Çoğunuz belkide tanımaz , kim bu GeneraLSmokeR ? size kısaca söyliyim 2007 sonlarında başladığım oyuna 1.5 yıl önce GeneraLSmokeR adlı mareşal şifacımın çalınmaıyla oyunu bitirmiştim. dün Ortağım , 11 yıllık kadim dostum ve Bir abimin telefonuyla 7 Eylülde Compex fuarında carımı calan kısının olucagını ogrendık, İKV destek ekibinin yardım konusunda yüzümüze bakmadığını ,biz o kişiliksizin yüzüne vura vura carı gerı almayı umud ediyoruz. özetle aranıza tekrar döneceğiz inşallah. Kısaca 2007 den beri ben:
Teşkilat sunucusu 2007-2012:
Lanetxxx
İstanbulxmanyagı
İstanbulxdelisi
Laneti
yusuFF
tancaN
yuStaNII
NothingWomanxI
NothingMan
NothingManxI
Kuklacı Sunucusu 2012-2013
Bildiğim kadarıyla ben gelmeden önce 2 Mareşal Vardı...
GeneraLSmokeR Mareşal
GeneraLSmokeRxş Mareşal (Çalındı Fakat geri alınıcak.)
Zamanınızı çaldı isem kusuruma bakmayın.
Selamün aleyküm
- GeneraLSmokeRI
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: WaRa WaRa
Re: Selamün aleyküm
Tamam sensin 
IxWiLDMaNxI
AyySeNPatLıyoSuN
UffSananeBeSaLak
IxWiLDMaNxI <<<< O Bir Efsane
AyySeNPatLıyoSuN
UffSananeBeSaLak
aLeyküm sLm geçmiş olsun kardeşim keşke böyle bir mesaj yazmasaydın birileri korkusundan fuara gelmeyebilir
geri alman dileğiyle iyi forumlar (Wara wara başkanı
wildman herkese dayılık taslıyor görür bakalım )
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
Kusura bakma diceksen neden zamanımı çalıyosun kardeş
- ardawolf22
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: VaRa vaRa
Ahahahahahaha :SD:Dd:AS
Hiç gülüceğim yoktu be olum sende ne biçim bir hayal dünyası varmış , da bilmezmişim ne güzel hikaye anlatmışsın öyle .
Umarım fuara gelirsin , fuarda gelip karşıma çıkarsan ozaman bu konuyu daha ayrıntılı konuşa biliriz yüzümede vurursun hem :ASDa.SDaSD:
Abi insanlar ne kadar acizleşmiş ya , bukadar düşüceğini ummazdım birde benden dinleyin ;
Bu yusuf , bu hikayeyi anlatan arkadaş nasıl bir hayal dünyasıdır bilmem ama , sunucuya geldiğimden beri
GeneraLsmokeRS Karakterlerinin hepsinin bana ait olduğunu biliyorsunuz , ve bu savaşçıyı bir ara devretmek istediğimide .
Neyse uzatmaya gerek yok .
5,6,7 ' si , Görüşmek dileğiyle.
Hiç gülüceğim yoktu be olum sende ne biçim bir hayal dünyası varmış , da bilmezmişim ne güzel hikaye anlatmışsın öyle .
Umarım fuara gelirsin , fuarda gelip karşıma çıkarsan ozaman bu konuyu daha ayrıntılı konuşa biliriz yüzümede vurursun hem :ASDa.SDaSD:
Abi insanlar ne kadar acizleşmiş ya , bukadar düşüceğini ummazdım birde benden dinleyin ;
Bu yusuf , bu hikayeyi anlatan arkadaş nasıl bir hayal dünyasıdır bilmem ama , sunucuya geldiğimden beri
GeneraLsmokeRS Karakterlerinin hepsinin bana ait olduğunu biliyorsunuz , ve bu savaşçıyı bir ara devretmek istediğimide .
Since 2006...

IıBLoDyDeaTHıI
IBLoDyDeaTHI
IBLoDyDeaTHSI
#UzakDurmaJacopS'dan
Yakup
IıBLoDyDeaTHıI
IBLoDyDeaTHI
IBLoDyDeaTHSI
#UzakDurmaJacopS'dan
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Bebemi ASD DSA DSA fuarda gorusmek dılegı ıle bari kendı forum hesabınızdan yazında tanısalım 
IxWiLDMaNxI
AyySeNPatLıyoSuN
UffSananeBeSaLak
AyySeNPatLıyoSuN
UffSananeBeSaLak
Yusuf hayaller için desin dostum sen 5 6 7 8 inde seni o hayallerden uyandırcam emin ol
𝕂𝕦𝕋𝕊𝕒𝕃𝔾𝕖ℕÇ
2006-2019
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
2006-2019
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- GeneraLSmokeRI
- Acemi Savaşçı
xmamix yazdı:Yusuf hayaller için desin dostum sen 5 6 7 8 inde seni o hayallerden uyandırcam emin ol![]()
Muhammet ve yakup , Madem hayaller içinde olan benim; Ulan veletler sıze Kadıkoye toplayabıldıgınız kadar adam toplayın ve gelın dedıgımde nerdeydınız ? Bana ''Seni mami karşılıcak dayak yıceksın'' dediğinde neden orda yoktunuz hiç biriniz ? ulan en azından ''Pendikdeki Sanaiye gel Bıçaklı kavga kim Sağ çıkarsa'' dedğinizde niye sanayi bomboştu lan veletler DAS:D:ASDa 7 sinde görüşmek dileğiyle.ardawolf22 yazdı:Ahahahahahaha :SD:Dd:AS
Konu, seyri degistigi ve kisisel tartismaya dondugu icin kilitlenmistir.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
8 inde gel nolursun
Ben çıkcam karşına
IxWiLDMaNxI
AyySeNPatLıyoSuN
UffSananeBeSaLak