GÖREV TAMAMLANDIYSA ARTIK YETER !
GÖREV TAMAMLANDIYSA ARTIK YETER !
artık yeteri kadar para kazaıldıysa oyunada bir ara bakıverin. 1 değil 2 değil artık yeter. insanlar burada emek veriyor saatlerini harcıyorlar. o dükkanda açıklamalardaki şans oranı saçmalıgını kaldırın. yada doğru düzgün bir oran getirin oyuna. para kazanmak amaçlı oraya koyuyorsunuz bölge arttırıcıyı bunu anlarım. tabiki oyunun giderleri ıvırı zıvırı vardır. fakat o dükkandan insanlar nu ürünü oyun parası değil reeel para ile tl ile alıyorsa hakkınıda verin. şimdi bir sürü oyuncu yada yetkili buraya efendim şans oranı bı şans gibi açıklamalar yapmasın. 5 tur üst üste bütün grup lonca üyeleriyle her defasında 6 madalya ile çıkmak nedir. kimse kalkıp şans saçmalıgından bahsetmesin. para kazanmak istiyorsunuz kazanıyorsunuzda. bizde verdiğimiz paranın karşılığını almak istiyoruz ama alamıyoruz umarım bu konu hakkında baştan sağma bir açıklama getirmek yerine ciddi ciddi düşünürsünüz ve bir düzenleme getirirsiniz.
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Ederi kadar değer mi ?
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Re: GÖREV TAMAMLANDIYSA ARTIK YETER !
Lonca Üyesi Diye Özellik Mi Olsun İstiyorsunuz ? Nedir Bu Sınıf Ayrımcılığı Herkes Eşit ! TOPKAPI var Loncalara Özel Yeter :mrgreen:
Ama Tek Sığınakta Fundi Takı Seti düşürmüştüm Plus Yok Yağma Yok İyi Oluyor Adalet Bu :mrgreen:
Ama Tek Sığınakta Fundi Takı Seti düşürmüştüm Plus Yok Yağma Yok İyi Oluyor Adalet Bu :mrgreen:
- GENJORI
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar
Bu ARtırıcılar neyi artırıyor ben hiç bişe anlayamadım . Çembere girdim artırıcısız ne güzel item düşüyordu. Aklıma artırıcı alayımda hızlı item düşsün diye bi düşünce geldi ,gelmez olaydı. olan şansımızda geri tepti hiç bişe düşmez oldu.artırıcıyla girilmez çembere dedim. Yazık oldu çember artırıcıya boşa gitti. Bari bu artırıcının süresi dolsunda öyle gireyim çembere öyle daha iyi bişeler düşüyor. Baktım düşeçeği yok zorlamanın anlamı da yok.
kemal...Şogun içeriye ko gele ko
şevket...selamin ko
kemal...teyibi ko kurdi ko
şevket...evet ti ko
kemal...hani ko düdü ko çalmiyo ko
şevket...bilmem ko
kemal sunal...bokoto yemişiş ko Yedik ki ne Yedik eyvah ko
şevket...selamin ko
şevket...evet ti ko
şevket...bilmem ko
DuMaNisTT yazdı:Lonca Üyesi Diye Özellik Mi Olsun İstiyorsunuz ? Nedir Bu Sınıf Ayrımcılığı Herkes Eşit ! TOPKAPI var Loncalara Özel Yeter :mrgreen:
sen konuyu tam olarak idrak edemedin sanırım benim deyinmek istediğim konu yaramaz çocuk gibi item düşmüyor bana gibi ağlayıp sızlanmak değil. böyle bir ürünü dükkana koyuyorsan karşılığınıda vereceksin. o zaman açıklamasına yazacaksın şans attırıcı diye belli bir oran vermeyeceksin milelt ona göre kullanıcak alacak yada almayacak. ama sen hem para kazanacam diyip hemde karşılığını vermezsen burda oyuncuları enayi yerine koymuş olursun.
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Ederi kadar değer mi ?
GENJORI yazdı:Bu ARtırıcılar neyi artırıyor ben hiç bişe anlayamadım . Çembere girdim artırıcısız ne güzel item düşüyordu. Aklıma artırıcı alayımda hızlı item düşsün diye bi düşünce geldi ,gelmez olaydı. olan şansımızda geri tepti hiç bişe düşmez oldu.artırıcıyla girilmez çembere dedim. Yazık oldu çember artırıcıya boşa gitti. Bari bu artırıcının süresi dolsunda öyle gireyim çembere öyle daha iyi bişeler düşüyor. Baktım düşeçeği yok zorlamanın anlamı da yok.
şevket...selamin ko
şevket...evet ti ko
şevket...bilmem ko
kesinlikle aynı fikirdeyim aralarında hiçbir farkı yok arttırıc ha var ha yok.
benimde değinmek istediğim konu buydu madem bir fark yok kaldırsınlar dükkandan bu kadar insanın parasınıda emeğinide harcamasınlar. yeni bölge getiremiyoruz şimdilik demiyorlar işte oyuncular oyalansın diye düşündükleri bir yöntem bence bu.
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Ederi kadar değer mi ?
GENJORI yazdı:Bu ARtırıcılar neyi artırıyor ben hiç bişe anlayamadım . Çembere girdim artırıcısız ne güzel item düşüyordu. Aklıma artırıcı alayımda hızlı item düşsün diye bi düşünce geldi ,gelmez olaydı. olan şansımızda geri tepti hiç bişe düşmez oldu.artırıcıyla girilmez çembere dedim. Yazık oldu çember artırıcıya boşa gitti. Bari bu artırıcının süresi dolsunda öyle gireyim çembere öyle daha iyi bişeler düşüyor. Baktım düşeçeği yok zorlamanın anlamı da yok.
şevket...selamin ko
şevket...evet ti ko
şevket...bilmem ko
benimde değinmek istediğim konu buydu madem bir fark yok kaldırsınlar dükkandan bu kadar insanın parasınıda emeğinide harcamasınlar. yeni bölge getiremiyoruz şimdilik demiyorlar işte oyuncular oyalansın diye düşündükleri bir yöntem bence bu.
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Ederi kadar değer mi ?
- GENJORI
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar
CRACK26 yazdı:GENJORI yazdı:Bu ARtırıcılar neyi artırıyor ben hiç bişe anlayamadım . Çembere girdim artırıcısız ne güzel item düşüyordu. Aklıma artırıcı alayımda hızlı item düşsün diye bi düşünce geldi ,gelmez olaydı. olan şansımızda geri tepti hiç bişe düşmez oldu.artırıcıyla girilmez çembere dedim. Yazık oldu çember artırıcıya boşa gitti. Bari bu artırıcının süresi dolsunda öyle gireyim çembere öyle daha iyi bişeler düşüyor. Baktım düşeçeği yok zorlamanın anlamı da yok.
şevket...selamin ko
şevket...evet ti ko
şevket...bilmem ko
Köküne kadar Haklısın, TAM DESTEK veriyorum...Süpersin ...