Merhaba Arkadaslar Ben üyeliğimi Mynetten Sobee Üyeliqine Aktarmak için Transfer Yaptım Telefonuma Aktarma Kodu da geldi Onuda uyguladım aradan 20 gün geçti Chrım Hala Mynet Üyeliğinde.
Son Zamanlarda Mynet-Sobee Üyelikleri Kapanacak die konular Cıktı Korktuqum için Transfer yapmaya calıstım fakat hic bir şey olmadı yardımcı olurmusunuz veya Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Karakter Transfer'i
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Re: Karakter Transfer'i
Arkadaşım Bende Aynı Sorunu Yaşıyorum Daha Benimde Onaylanmadı Yöneticiler Bi Bakarsa Sevinirim.
bu bnm arkadaşımında basına geldi aktardık 3 gün geçti gelmedi sobeeye bir daha denedim ve aktarma basarıyla gerçeklesti birde bu kapatılacak gibi sözler saçma yetkililer çıkıp kapanacak demedi korkmanıza gerek yok böle bise imkansız üyeliklerin kapanıp charların yok olucagına buna anca cocuklar inanır
anca tahmin yürütebilirler yetkileler açıklama yapmadan böle kapanacak kaldırılcak gibi sözler bos .... iyi forumLaR..
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Şimdi Yine Denedim İnşallah Olur 
inş kardeşim
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
bu bnm arkadaşımında basına geldi aktardık 3 gün geçti gelmedi sobeeye bir daha denedim ve aktarma basarıyla gerçeklesti birde bu kapatılacak gibi sözler saçma yetkililer çıkıp kapanacak demedi korkmanıza gerek yok böle bise imkansız üyeliklerin kapanıp charların yok olucagına buna anca cocuklar inanır anca tahmin yürütebilirler yetkileler açıklama yapmadan böle kapanacak kaldırılcak gibi sözler bos .... iyi forumLaR..

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )