İşte Size Oyun Saçmalıkları 6 Yıllıkmısın Bak Ne Fark Edecek

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
istanbulunruyasi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

İşte Size Oyun Saçmalıkları 6 Yıllıkmısın Bak Ne Fark Edecek

Mesaj gönderen istanbulunruyasi »

39 lvl'den baslıcam

akçe yoktu arttırıcılar felan.

maden cekerdik tek torba 3. saf saçmalıgı yoktu vardı ama çoook çok nadir cıkardı bizde hatıra olarak saklardık.
49 geldi bi değişiklik olmadı aynı madenler yaratıklar felan yeteneklerimizde güzeldi ki en büyük devrim sert ve ağır vuruş oldu bu sayede savascı çok daha hızlı kasabilen bir karkatere dönüştü

farkındamısınız 39 lvl zamanında komet merlini dizen kons acmadan bile baya bi kritik vururdu hatırlıyorumda 10 vurusta 6 sı rahat öyleydi

büyü bozmaya 15 verirsek bunu hatırlamıyorum aklımda kalan baya bi bozuyordu her ne kadar şans düşük olsada bozar geçerdi

maden o zaman zor değildi demezdik ki şimdi cıkıcak cekerdik basında 10 belki 15 kişi beklerdik
ve cıkardıda hiç su maden cıkmıyor diye yakınmadın şikayet etmedik 15 kişiyle beklerken

peki ya şimdi ?
maden arttırıcın olsa dahi cıkmıyor ve yöneticiden acıklama maden ayarlarıyla oynamadık :D
bb ye 15 versek bile tılsımsız bozmuyor çooooook nadir
full transım ve düz kritik vurdugum baya azdır yüzde 31 kritik şansım var konsla bile yüzde 79 a cıkarken bu şans düz geçtiği oluyor

söylesenize bana ne oyun eskiden gerçektende daha güzel değilmiymiş ?
herşey orantılıymıs eşitmiş dimi şimdi en iyisini yapsan bile hep bi yerler eksik.
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Teşkilat

Re: İşte Size Oyun Saçmalıkları 6 Yıllıkmısın Bak Ne Fark Ed

Mesaj gönderen ZowieN »

Haklısın usta eskiden daha bir güzeldi oyun.Ne bileyim tad veriyordu yani şimdi eskisi kadar tad alamıyorum oyundan.Zaten yaklaşık 1.5 aydır girmiyorum oyuna daha doğrusu giremiyorum bir kaç sebepten dolayı..Ama 39 lvl zamanı çok güzeldi hatta dikkat dağıtmayı birden fazla atabiliyordun o zaman ne sövelerdi :D.Sakınma açtığın zaman gruptakilere etki ediyordu meselâ..Güzel birşeydi o.BENCE ne olursa olsun eskisi kadar tad vermeyecek bu oyun.Hâlâ arada oynarım öyle girer çıkarım ama fazla durmam çünkü pek yapacak birşey yok açıkcası.Muhabbet dışında tabii ki...Eminönü falan çok kalablık olurdu Arz Lodos savaşı olurdu hep saatlerce zevkli geçerdi işte o zamanlar.Hey gidi günler heey...
Never beleive someone who tells who they are.
gece55
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen gece55 »

en büyük sacmalık şu oyun grup oyunu ben tek oynamak istiyorum kimseye muhtaç olmayayım istiyorum 6 kişi zar zor bir araya geliyoruz zaten sıkıntılı olarak bir araya geldigimiz için gerginiz küfür kıyamet geciyor hep anasına sögdürmeden 49 olan yoktur daha bu oyunda ahada size yemin ediyom hidra yı 8 ayda kestim bu mudur oyun 8 ay 8 ayda knight hero gibi oyunlar oynasaydım peee şimdiye almış yürümüştüm gücün yeterse kesersin yetmez ise para ile cash cekersin o şekilde üst dizersin bu oyund üst dizmek için cash da ceksen hiç bir faydası olmuyor üst satışı yok
Kullanıcı avatarı
ibrahim99
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ibrahim99 »

Sıraya girip maden çekerdik ah nerde o zamanlar...
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
istanbulunruyasi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen istanbulunruyasi »

ibrahim99 yazdı:Sıraya girip maden çekerdik ah nerde o zamanlar...
sanine tutardık saniyeler kala nefesimizi tutar sağ tık hemen sol tık toplamaya çalısırdık mouseyi ayarlardık :D
Kullanıcı avatarı
XrenkX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen XrenkX »

istanbulunruyasi yazdı:
ibrahim99 yazdı:Sıraya girip maden çekerdik ah nerde o zamanlar...
sanine tutardık saniyeler kala nefesimizi tutar sağ tık hemen sol tık toplamaya çalısırdık mouseyi ayarlardık :D
Birde önceki madende sağ tıklayıp topla yazısı çıkınca hiç bir şeye tıklamadan bekliyip bidahaki çıktığında andında toplaya basmak ne güzeldi :)
Healting İbni Çevriye(^)Asa/İbni(^)Çevriye Asa
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
Joule
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Joule »

Sert vuruş ve ağır vuruşun elle tutulur olabilmesi bu oyunu batırdı. Büyücülerin uçuk hasarları filan 39 lvlde savaşçı vs sine doyamazdık. Şifacılarda iydi. Eşitti oyun; çok kalabalık yqzısını 1 swnedir görmüyorum. 2008 de serverlere giremiyoduk. Arkadaşlarla plus almak için banka banka gezerdik alman conk dalton conk kolye yuzukler para ederdi gözlükler daha kıymetliydi. Plusu oyuna girebilmek için bölgeden yqzmak için çok severdik 6 sunucunun 6 sıda çok kalabalıktı.metaryel toplayıp item üretirdik. Dalton dış şehir itfaiye baltam vardı. Her akşam eve gittimde yeni caminin oralarda tıklım tıklım adam olurdu klansız. 2saat vs atatdık.doyqmazdık. Şimdi ise grup bölgeleri yüÜnden 4 arkadşm oyyunu bıraktı.
DAİREONÜÇ
Oksit

KUKLACI
[2008---?]
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

ya en büyük saçmalık kritik sisteminde..

%50/x2 ne demek? %100 demek. yani 1 , yani kesin demek.

ama gel gör ki, 60 lara 70 lere çıksa dahi kritik gelmiyor bile. Bu nasıl bir mantıksızlıktır ya.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön