BüYüCüYü Karakterini küçümseyenlere Gelsin.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
fermanmemo
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: KaRDeŞ

BüYüCüYü Karakterini küçümseyenlere Gelsin.

Mesaj gönderen fermanmemo »

Uzun zamandır İstanbul Kıyamet Vakti oynuyorum ve öncelik verdiğim tek karakter büyücüdür. Büyücünün acizliğinden ofans olan bir savaşçının durdurmasına kesildiklerinden ya da gazap şifaya kesildiklerinden bahseden oyuncular var. Büyücüyle eşsiz bir yetenek kombinasyonu yapılabilirken aynı şekilde bir o kadar tılsım var ve bunlarla desteklendikten sonra ayrıyetten şansın ve oyunculuğun iyi ise en tehlikeli karakterdir büyücü .Büyücü oynamak estetik beceri zeka ister.Büyücü karakter kullanıyorsan diğer sınıfların yetenek sürelerini bilmen gerekli ki ona göre tedbir alasın. Savaşan bir büyücü isen arkanda bir şifa ayrıyetten iksir desteği ve bazı özel durumlar için item desteği olursa bir çok kişiye rahatlıkla meydan okuyabilirsin.
Bir büyücünün direnci her zaman elekte olması bence şart .

Çantasında bulunması gerekenler

iksirler: Direnç asit direnç elek direnç buz solucan ve dinazor

İtemler: Solucan item bulundurmak tek yemeyi engeller savaşçılardan.

Kullandığım yetenek sistemi : 15 fizik ve bilgisi. 15 kons. 15 kutup. 15 zihin. 15 büyü bozma.10 medi. 3 tesla

Bu yetenek sistemi ile verilen hasar az gözükebilir ama dayanma gücünüzüde bir o kadar yükseltiyor aslında.

Tılsımlar: kırmızı: m1 bb 2 mavi : kons 1-3 met 1

Bence bunlar Şuan için yeterli gibi ama durumu iyi olanlar bb 3 le destek verebilirler. Büyücülük kullanımı ile ilgili desteğe ihtiyacı olanlara yardım ve önerilerde bulunabilirim .

İYİ FORUMLAR
istanbulunruyasi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: BüYüCüYü Karakterini küçümseyenlere Gelsin.

Mesaj gönderen istanbulunruyasi »

hepsinden cok daha fazlasına sahibim ama işler senin dediğin gibi olmuyor
adam depara basıyor kutup ya almıyor yada dibimde alıyor :D

tılsımlarım
kons 1-3
buz oku 2-2
bb2
elek bilgisi 2
met 1
y2
kutup rüzgarı

2 maraton (mor) ne faydaaaa :D
Kullanıcı avatarı
PHxUFUQ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Şehitler Ölmez

Mesaj gönderen PHxUFUQ »

viewtopic.php?f=46&t=114400
Linkteki Videomu İzle Sonra gel kes o savaşçıyı :) sen kons açana kadar zaten ölmüş olursun :D sadece Dikkat (II) ile sana depar kullanmaya gerek yok :)

o Dediğin Kombinasyon ile Kesebilceğin tek savaşçı... Ofans ,maraton seti olmayan 1 savaşçı :)
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
vorssanter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen vorssanter »

Ferman yazdıkların yararlı sayılabilir ama şu defansif dövüşcülere karşı işe yaramaz bunlar en basitinden tabancayla keser adam kons aç sars açar alır çifteyi zaten canı az iniyor 3-4 vuruşta indirir seni zaten dikkat tılsımı varsa kurtulma şansın %0 bu konu hakkında fikirlerimi yazacaktım buraya yazayım madem tılsım sistemiyle gelen büyücü tılsımları büyücüyü daha çok gb ve holde ön plana çıkardı yıllardır büyümle klan savaşı yapıyorum ama hiç bir zaman şu andaki defansif savaşçıya karşı kaldığım çaresizliği yaşamadım zaten sıkıntılı olan karakter dengesi tılsım sistemiyle çok adaletsiz oldu bence teşekürler.
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen VoYaGE »

m1 , meteorit 2 III , kutup rüzgarı , buz 1 III defansif ve ofansif savaşçı zihin tutmadığı sürece büyücüyü kesemez
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

istanbulunruyasi yazdı:hepsinden cok daha fazlasına sahibim ama işler senin dediğin gibi olmuyor
adam depara basıyor kutup ya almıyor yada dibimde alıyor :D

tılsımlarım
kons 1-3
buz oku 2-2
bb2
elek bilgisi 2
met 1
y2
kutup rüzgarı

2 maraton (mor) ne faydaaaa :D
Kutup rüzgari sanırım 15 değil de dibimde alıyor diye yakınıyorsunuz bu tamamen bir beceri işidir.Bazen olası bi gariplikte kutuba almıyor ve adam geri sekiyor bu doğru.Ben arkadaşın saydığı hiç bir şeye sahip değilken rahatca savaşcı kesebiliyorum ;)
PHxUFUQ yazdı:viewtopic.php?f=46&t=114400
Linkteki Videomu İzle Sonra gel kes o savaşçıyı :) sen kons açana kadar zaten ölmüş olursun :D sadece Dikkat (II) ile sana depar kullanmaya gerek yok :)

o Dediğin Kombinasyon ile Kesebilceğin tek savaşçı... Ofans ,maraton seti olmayan 1 savaşçı :)
Böyle bir şey görünce ya kaçıcaksın ya da sağlam bi çemberci olacaksın :)
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen HollyShit »

Büyücü için en iyi eşya ve tılsım dizilimi ;

Meteorit 1 - Büyü Bozma III , Konsantrasyon 1 (III) - Meditasyon 1 (III)

Kıyamet Set ile birlikte bu tılsımlar kullanıldığı zaman hasar düzeyiniz üst seviyeye çıkar ve Konsantrasyon durumunda iken yenemeyeceğiniz kimse yok tahminimce.

Yetenekler ;

Meteorit 15
Meteorit Bilgisi 15
Kutup Rüzgarı 15
Büyü Bozma 15
Meditasyon 15
Konsantrasyon 15
Tesla 3

Dirençler ;
Asit
Zehir
Buz

Savaşçı için en iyi eşya ve tılsım dizilimi ;

Hidra Nefesi Set ile birlikte element hasarınız tamamlanır. Oyunda ateş direnci çoğu oyuncuda olmadığı için hasarınız, hem savaşçı hem şifacı hem de büyücü için en üst düzeyde olur.

Ofansif Dövüşme 1 (III) - Sert Vuruş 2 (III) ; Dikkat Dağıtma (III) - Zihin Toplama (III)

Yetenekler ;

Depar 15
Ofansif Dövüşme 15
Sert Vuruş 15
Ağır Vuruş 15
Dikkat Dağıtma 15
Zihin Toplama 15
Durdurma 15
Ayı 3

Şifacı için en iyi eşya ve tılsım dizilimi ;

Benim seçimim Hidroflorik zırhtan yana. Asit direnci bazı oyuncularda mevcut. Fakat zehir direnci en nadir kullanılanlar arasında. Gerek yavaşlatması gerekse saniyelik hasarı büyük bir üstünlük sağlamakta.

Tılsımlar ;

Gazap 1 (III) - Zehirleme 1 (III) ; Zehirleme (III) - Meditasyon 1 (III)

Yetenekler;

Zehir 15
Ruh Kalkanı 15
Meditasyon 15
Çağırma 15
Gazap 15
Dirençler 15

Benim kullandığım sistem ve hasar paylaşımları böyle.
Karşıma çıkan kişileri rahatlıkla yamultabiliyorum :)
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
CRACK26
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen CRACK26 »

ikvde büyücü sınıfı ne yazıkki sadece skillerden ibaret. gönül isterdi ki büyücüler elementlere ayrılsın alan saldırıları v.b gibi yetenekleri olmasını isterdim. fakat ikv de büyücüler e yazık ki sadece bölgelerde ve birde holde iş görmekte. dikkat lll ü olan bir savaşçı başka hiçbir tlsım kullanmasın her halükarda büyücüyü alır isterse bb lll olsun o aradaki duraksama saniyesinde savaşçı istdiği gibi yaklaşır büyücüye
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Kullanıcı avatarı
PHxUFUQ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Şehitler Ölmez

Mesaj gönderen PHxUFUQ »

VoYaGE yazdı:m1 , meteorit 2 III , kutup rüzgarı , buz 1 III defansif ve ofansif savaşçı zihin tutmadığı sürece büyücüyü kesemez
bana vurdugun 1 meteoritin ardından ben sana 1 çifte vurrum ardında 3 puan sars yaparım.. zırhım tazelenir.... ( 2. hasarı yemeden sarsarım )... Sars çıktıktan sonra sana 1 dikkat 1 tane daha vurmuş olurum. sende bana 1 fizik daha... (maximum 2500 yada 3000 vurursun ) benm canım kalı 80 seninki 30 yada 20... diyelimki ktp açtın benden önce ilerledin... sonra maratonları takıp sana dikkat attığımda zaten kıprayamayacaksın 1 çifte daha seni minimum 50 canla kesmemi sağlayacak :)..
Buzu Vursanda pek fayda etmeyecek
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen VoYaGE »

PHxUFUQ yazdı:
VoYaGE yazdı:m1 , meteorit 2 III , kutup rüzgarı , buz 1 III defansif ve ofansif savaşçı zihin tutmadığı sürece büyücüyü kesemez
bana vurdugun 1 meteoritin ardından ben sana 1 çifte vurrum ardında 3 puan sars yaparım.. zırhım tazelenir.... ( 2. hasarı yemeden sarsarım )... Sars çıktıktan sonra sana 1 dikkat 1 tane daha vurmuş olurum. sende bana 1 fizik daha... (maximum 2500 yada 3000 vurursun ) benm canım kalı 80 seninki 30 yada 20... diyelimki ktp açtın benden önce ilerledin... sonra maratonları takıp sana dikkat attığımda zaten kıprayamayacaksın 1 çifte daha seni minimum 50 canla kesmemi sağlayacak :)..
Buzu Vursanda pek fayda etmeyecek

Ne yazıkki böyle teoriyle büyücü kesilmez ayrıca sen dipten başlamış gibi anlatıyorsun meteorit menziliyle çifte menzili arasında çok fark var meteorit + buz atabilirim sen daha 1 çifte ile vuramadan sonuçta klan savaşında çifte menzilinden veya göz kararı menzilden başlamıcaz vs dede deparla başlıyacağın için 1 meteorit ardına kilit atabilirim sen daha çifte ile vuramadan biraz menzili açıp küre ve meteorit ve buz kritik ile sen daha durdurma atmaya gelmeden canın 50 60 olacaktır en kötü hatta belki tesla sersemleticek durdurma bile atamadan sarsılmaz açıcaksın deparla durdurmayı aynı anda kullanman gerekicek bende kutuba alıp biraz daha menzili açıcam böylece senin o meth ettiğin defans 2 III ün çöp oluşunu izlicez ben büyücü görüşünden anlattım sense savaşçı bu teorilerle sonuca varılmaz sonucu vs belirler.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön