YÖNETİM SORUMSUZ MU ?
YÖNETİM SORUMSUZ MU ?
2 ay uzatılan ödüllü emler hala bitmedi ve hiç bir yetkilide çıkıp bir acıklama yapmıyor acaba büyük ihtimalle Ödüllü Emler kalacak ... Oyuncuların size verdiği tekpilerden mi korkuyorsunuz BİR ACIKLAMA
Re: YÖNETİM SORUMSUZ MU ?
Merhaba
Gereki görüşlerinizi ikv destek takımına öneri olarak bildiriniz ödüllü er meydanları bittiği taktirde yine bu forumdan bildirilecektir...
iyi forumlar
Gereki görüşlerinizi ikv destek takımına öneri olarak bildiriniz ödüllü er meydanları bittiği taktirde yine bu forumdan bildirilecektir...
iyi forumlar
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
destek destek destek gönderiyozda ne oluyo 1 aydan beri cevap alamiyoruzSaDRaZaM yazdı:Merhaba
iyi forumlar
- AGAHBEYPESETMEZ
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Eğer değiştirilmesi gerekirse,açıklama yapılır.Bu kadar üzerine düşülmesine gerekte yok aslında.
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
SaDRaZaM yazdı:Merhaba
iyi forumlar
var bı gmlere özentilik ama hadi hayırlısı :geek:
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
SaDRaZaM yazdı:Merhaba
arkadaşım ER MEYDANLARI 2 AY UZATILCAKTI ! 3. Ay a girdi...
iyi forumlar
Emler 2 ay uzaltılcaktı 3. ayda şuanda Gm ler bunu kendi ağızlarıyla dedi Neden destek'e mail atalım :idea: :idea:SaDRaZaM yazdı:Merhaba
iyi forumlar
viewtopic.php?f=66&t=3229
ReGiSTeR yazdı:Not: Ayrıca ödüllü Er Meydan'ları da bitmeyen ilgi nedeniyle 2 ay daha ödüller kazandırmaya devam edecektir. Er Meydanı konusunda başlatacağımız anketi de lütfen takip ederek görüşlerinizi bildiriniz.
Bu Yazı 25 Aralık 2009 tarihinde yazılmıştı DEV Nerull tarafından ve bugün 2 mart 2010 arada geçen süreci sizler farkedin3. aydayız degerli arkadaşlar anket sonuçu eski olsun ama ne yazikki bir gelişme yok nitekim....Umarım Yonetimci arkadaşımız görür bu anketi..