Karakterim İle İlgili Bir sorunum Olmuştu Bunu Desteğe Bildirdim daha sonra bana gönderilen forumu doldurduktan sonra gönderdim eksiksiz bir şekilde bari baştan söyleyinde adamın hevesini kaçırmayın Buyrun ;
Yahu adam senin telefon numaranı bilecek, şifreni bilecek aktarım yapacak vs vs. Sonra haberim yok nasıl aktarıldı bu. Satıyorsunuz karakterleri, alıyosunuz paralarını sonra haberim yok hesabıma geri aktarın. Oldu canım. Tabiki geri vermeyecek karakteri niye versin? Nasıl kanıtlayacaksın satmadığını? Yada niye böyle birşeyin altına girsinler? Ya sattıysan? Alan kişi demiyecekmi siz niye alışverişe karışıyosunuz alan razı veren razı diye?
Hadi diyelim satmadın, sen o hesabını paylaşmamış olsaydın ne senin telefon numaranı bilip aktarım yapabilirlerdi ne de başka bişey. Sallamayın, çok yerinde bi cevap almışsın.
[/center] Telefona gelen onay mesajı olmadan karakter aktarımı mümkün değil. Bundan dolayı yemezler öyle haberim olmadan çalındı yalanlarını. Geçeceksiniz o işleri. Hiçbir şekilde karakter transferine destek verilmemesi lazım.
[/center] Telefona gelen onay mesajı olmadan karakter aktarımı mümkün değil. Bundan dolayı yemezler öyle haberim olmadan çalındı yalanlarını. Geçeceksiniz o işleri. Hiçbir şekilde karakter transferine destek verilmemesi lazım.
Bunun gibi karaktersiz çok.
O değilde telefondan sadece onaylanmıyorki. Msndende onaylanıyor ama msnden onaylanmışsa geri veriyolar bence adam haklı. Msn çalınacağı gibi telefonda çalınabilir msn ile çalınan karakterleri kolayca veriyorlar bu sistemin değişmesi lazım.
Arkamahalle yazdı:
O değilde telefondan sadece onaylanmıyorki. Msndende onaylanıyor ama msnden onaylanmışsa geri veriyolar bence adam haklı. Msn çalınacağı gibi telefonda çalınabilir msn ile çalınan karakterleri kolayca veriyorlar bu sistemin değişmesi lazım.
Resimlere bakarsan GSM hesabından aktarılmış ve bu uyanık sattığı karakteri geri istemiş. Nesi haklı?
Bildiğin hırsızlık girişimi bununkisi.
Hesabına direk bloke verilmesi lazım bunun aslında. Hırsızlık girişimine yönetimi de alet etmeye çalışıyor.
Bunun gibi karaktersiz çok.
Doğru dostum telefonu çalacak kişi İKV oynuyor olacak veya oyun karakteri için telefon çalacak :ugeek:
Destek iyi bir şekilde durumu incelemiş ve gerektiği yanıtı vermiş.
Ne pişkin veletler var hayret ediyorum. Önce sat parasını al sonra geri çekmeye çalış üstüne birde haklıymışsın gibi utanmadan foruma konu aç. Hey gidi hey hırsız veletler. Bu adamın bütün oyun hesaplarına blok verilmesi lazım.