CazfiGTR ve CazfıGTiR Hirsiz Diyenlere... =)

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Cazfig
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Cazfig

CazfiGTR ve CazfıGTiR Hirsiz Diyenlere... =)

Mesaj gönderen Cazfig »

1 ay Öncesinden 2 Yildiz Mavi Büyücüm Calindi Sürekli CazfiGTiR Hirsizdir Akce Şifre ve Materyal Talep Etmem Dememe Ragmen Güvenen arkadaşlardan biri xZeeVx Erkan Abe 5500 Akce Kaptirmişti..ve Arkadaşlarin Carlarindan 1 hafta boyunca CazfiGTiR Hirsizdir Dememe Ragmen Hala CazfıGTR ve CazfıGTiR Hirsizdir Diyen Arkadaşlar var Ben Baran Dememe Ragmen Evet Sen Hirsizsin Diyenler var oyunda Hiçkimseyle Sorunum yok Boşyere Artık ne zıtlıklari varsa düşman olmaya calişanlar var.Kimsenin Oyunda Kalbini kırmadim Kırmamda Ama Bu tür şeyler icin Kötü olmayalım bilip bilmediginiz konulardada asla yorum yapmayin. Hattim Şikayet üzerine iptal oldu Ankaraya gittim ulaşamadim Buna Oyundan Adres istememe ragmen adres vermedi kimse bir oyun icin bir uctan bir uca milyonlar verip gitmez ama zoruma giden benim adima birinin hakkına cocugunun rıskına göz koymasi .... bu yüzden sindiremedim Erkan Abiden O kadar özür dilememe ragmen yinede gidip ankarada şu cocugu bulmaya gittim ama olmadi...

Foto icinde 3 tane CazfiGTiR var Dememe Ragmen forumda Foto görmek isteyenler var atiyorum Fotoyu...

Resim

Fotoda farkındaysaniz 2 Yildiz Mavi Büyücü yok Diğer 2 Yildiz Mavi Savaşcidir.Gördügünüz Gibi Resimde 3 tane CazfiGTiR CazfıGTiR CazfıGTR vardir...
Resim

CazfiGTiR
CazfiGTR

Dost Dediğin Birgün Sana Saldıracak Düşmandır. [Skipper]
Kullanıcı avatarı
ironman
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Phenomena

Re: CazfiGTR ve CazfıGTiR Hirsiz Diyenlere... =)

Mesaj gönderen ironman »

baran sana hırsız diyenler hırsız bence :D
Kullanıcı avatarı
Arionx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: CazfiGTR ve CazfıGTiR Hirsiz Diyenlere... =)

Mesaj gönderen Arionx »

hırsız mı? kim demiş söyle bana hemen vurayım onu :D
Arionx[49],Beyinfırtınası[49],Achillex[49]
Eskiler Bir Gün Geri Gelecektir....
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön