Merhaba lag problemi çok uzun süredir var ve hala devam etmekte 2 ay önce yani 2013 ün temmuzunda hatırlarsanız eminönü sunucusunda rekor kırılmıştı en kısa bölge bitirme. Çünkü canavarlar hareket etmiyordu ve biz kenanı 5 dakikada bitirmiştik.O lagta geceye kadar kenan attık herkes çoğu itemini tamamladı.
Bazılarınız bilir League Of Legends diye bir oyunu milyar kişi oynuyor ve tek ufacık lag yok. Üstelik 2004 senesinde çıkan bilgisayarım bile bu ''en iyi efektli seçilen'' oyunu kaldırıyor. Ama çemberlitaşa girince ortam efektlerini açınca demeyin halime oyundan bıkasım geliyor. Zaten effekt çok az birde efekt açınca lag 100 kart arttımı çileden çıkarıyorlar insanı. Çemberlitaşta yağmurun yağması sokak lambalarının yerleri aydınlatması daha doğrusu çevre çok çok önemli benim için.İstanbul Kıyamet vaktini çok sağlam bilsayarda kasmaz diye toplama bilgisayar yaptıranlar hala aynı sorun yaşıyor.
Yönetime şunu söylemek istiyorum eğer bu lag sorunu çözülecekse dilediğimizce virajları alarak canavar akrep keseceksek bir bakım çalışması yapılabilir bu bakım çalışması 1 - 2 haftada sürebilir sonuçta lagın geçmesi söz konusu.
55ivedik55 yazdı:lol oynadınm efekt nerde anlayamadım yetenek atınca yerden ışık çıkıyor vururken kıvılcım gibi bir şeyler dağılıyor ko gibi bir şey bence
Her konuya çatıp da yönetimi desteklemesen olmayacak. Sonra bu adamlar varken gel yenilik bekle.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
55ivedik55 yazdı:lol oynadınm efekt nerde anlayamadım yetenek atınca yerden ışık çıkıyor vururken kıvılcım gibi bir şeyler dağılıyor ko gibi bir şey bence
lolün grafiklerine nasıl bahane buluyorsunuz anlamadım eğer oyunu en yüksek özeliiklerde çalıştırırsan çok güzel grafikleri var
Lolü oynadığına emınmısın sen ? Oyunu en dusuk ayarlarda oynarken bile takım savaşlarında efektlerden oyun kasıyo fps dusuyor filan.Ko daki üçgen ağaçlarla LOLu aynı kefeye koymanda aşırı saçma.Bbide zaten LOL ve İKV kıyaslaması çok anlamsız bişey..Biri dünya oyunu olmus biri Türkiye'de gelişme aşamasında hala.
Lolü oynadığına emınmısın sen ? Oyunu en dusuk ayarlarda oynarken bile takım savaşlarında efektlerden oyun kasıyo fps dusuyor filan.Ko daki üçgen ağaçlarla LOLu aynı kefeye koymanda aşırı saçma.Bbide zaten LOL ve İKV kıyaslaması çok anlamsız bişey..Biri dünya oyunu olmus biri Türkiye'de gelişme aşamasında hala.
bu temmuz sadece kasaya 1600 lira para verdim en yüksek grafiklere aldım oyunu pek de bişe farketmedi
LOL , M.A .R .S , COUNTER STRIKE:SOURCE , KNIGHT , METIN2 VS. BIRCOK ONLINE OYUN OYNADIM AMA HICBIRI ISTANBUL KIYAMET VAKTI KADAR SARMADI.GEREK ARKADAS CEVRESI,GOREVLERI,HIKAYESI,OYUN KURGUSU,OYUNCULARI,GAME MASTER'LARI OLSUN HICBIR OYUNDA BU GUZEL ANLARI YASAMADIM.OYUNDA EDINDIGIM ARKADASLAR ,FUARLARDA TANISTIGIM GAME MASTER'LAR HICBIR OYUNDA YOK.GMLERIN BIZLERE OLAN ILGISI VS. VS. DAHA SAYILABILIR.LAG COK CAN SIKICI BIR OLAY AMA ASIRIYA KACMADAN OLMASI GAYET IYI.ÖRNEGIN;BUYUCUDE OYNAYIP SAVASCI DURDURMA ILE ZIHIN TUTMASI VE O ANDA LAG SONUCU SAVASCIDAN KACABILDIGIN HATTA ONU KESTIGINIZ HIC OLMADI MI?SEN KI ASIRI LAG SONUCU ARKADASININ CARINA VEYA SIZLERLE GELENLERE TAKI CIKARDIN BUNA SEVINMEDINMI ONLARIN YUZUNU GULDURDUN BUNLAR SENIN VE ONLAR ICIN DEGERLI ANILARDEGILMI?BU KADAR OYUNCULARLA ILGILENEN GMLER HANGI OYUNDA VAR.DIGER OYUNLARDA GMLERIN KIMLIKLERI GIZLENMIS DEEMIS BIR ARKADAS BIZIM OYUNDA BOYLEMI BU SON HAFTA NOCOMMENT'IN MESAJLARA ILGISI ARTMIS SEKILDE BIZIMLE ILGILENIYOR.BUNU HANGI OYUNUN GM SI YAPIYOR.AMA GERCEKTEN ARTIK SIZLERIDE OYUNDA GORMEK İSTIYORUZ.CAPTAINATX ZIFAN NOCOMMENT GALADRIM VE DIGERLERI HAFTADA 1 BILE YETER GELIN OYUNDA KAOS YARATIN BOLGELERE BOSS GONDERIN,SORUNLARI DINLEYIN.GERCEK HAYATTA BIZE GOSTERDIGINIZ SICAKLIGI OYUN ICINDEDE GORMEKTEN SEVINC DUYARIZ.
UZUN OLDU AMA ARTIK HARBI YETER SU OYUNU BASKA OYUNLAR KARSISINDA KUCULTMEYIN,DIGER OYUNLAR GERCEKTEN GUZEL AMA NEDEN HALA BURDAYIZ!?...
BU OYUN BIZIM UNUTMAYIN YA DIGERLERI...
IYI FORUMLAR!
İnsaf be , bu sene gamexte herkesin önünde lol sunucusu çöktü şaka mısınız siz? lag var diye 1 buçuk saat geç başladı maç. ikincisi moba oyunla tps mmorpg oyunu karşılaştırıyosunuz saçmalamayın Allah aşkına.
Herkesin yazdıklarının hepsini okudum.Bir arkadaşımız uzun uzun yazmış oyundaki arkadaşlıklar gmlerin sıcaklığı vs. vs. diye.Fuarda insana sıcak mı davranıyolar ? Amaçları takı satmak ceplerini daha çok para sokmak için elinden gelen herşeyi yapmadılarmı ? Her oyuna bir bölge geldiğinde örneğin 300 kişi bıraktığı gibi 300 kişide yeniden başlar oyuna. İstanbul Kıyamet Vakti çok saran bir oyun haklısın ama bu kadar eğlenceli diye aylık 200 lira 300 liramızı yatıralım ? Meteorit 1 ful kıyamet olmadıktan sonra kim alır gaffara ? Tamamen saçmalıyosunuz ikv yetkilileri hiçte sıcak değil ben karakterimi çaldırdığımda dava aşamasına geldiğimizde anca alabildim tam mesaj attıktan 2.5 ay sonra. Kesinlikle sıcak diyip milleti kandıramazsınız ve bu oyun size şu yüzden eğlenceli geliyor çünkü çok sağlamsınız çoğu kişiye kesebiliyorsunuz herkes bölge giremiyor ama siz girebiliyorsunuz. Ama diğer tüm oyunlarda bölge girmek için 6 kişilik grup yok herkes tek hiç kimse muhtaç değil oyunlarda para kasma alanları 200 tane var bizde tek saat var oda gelip arzlar veya lodoslar kesmesse ee şimdi napıcaz biz güzel deyip devammı edicez haksızsam şu yerde haksızsın yazsın biri
suulh yazdı:İnsaf be , bu sene gamexte herkesin önünde lol sunucusu çöktü şaka mısınız siz? lag var diye 1 buçuk saat geç başladı maç. ikincisi moba oyunla tps mmorpg oyunu karşılaştırıyosunuz saçmalamayın Allah aşkına.
1 haftadır ttnet sunucusundan kaynaklanan bi lag sorunu vardı adamlar yaklaşık 1 hafta içinde sorunu çözdüler artık lag sorunu kalmadı ikvde yıllardır lag var ama çözülemedi fark burda bu arada oyunların karşılaştırma sebebi lag ile ilgiliydi oyun kalitesinden bahsetmemiş konuyu açan arkadaş