GameX fuarından üzücü izlenimler...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
muhalif
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

GameX fuarından üzücü izlenimler...

Mesaj gönderen muhalif »

Öncelikle katılamayanlar hiç üzülmesinler, çok şey kaçırmadılar...
bugün GameX fuarındaydım ve tam bir hayal kırıklığıyla eve döndüm. diğer oyun standları cıvıl cıvıl , renkli, bol etkinlikliyken İKV standı son derece vasattı. diğer oyun standlarında oyuncu karakterleri kıyafetleri ve makyajlarıyla adeta canlandırılmış, gelen misafirleri hediyelere boğarken, etkinliklerle doldurmuşlarken İkv 6 laptopu ve bir büyük ekran tvsiyle adeta yetim gibiydi...
hiç etkinlik yapılmadı değil, yapılan etkinlikler:
- en çok bağırana tişört hediye edilmesi. !
- en çok ıslık çalana tişört. !
- en çok çığlık atana tişört. !
- en çok yükseğe zıplayana tişört. !
- soru cevapla birkaç kez bin akçe.
- çar kasarak en çok ex alana 3. derece tılsım. ( bu etkinlik 2 kez gerçekleştirildi benim bildiğim,randomla seçildi oyuncular

işte böyle.... korkunçtu... hatta bir gence 2 dk içerisinde üzerindeki gömleği soyup tişörtü giymeyi başarırsa tişört vereceği söylendi, genç de orda herkesin içinde üst kısmını çıplak olarak soyundu ve tişörtü giymeyi başardı... tabi oradaki 2-3 bayan da kafasını çeviriyordu o esnada buna bile şahit olduk... bence çok uygunsuz ve nahoştu...

en talihsiz olay ise orada standta bulunan oyunculara playstorenin 20 tl değerindeki kartı dağıtmaları oldu. biz sandık ki 20 tl değerinde akçe alınabilecek bir hediye verildi. meğer o kartları işleyebilmek için playstoreden 50 tl alışveriş yapmak gerekiyormuş. bu da yetmiyor çok kalabalık oyuncu sayısı olan birçok oyunda daha kullanılıyor bu kartlar ve ve ilk 500 kişiye veriliyor sadece. sonuç olarak onların verdiği çok sayıda hediye kartını işlemeye koyduğumuzda gördük ki hepsi geçersiz yazıyor... bu çok çirkin ve talihsiz bir olaydı. onca yolu tepip oralara git ve seninle dalga geçer gibi şeylere maruz kal... bir daha tövbe, günüm ziyan oldu, oyundan soğudum!
Kullanıcı avatarı
muhalif
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Re: GameX fuarından üzücü izlenimler...

Mesaj gönderen muhalif »

Resim
ComeToTheBrain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: FreeBrain

Mesaj gönderen ComeToTheBrain »

Gün boyu standta etkinlik vardı 1 saatte bir yapıldı diye biliyorum. Ben şahsen oyun içerisindeki dostlarımla beraber olduğum için eğlendim, amaçta buydu zaten. Playstore konusuna gelince o verilen promo kağıtları tüm standlara dağıtılmak üzere verilmişti sanırım (zebil gibiydi). Bir başka standın imza gününde verilen mousepadlerin yanında bu kağıtlardan almıştım. Eğer playstoreda akçe varsa, 5500 akçeyi 50 lira yerine 30 liraya almak hiçte fena olmaz yani. Hediyelere boğulmak derken bizim oyunun posterleri istenildiği kadar alınabilir durumdayken yan standta bi poster için kendini yırtanlar gördüm. Sonra çöpte gördüm o ayrı mesele :) Promosyon arttırıcı paketleride hiç fena değildi yani. Tişörtler yetkililerin turkuaz ve beyaz baskılılarına bin basar bence. Sarı daha hoş olmuş. Her etkinliğin ardından gönüllü arkadaşlar birer koli dağıttılar. Hitap edilen fuar kitlesinin çoğu 10-18 yaş arası olduğu için bence zıplama alkış vesaire durumlar çokta absürd durumda değildi. Kafa çeviren insanların plaj kavramı hiç oluşmamış sanırım. Gencecik çıtırcık onlar yahuhem onlara insaf hemde yorumuna :)
BirvuruştaCut >< Bıçak Sırtı Kılıç(^)
OnKatEtki >< Transförmatör Asa(^)
HeLLerim >< Mevlana Asa(^)

ɹɐʌ ʞıןşı ɹıq ǝʇsɹǝʇ nq
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Durmadan şu soruyu soruyorum kendime : Neden hâlâ ikv ye sahip çıkıyorum(z) ?
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: ATT

Mesaj gönderen Rudboy »

ComeToTheBrain yazdı:Gün boyu standta etkinlik vardı 1 saatte bir yapıldı diye biliyorum. Ben şahsen oyun içerisindeki dostlarımla beraber olduğum için eğlendim, amaçta buydu zaten. Playstore konusuna gelince o verilen promo kağıtları tüm standlara dağıtılmak üzere verilmişti sanırım (zebil gibiydi). Bir başka standın imza gününde verilen mousepadlerin yanında bu kağıtlardan almıştım. Eğer playstoreda akçe varsa, 5500 akçeyi 50 lira yerine 30 liraya almak hiçte fena olmaz yani. Hediyelere boğulmak derken bizim oyunun posterleri istenildiği kadar alınabilir durumdayken yan standta bi poster için kendini yırtanlar gördüm. Sonra çöpte gördüm o ayrı mesele :) Promosyon arttırıcı paketleride hiç fena değildi yani. Tişörtler yetkililerin turkuaz ve beyaz baskılılarına bin basar bence. Sarı daha hoş olmuş. Her etkinliğin ardından gönüllü arkadaşlar birer koli dağıttılar. Hitap edilen fuar kitlesinin çoğu 10-18 yaş arası olduğu için bence zıplama alkış vesaire durumlar çokta absürd durumda değildi. Kafa çeviren insanların plaj kavramı hiç oluşmamış sanırım. Gencecik çıtırcık onlar yahuhem onlara insaf hemde yorumuna :)

Bilader yanlışını düzelteyim 10-18 yaş arası diyorsunda sen kendini çocuk yerine koyuyor olabilirsin yada ufak olabilirsin orasını bilemem ama oyuncuların çoğu yaşını almış insanlar ki oyun +15 zaten +15 olan bir oyunun fuarında etkinlikte , yok çığlık atma yok zıplamak nedir ? 8 9 yaşında çocuklar yok orda biraz mantıklı olmak lazım. Bir etkinlik olacaksa bu ne soyunmak ne çığlık atmak ne ıslık çalmak olmamalı. Etkinlik dediğin bi yarışma yaparsın oyun ile ilgili kazanan ödülünü alır bu kadar basit. Ayrıca bayan arkadaşlarımız oraya milletin soyunmasını vücudunu görmeye gitmediler oyunun fuarıdır arkadaş ortamıdır etkinliktir vs. için gitmiştir sonuçta orası bir plaj değil değilmi ?

Düşünürken biraz mantıklı düşünün. İyi oyunlar.
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Kullanıcı avatarı
LSboss
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen LSboss »

Heycanlı değildi yani ikv oyuncusu olduğum halde arada bize ayrılan tarafa geliyordum bu yıl katılım ne çok az ne çok fazlaydı son gün biraz fazla doldu sadece, fakat eski fuarlara göre birşey değil bunlar . Eğlenceli birşey yoktu bildiğimiz şeyler vardı hep. bi eklenti paketi tanıtımı olsa merak eden herkes gelebilirdi çok iyi hatırlıyorum geçen fuara afyon adana çorum vb şehirlerden çok arkadaşım gelmişti çünkü bi merak vardı bi umut vardı ikv için. Her oyunda mankenler vardı manken için mi geliyorsunuz diyiceksiniz belki ama çok ilgi çekiyor ikvyi oynamayanları bile topluyabilirsin plussuz kutu basıp dağıta bilirlerdi kutuda sadece ikv kurulum cdsi olucak masraflı birşey değil daha çok oyuncu kazanılabilir. Bu yıl GM ler oyunculara daha çok yakınlardı . seneye yine bir umutla gidicem(z) bu sefer seneye umarım daha güzel daha eğlenceli etkinlikler olur iyi forumlar..
Resim
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen bloodthirsty »

LinkiNParkK yazdı:Durmadan şu soruyu soruyorum kendime : Neden hâlâ ikv ye sahip çıkıyorum(z) ?
oyunun yöneticileri sahip çıkmadığı için sahip çıkmıyoruz
Kullanıcı avatarı
DjkadiroV
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: KaBuS Team

Mesaj gönderen DjkadiroV »

şevket kesinlikle katılıyorum sana.
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SedaT03 »

Gencler oyuncu arkadşlar bu sacma oyun için bence daha fazla vakit harcamayın derim. Yemin ederim şu oyunda adaletli bişey ben görmedim. Arkadaşın dediği gibi be o hediye paketini oraya gelenlere veriyorsandım meğer 50 tl yok ilk 500 kişi sacma. Face sayfasından tılsım verceklermiş bilmem neye sokup seciyormuş makine arkadaş bi soru sor ilk bilene ver. O makineden banane ben gördüm mü akrabana verdin yada encok akçe alana verdin. Gelelim en önemlisine oyun 4 senedir 49 seviyede bölge actınız cember 2 sendir var ve şu adam 20 günde dizdi ben 6 senede burdaki 6 senelik oyuncunun hakkı nerde 20 günlük oyuncu nerde. BİRAZ ADALET
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Skayto
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Skayto »

Arkadaşın dediği gibi bu oyuna halen niye sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bu oyun Bitti son demlerini yaşıyor...Oyunu zaten hep kişiliksizler doldurmuş , burakalım birbirlerini yesinler. GAME OVER. Yeni oyunlara geçmek lazım..varmı tavsiye edecek.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön