Destekden gelen Yılın cevabı.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Destekden gelen Yılın cevabı.

Mesaj gönderen 4thEspada »

Karakterim İle İlgili Bir sorunum Olmuştu Bunu Desteğe Bildirdim daha sonra bana gönderilen forumu doldurduktan sonra gönderdim eksiksiz bir şekilde bari baştan söyleyinde adamın hevesini kaçırmayın Buyrun ;

Resim -1

Resim -2

Resim -3

Cevabı Kes.
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Destekden gelen Yılın cevabı.

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

yalnız senin karakterini telefon numarasıyla aldığın hesaptan mı aktarmışlar ben olaya takıldım şu an
...
Kullanıcı avatarı
antinKUNTIN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen antinKUNTIN »

Yahu adam senin telefon numaranı bilecek, şifreni bilecek aktarım yapacak vs vs. Sonra haberim yok nasıl aktarıldı bu. Satıyorsunuz karakterleri, alıyosunuz paralarını sonra haberim yok hesabıma geri aktarın. Oldu canım. Tabiki geri vermeyecek karakteri niye versin? Nasıl kanıtlayacaksın satmadığını? Yada niye böyle birşeyin altına girsinler? Ya sattıysan? Alan kişi demiyecekmi siz niye alışverişe karışıyosunuz alan razı veren razı diye?

Hadi diyelim satmadın, sen o hesabını paylaşmamış olsaydın ne senin telefon numaranı bilip aktarım yapabilirlerdi ne de başka bişey. Sallamayın, çok yerinde bi cevap almışsın.

İyi miyim? Bu tamamen benim problemim.
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

Hem karakteri sat hem geri çekmeye çalışacak kadar adi ol. Sonra bir de pişkinlikle buraya sitemde bulun.

YUH ulan YUH ! ! !
Karaktersiz kalmışsın 2 anlamda da!!!
[/center]
Telefona gelen onay mesajı olmadan karakter aktarımı mümkün değil. Bundan dolayı yemezler öyle haberim olmadan çalındı yalanlarını. Geçeceksiniz o işleri. Hiçbir şekilde karakter transferine destek verilmemesi lazım.

Bunun gibi karaktersiz çok.
Kullanıcı avatarı
Arkamahalle
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Arkamahalle »

bordo yazdı:Hem karakteri sat hem geri çekmeye çalışacak kadar adi ol. Sonra bir de pişkinlikle buraya sitemde bulun.

YUH ulan YUH ! ! !
[/center]
Telefona gelen onay mesajı olmadan karakter aktarımı mümkün değil. Bundan dolayı yemezler öyle haberim olmadan çalındı yalanlarını. Geçeceksiniz o işleri. Hiçbir şekilde karakter transferine destek verilmemesi lazım.

O değilde telefondan sadece onaylanmıyorki. Msndende onaylanıyor ama msnden onaylanmışsa geri veriyolar bence adam haklı. Msn çalınacağı gibi telefonda çalınabilir msn ile çalınan karakterleri kolayca veriyorlar bu sistemin değişmesi lazım.
Eminönü : Arkamahalle , Jeanvaljean
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

Arkamahalle yazdı: O değilde telefondan sadece onaylanmıyorki. Msndende onaylanıyor ama msnden onaylanmışsa geri veriyolar bence adam haklı. Msn çalınacağı gibi telefonda çalınabilir msn ile çalınan karakterleri kolayca veriyorlar bu sistemin değişmesi lazım.
Resimlere bakarsan GSM hesabından aktarılmış ve bu uyanık sattığı karakteri geri istemiş. Nesi haklı?
Bildiğin hırsızlık girişimi bununkisi.
Hesabına direk bloke verilmesi lazım bunun aslında. Hırsızlık girişimine yönetimi de alet etmeye çalışıyor.
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

bordo yazdı:
YUH ulan YUH ! ! !
[/center]

bunu sevdim :)
...
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Arkamahalle yazdı:
bordo yazdı:Hem karakteri sat hem geri çekmeye çalışacak kadar adi ol. Sonra bir de pişkinlikle buraya sitemde bulun.

YUH ulan YUH ! ! !
[/center]

O değilde telefondan sadece onaylanmıyorki. Msndende onaylanıyor ama msnden onaylanmışsa geri veriyolar bence adam haklı. Msn çalınacağı gibi telefonda çalınabilir msn ile çalınan karakterleri kolayca veriyorlar bu sistemin değişmesi lazım.
Doğru dostum telefonu çalacak kişi İKV oynuyor olacak veya oyun karakteri için telefon çalacak :ugeek:
Destek iyi bir şekilde durumu incelemiş ve gerektiği yanıtı vermiş.
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

fazla yüklenmeyin kendine zarar vermesin :ugeek:
TDEmmorpg
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen TDEmmorpg »

Ne pişkin veletler var hayret ediyorum. Önce sat parasını al sonra geri çekmeye çalış üstüne birde haklıymışsın gibi utanmadan foruma konu aç. Hey gidi hey hırsız veletler. Bu adamın bütün oyun hesaplarına blok verilmesi lazım.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön