İyi günler.
İlk öncelikle size birşey anlatmak istiyorum. Ben uzun bir süredir İstanbul Kıyamet Vakti oyunundan başkta bir çok online oyunlar oynadım. Oynadığım oyunlar İKV kadar güzeldi ama İKV yi ayrı kılan birşey var oda hilesiz olması felan bunlarda olabilir ama bana göre İKV yi diğer oyunlardan benzersiz kılan,oyuna can katan yöneticileridir. Şimdi bana "Neden yöneticileridir?" die bir soru iletecek olursanız cevabını vereyim. Başta da belirtiğim gibi çok fazla online oyun oynadım. Oynadığım onca oyunda oyun yöneticileri oyuna girince çok resmi takılıyorlar. Oysa İKV yöneticilerimiz öyle değil. Bizim İKV yöneticilerimiz çok samimi,mizah anlayışlı,yerine gelince oyuncularla eğlenen,vakit buldukça bizlerle hoş sohbetler yapan, sorunumuz olduğunda bize elinden gelen yardımı sonuna kadar sunan ve diğer oyun yöneticilerinden ayrı olarak sayamadığım daha bir çok özelikleri olan kişilerdir. İşte bu özellikler İKV'mizi çok ayrı bir yere taşıyor. Bu oyunda bizim olduğumuz kadarda oyun yöneticilerimizin de ayrı bir rol oynuyorlar. Biz böyle yöneticilere sahip oldukça her zaman farklı ve şanslı olacaz!
İKV oyunu ve yöneticileri HK !
- Herakles
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kervanı
İKV oyunu ve yöneticileri HK !
Mustafa Kemal ATATÜRK
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
Re: İKV oyunu ve yöneticileri HK !
orda şirket politikaları etkili misal gameforge oyunlarında gönüllü forum veya oyun görevlilerinin oyunculara hatta birbirlerine isimlerini bile vermesi yasak ki bu görevlilere ve de hiç bir şekilde kimlik bilgileri açığa çıkmasın diyeskaype face filan yasaklayıp özel e posta veriliyor ve hızlı destek amacıyla forumun irc chat sistemini kullandırtıyorlar
...
Benden bahs ettiğini hemen anladım
Eksik olma
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Benim için bu oyunun farklı kılan şey dediğin gibi 'HİLE' olmaması.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- musallat123
- Işık Hanım'ın Elemanı
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Nihat abi samimisiniz, her konuya şahsınızca cevap veriyorsunuzNocomment yazdı:Benden bahs ettiğini hemen anladımEksik olma
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- JeweLRaeX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefer Team
Nocomment yazdı:Benden bahs ettiğini hemen anladımEksik olma
Konuyu açan arkadaş eksik söylemiş
Nocomment aynı zamanda yakışıklı , karizmatık, nüktedan ve bir dolu saire... :lol:
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Eksik itemin varsa mesaj at .JeweLRaeX yazdı:Nocomment yazdı:Benden bahs ettiğini hemen anladımEksik olma
Nocomment aynı zamanda yakışıklı , karizmatık, nüktedan ve bir dolu saire... :lol:
- Herakles
- Demirci Çırağı
- Lonca: Dostlar Kervanı
Nihat abi teşekkürler asıl siz eksik olmayınNocomment yazdı:Benden bahs ettiğini hemen anladımEksik olma
Mustafa Kemal ATATÜRK
İtem verecekmiş gibi yapıp önce kadime atıyor sonrada banlıyor dikkat edin:PNocomment yazdı:Eksik itemin varsa mesaj at .JeweLRaeX yazdı:Nocomment yazdı:Benden bahs ettiğini hemen anladımEksik olma
Nocomment aynı zamanda yakışıklı , karizmatık, nüktedan ve bir dolu saire... :lol:)) Teşekkürler