merhaba arkadaşlar leptap almayı düşünüyorum aklımda asus marka var sizce hangi marka almalıyım 2000 TL ye kadar yolu var linkler
http://www.istanbulbilisim.com.tr/msi-g ... PanelStart http://www.istanbulbilisim.com.tr/k56cm ... Properties ikisini beğendim sizce hangisi veya başka tavsiyeniz varmı
Hangi leptap'ı almalıyım ?
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: Hangi leptap'ı almalıyım ?
Kesinlikle LENOVO'yu öneririm hiçbir ısınma sorunu yok. Bilgisayar buz kesiyor parmaklarım donuyor benim oynarken. 3 Gün önce sipariş ettim Lenovo'dan 1250 TL'Den 979'a indi hemen aldım golddan fakat ürün tükenmiş .
Laptop alıcaksan Lenovo'dan al.
- bordo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Inspired Souls
O linkteki siteden veya mağazasından kesinlikle birşey almamanı öneririm.
Bu firma tüm ürünleri paralel ithalat denilen bir yöntem ile temin ediyor. Yani aldığın ürün bozulursa markanın yurt içindeki servislerinden yararlanamıyorsun. Sadece ürünü aldığın mağaza bakıyor servis işine ve internetteki şikayetlere bakacak olursan hiçbiri istanbulbilişimden menmun değil. Mağazanın politikası cazip fiyatlı ürünlerle müşteri çekmek. Aradığında o üründen kalmadı size şu (KAZIK) üründen verelim diyorlar.
Ayrıca verdiğin linklerdeki MSI FreeDos yani içinde windows yok. Boş geliyor.
İkinci linkteki Asusun da ekran kartı çok iyi değil.
Yeni nesil ekran kartı ile aşağıdaki HP yi tavsiye ederim.
HP E1T65EA NOTEBOOK CORE İ5 2.6GHZ-8GB-1TB-2GB -15.6-W8 TASINABİLİR BİLGİSAYAR
Bu firma tüm ürünleri paralel ithalat denilen bir yöntem ile temin ediyor. Yani aldığın ürün bozulursa markanın yurt içindeki servislerinden yararlanamıyorsun. Sadece ürünü aldığın mağaza bakıyor servis işine ve internetteki şikayetlere bakacak olursan hiçbiri istanbulbilişimden menmun değil. Mağazanın politikası cazip fiyatlı ürünlerle müşteri çekmek. Aradığında o üründen kalmadı size şu (KAZIK) üründen verelim diyorlar.
Ayrıca verdiğin linklerdeki MSI FreeDos yani içinde windows yok. Boş geliyor.
İkinci linkteki Asusun da ekran kartı çok iyi değil.
Yeni nesil ekran kartı ile aşağıdaki HP yi tavsiye ederim.
HP E1T65EA NOTEBOOK CORE İ5 2.6GHZ-8GB-1TB-2GB -15.6-W8 TASINABİLİR BİLGİSAYAR
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Bu konu dışı bolumune açılması gerekiyordu ama madem açmıssın ben yeni bi leptap aldım acer v3 i7 tavsiye ederim çok da memmunum fiyatıda i7 seviyesine göre çok çok iyidir. Ayrıca konu, konu dışına taşınabilirse forum düzeni açısından iyi olur.
Sevgiler
Sevgiler
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com