Şifacıyım şifa 1640 larda +5 lonca kasa var.
Ama büyük ıhtımal sil baştan başlıcam
Cevap yazarsanız sevinirim
İyi forumlar.
Efsun'a gerek yok.Chass yazdı:Merhaba,ben sancak sunucusunda oynuyordum ve ordaki en eskilerdendim. Şimdiki herkes yeni çevrem yok bende sunucu arıyorum. Bol gb atan ve savaş olan beyazköşk uygun mu ???
İyi forumlar.
Merak ettımde gb atılıyor mu ???? Bide ne dediğini anlamadım :?mobilsorun yazdı:Efsun'a gerek yok.Chass yazdı:Merhaba,ben sancak sunucusunda oynuyordum ve ordaki en eskilerdendim. Şimdiki herkes yeni çevrem yok bende sunucu arıyorum. Bol gb atan ve savaş olan beyazköşk uygun mu ???
İyi forumlar.
Karakterin sağlam ise bekleriz
Not:Oyun Karakteri Değil
Küfürbaz*Karaktersiz*Dolandırıcı bir tipsen gelme diyorumChass yazdı:Merak ettımde gb atılıyor mu ???? Bide ne dediğini anlamadım :?mobilsorun yazdı:Efsun'a gerek yok.Chass yazdı:Merhaba,ben sancak sunucusunda oynuyordum ve ordaki en eskilerdendim. Şimdiki herkes yeni çevrem yok bende sunucu arıyorum. Bol gb atan ve savaş olan beyazköşk uygun mu ???
İyi forumlar.
mobilsorun yazdı:Küfürbaz*Karaktersiz*Dolandırıcı bir tipsen gelme diyorumChass yazdı:Merak ettımde gb atılıyor mu ???? Bide ne dediğini anlamadım :?mobilsorun yazdı:Efsun'a gerek yok.Chass yazdı:Merhaba,ben sancak sunucusunda oynuyordum ve ordaki en eskilerdendim. Şimdiki herkes yeni çevrem yok bende sunucu arıyorum. Bol gb atan ve savaş olan beyazköşk uygun mu ???
İyi forumlar.
GB sık sık atılıyor.
İsim kötüymüşChass yazdı:Beyaza başladım suan 19 lvl ım
ismim
Slmbenbalcocuk
Her türlü yardımlarınız kabul edilir))
mobilsorun yazdı:İsim kötüymüşChass yazdı:Beyaza başladım suan 19 lvl ım
ismim