nerede bu millet?
nerede bu millet?
merhaba arkadaşlar, ben bu oyunu ilk çıktığı zamandan beri takip edip oynamışımdır 2 3 sene önce bıraktım ve şimdi yeniden açayım oynayayım dedim, plus paket aldım. Fakat oyun içinde bariz değişiklikler var yani oyunsal anlamda değil, eskiden 5-20 level arası oyunculara şehir merkezi antrepo ne bileyim bu tarz yerlerde illa ki rastlanırdı ve görevler grup halinde yapılırdı bu sayede. Fakat iki gündür giriyorum gündüz saat 1 ve akşam 10 civarı bu dediğim bölgelerde yani sokaklar bomboş adeta, yüksek leveller yeni ve farklı bölgelerde anlıyorum ama düşük levelli oyuncular yok mu hiç şahsen çok nadir rastlıyorum. Grupla bir görev yapayım desem gruba çağıracak adam yok gerçekten. Hani girdiğim saatlerde o kadar ters saatler değil oyuna giriş anlamında ama anlayamadım. Sanırım oyun geliştikçe eski tecrübeli oyuncular ve orta düzeydeki oyuncular yeni yerlerde gelişimlerini sürdürüyor, fakat yeni başlamak adına katılım çok az gibi. Oyunun gelişmesi bunu mu doğurdu beni aydınlatırsanız sevinirim çünkü bu tarz oyunlar oynarken diğer oyuncularla birlikte oynamak daha zevkli, şu an oynadığım o kadar sıkıcı ki. Bu arada seçtiğim server Eminönü, yani onuda bilerek seçtim kalabalık oluyor diye ama işte. Bilgilendirirseniz sevinirim, teşekkürler
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: nerede bu millet?
Y2 denen bişey cıktı tılsın elektrik vuruduğunda tüm yaratıklara aynı hasarı verir. Çar kasan arkadaşlar holde böylelikle kasıyor. Gelelim bölgelere Herkezin üstü dizili gibi üstü dizili olmayanda oyunda yok. Bi kaç eksiği olan arkadaşlarda üretim yapıyor girmektense hep madalya veriyor çünkü. Ve son olarak oyuncu eskisi gibi değil 2 senedir çemeberlitaş itemleri var ve 4 seneye yakındır 49 seviye arkadaşlar. Oyun sıkıcı hale geldi forumdan yazılar yazıyoruz olmuyor bunu GM lerde görüyor oyuncuların azlığını ve sıkıldığını Lakin bi çaba göstermiyorlar. Sanırım oyun kapanacak gibi benim görüşüm bu arkadaşım.
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...