiğinde köyde nevşehirdeydim internet yoktu öyle konu komşu akrabadan internet arayıp bulup foruma girmiştim üzerinden 2 hafta geçmiş yeni bölgeyle felan böyle bi resim görmek için ne heycanla bakıyodum foruma ya, tabi çarlarım bomboş soyulmuş halde bi itfaye baltasını zor zoraki bulup dalmıştım zırhsız ceketsiz bi pantolonla ve baltayla cinlere, o günlerden full+full 2 çar yaptım kendime tılsım zamanı geldiğinde bırakmadan önce, şimdi hala duruyolar gerçide neyse, yeraltında dolaşmak ticaret yapmak görevleri okumak büyük zevkti, iyisiyle kötüsüyle güzel oyundu zamanında, 39 lv lerde atılan vs ler magnezyum itemler yaptığım hırslar inançlar plus paket çilesi insana çok şey veriyo katıyodu, boş zamanında test çözen badem bıyıklı abilerinin yanında pilav yiyenlerden tek farkım buydu internetin nimetlerinden güzel faydalanıyodum, yada çeşitli platformlarda esrarkeş sigara alkol kavga dayak dövüş için yaşayan çocuklardanda farkım buydu, bizim buralar(belsin) böyle....
Şimdi noldu ? bu ikv nin takıldığım 3. forumu mesela, severim forum ortamını 1800 iletidende anlarsınız. oyun hızlı ilerleyen çağa ayak uyduramadı gibime geliyo, türk telekoma satılması önemli gm lerin bırakması süpercan zırvalığı futbol oyunlarına daha çok özen gösterilmesi, bu oyunu baştan yaratmaya götürmedi bizimkileri, ilerde bu oyunun durumuna bi örnek verirsek millet uçan arabalara binerken ikv at arabası gibi kalıcak, şimdi son model arabalarla at arabası gibi düşünebiliriz, lol bile bi angry birds gibi bi şey çok abartılacak bi oyun değil ama kıyasıya rekabet insanları oynatıyo bide her hafta bi haber her ay bi güncelleme hiç durmadan çalışan ekip yenilikler değişiklikler oyunla ilgili haberleri okumak bi güzellik bence işte bizde bu yok, kaldırın abi şu oyunu istanbul kıyamet vakti adında yepyeni bi oyun tasarlayın eski çarların hepsini silin yada yeniye uyarlayın nasıl yaparsanız artık çağa yakışır bi türk oyunu olsun turnuva ve rekabet sistemini geliştirin her sene fuarda saçma sapan bi sözde turnuva yapmaktansa buna bi 1 2 sene verin öyle yerlere gelirki bu oyun bırak 700.000 kullanıcıyı 7 milyon türk oynar bu oyunu çok ciddiyim, bende başlarında gelirim ama bu eski yazılım oyun kan kaybetmekten başka bi şey yapamaz artık, yeni oyuncu kazanması oyuncu kaybetmesini asla geçemez, nereye kadar yani o kadar insana böyle güzel şeyler vermiş oyunu böyle kaderinemi terkediceksiniz, bu oyuna güzel şeyler olsada oynasak diyen o kadar çok insan varki hepimiz biliyoruz onları.
Sona geliyor yazımda oyunun kendiside, oyun sektörü önü açık inanılmaz bi sektör, ciddi yazılımcılara gerek duymayan bi sektör galiba avrupadaki oyun bilmem neyi derneği başkanıda avukattı yada amerikadaki neyse.. daha birçok oyun çıkıcak eskiler çağa ayak uydurmaya devam edicek bizim oyun 2 3 yılda bi saçma sapan bi bölge getirmeye devam ederse üzerine düşenlere bile acınacak hale gelicek, kısaca burdan oyun yapımcılarına sesleniyorum yaptığınız hiç doğru bi şey değil, yerinizde olsam yukarda anlattığım yeni oyun tasarlama işi için elimden geleni yaparım hem bide üstünüzde türk telekom gibi devasa bi şirket varken, şöyle sağlam bi yatırım ve emek göstericek insanları verebilir bence, ortaya avrupada bile ses duyurucak bi şey gelebilir yeniliklere açık olucak tabiki, yabancı server bile açılabilir ama bi hayal olarakta kalabilir..
Kabus 22 yi bugün bitirdim güzel oyundu eskileri hatırlamama çok yardımcı oldu öyle battlefield gibi felan değil tabiki yada bi gta v ama onlara değişmeyeceğim bi oyundu kesinlikle, son olarak şunu söyleyim bu forumda açtığım son başlık bu başlıkta gerilere gittikten sonra artık forumada girmicem kromun yer imlerindende kaldırıcam, ama tabiki o bahsettiğim yenilikler gelirse oyun geleceğe dönük bi şekilde güzelleşirse seve seve burdayım sizlerleyim, hepiniz sağlıcakla kalın ikv ailesi sizlerle çok güzel zamanlar geçirdim bu oyunda kavga ettiklerim etmediklerim hiç tanışmadıklarım bi seferlik bölge attıklarım kısaca her biriniz iyiki bu oyundaydınız kendinize dikkat edin.
Buda aynı albümden son şarkım olsun: http://grooveshark.com/s/Agony+Is+My+Name/2gOvnx?src=5
Özlüyoruz Agah reyizzzz (Prince'den son bir yazı)
Re: Özlüyoruz Agah reyizzzz (Prince'den son bir yazı)
Bende oyunu bırakalı bir kaç ay olmuştur heralde. Ama her gün foruma girer dolaşırım, yazıları okurum. Yani bıraksak bile kopmak mümkün olmuyor. Farklı bir oyun ikv
Şu son dönemde yazıların yüzde 90ı ı anlattığın sıkıntılardan oluşuyor kardeşim. Yazdıklarında haklısın. Dediklerin, düşüncelerin, hayallerin güzel ama bunlar büyük ihtimalle hayal ve düşünce olarak kalacaklar.
Şu oyuna gerektiği değer verilseydi oyuncu sayısı 7 milyonda olurdu 14 milyonda olurdu... Ama başka kapılarda arandı bu rakamlar. İCF, Süpercan bu oyunların sponsorları bizleriz
Sobee ismini İKV ile ortaya koymak yerine bir kaç oyun ile yapmaya çalıştı. Ne kadar başarılı oldular orası tartışılır ancak ortaya koymalarına aracı olan oyunlar oturma odasından kilere döndü.
TTNET konusuna ve yeni projeler konusuna gelirsek; TTNET para kazanmayacağı bir işe asla girmez, bunun tehlikesine de girmez. Dev bir şirket demişsin ama müşteri memnuniyetsizliği ve yavaşlığıyla sosyal paylaşım sitelerinde mizah konusu olan bir şirketten bahsediyoruz. Bu açıdan mümkün gözükmüyor yeni bir oyun...
Şu oyuna gerektiği değer verilseydi oyuncu sayısı 7 milyonda olurdu 14 milyonda olurdu... Ama başka kapılarda arandı bu rakamlar. İCF, Süpercan bu oyunların sponsorları bizleriz
TTNET konusuna ve yeni projeler konusuna gelirsek; TTNET para kazanmayacağı bir işe asla girmez, bunun tehlikesine de girmez. Dev bir şirket demişsin ama müşteri memnuniyetsizliği ve yavaşlığıyla sosyal paylaşım sitelerinde mizah konusu olan bir şirketten bahsediyoruz. Bu açıdan mümkün gözükmüyor yeni bir oyun...
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
- kafemeze
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Family
Bende Oyunu Bıraktım Yaklaşık 2 Ay önce..
Oyun Açıldığında Beta Döneminde tee Teşkilatın Taşkanat Derisi Etkinliği Düzenlediği dönemlerde başlamıştım oyuna..Oyun çok güzelDİ..Herşey eğlenceli idi madenler 5 dakikada yenileniyordu..Sadece farkın Plus paket oluyordu.. Yavaş yavaş herşey paraya dönüştü..Lonca sistemi bile
..Her yaz herkes bilirdi okulların kapandığı diğer hafta yenilik duyurusu yapılırdı..Fuarlarda mutlaka yeni fragman çıkardı hatta gidemeyen birisi videoya çekerde atar inşallah derdi..Ben bu oyuna başladığımda İlk okul 5.sınıftaydım şimdi lise son a geldim..Artık ÖSYM nin gaddar sınavlarına hazırlanıyorum..Ara sıra foruma giriyorum tartışmaları şikayetleri okuyorum..Herkesin aklında var.."OYUN KADERİNE BIRAKILDI"..Acaba yenilik gelecekmi..İKV çok büyük bir kan kaybetti..
Size oyunu bırakın demiyorum diyememde herkesin emeği var..Ben Dayıma verdik tüm herşeyimi..Bu oyunda iyi ve kötü birçok olay yaşadım..Herkese iyi oyunlar dilerim..
XxXSaFaKXxX || KaRaDeDee || LiFeTiMe
Oyun Açıldığında Beta Döneminde tee Teşkilatın Taşkanat Derisi Etkinliği Düzenlediği dönemlerde başlamıştım oyuna..Oyun çok güzelDİ..Herşey eğlenceli idi madenler 5 dakikada yenileniyordu..Sadece farkın Plus paket oluyordu.. Yavaş yavaş herşey paraya dönüştü..Lonca sistemi bile
Size oyunu bırakın demiyorum diyememde herkesin emeği var..Ben Dayıma verdik tüm herşeyimi..Bu oyunda iyi ve kötü birçok olay yaşadım..Herkese iyi oyunlar dilerim..
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Umudumuzun bitmesine az kaldı, cevaplayan 2 arkadaşda dahil çoğu insan bırakıyo daha binlerce kişi bıraktı ciddi oyuncu olupta, yine diyorum şimdi oynayanlar duysun özellikle bu oyun böyle giderse zaman kaybından başka bi şey vermez insana.
- kafemeze
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Family
Bırakmayıpta napacaksın bak ilk sıralarda ben oyun açıldığından beri oynuyorum
Okuldan kaçar gelirdim oynamak için okulda bilgisayar derslerinde oynardım..Arkadaşlarımı hep ben alıştırdım her tenefüs bunu konuşur ederdik ama gel gelelim çemberlitaşa
Çemberlitaş gelene kadar herşey akıcı farklı ve zevkliydi çemberlitaş geldi çok sevdk..neyse keşfettik işte hol geldi ama birşey yok tılsım diye bir icat var o da parası olana diğerleri hep dandik..işte 500 m ver sancak al o kadar maden topla tılsım yap tamm tılsım işi güzelde..Sırf millet vakit geçirsin üretsin diye yani..Her fuar mutlaka yeni fragmanla açılırdı bu fuar tam bir hüsrandı..
Benden herkese tavsiye oyun zaten gitmiş durumda..siz de akçe ytırıp durmayın artk..Ne zaman yenilik gelir o zamn dönersniz biraz sosyal hayata atılın.. benden tavsiye.
SELAMETLE
Okuldan kaçar gelirdim oynamak için okulda bilgisayar derslerinde oynardım..Arkadaşlarımı hep ben alıştırdım her tenefüs bunu konuşur ederdik ama gel gelelim çemberlitaşa
Çemberlitaş gelene kadar herşey akıcı farklı ve zevkliydi çemberlitaş geldi çok sevdk..neyse keşfettik işte hol geldi ama birşey yok tılsım diye bir icat var o da parası olana diğerleri hep dandik..işte 500 m ver sancak al o kadar maden topla tılsım yap tamm tılsım işi güzelde..Sırf millet vakit geçirsin üretsin diye yani..Her fuar mutlaka yeni fragmanla açılırdı bu fuar tam bir hüsrandı..
Benden herkese tavsiye oyun zaten gitmiş durumda..siz de akçe ytırıp durmayın artk..Ne zaman yenilik gelir o zamn dönersniz biraz sosyal hayata atılın.. benden tavsiye.
SELAMETLE
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Aynen öyle kafemeze arkadaşım..
- CiToS
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Wrath Ofthe Titans
MALESEFKİ OYUNUMUZ
DİGER OYUNLARIN GÖLGESİNDE KALDI DİYE DÜŞÜNÜYORUM
SOHBET MUHABBET TAMAMDA OLDUKCA BASİTE İNDİRGENMİŞ BİR OYUNUN
MALESEFKİ YAŞ ORTALAMASI BAYA DÜŞÜK OLUYOR
EVLADI YAŞINDAKİ KİŞİLERDEN KÜFÜR DUYMAYI HAZMEDEMEYEN
GERÇEK KALİTELİ OYUNCULARIMIZ OYUNU BIRAKIYOR
OYUNA İP BAN SÜRESİZ KAPATMA AİLE DEGERLERİNE HAKARETTE OYUNDAN UZAKLAŞTIRMA GİBİ
LEGAL CEZALAR GELİRSE DURUMUN TOPARLANA BİLECEGİ KANISINDAYIM.
DİGER OYUNLARIN GÖLGESİNDE KALDI DİYE DÜŞÜNÜYORUM
SOHBET MUHABBET TAMAMDA OLDUKCA BASİTE İNDİRGENMİŞ BİR OYUNUN
MALESEFKİ YAŞ ORTALAMASI BAYA DÜŞÜK OLUYOR
EVLADI YAŞINDAKİ KİŞİLERDEN KÜFÜR DUYMAYI HAZMEDEMEYEN
GERÇEK KALİTELİ OYUNCULARIMIZ OYUNU BIRAKIYOR
OYUNA İP BAN SÜRESİZ KAPATMA AİLE DEGERLERİNE HAKARETTE OYUNDAN UZAKLAŞTIRMA GİBİ
LEGAL CEZALAR GELİRSE DURUMUN TOPARLANA BİLECEGİ KANISINDAYIM.

ULu ÇıNaRLaR
FıRTıNaLı
DiYaRLaRDa YeTiŞiR...
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Bende aynı düşüncdeyim 3 yıl aradan sonra geçen yıl tekrar basladım çünkü burdaki sohbeti arkadsları özledim ama oyuna gelince bazı özürlü kişilerin laf atması üstelik kısatlmalı küfürler yazarak sus dahi almadan hergün bulaşması yüzünden oyuna girmiyorum ama burda en azından öyle birsey olmadığı için forumu takipteyim film izlerim ama yan sekmede forum acık kalır. Su oyundaki kısaltmalı küfürlere dahi ve insanın aile değerlerine hakaret edilen cezaları biraz şidetlendirirse daha da düzeleceği fikrindeyim bende.

- Sonxavatar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- SeyhulMuverrih
- Sahaf Yardımcısı
Konunla alakasız biliyorum lakin çok hoşuma gitti bu tabirlerin, ne de güzel anlatmışsın gençliğin halini.xPrince yazdı:boş zamanında test çözen badem bıyıklı abilerinin yanında pilav yiyenlerden tek farkım buydu internetin nimetlerinden güzel faydalanıyodum, yada çeşitli platformlarda esrarkeş sigara alkol kavga dayak dövüş için yaşayan çocuklardanda farkım buydu, bizim buralar(belsin) böyle....

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !