SUNUCU LISTESI GELMIYOR
- bedevi
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: GAME TIME
SUNUCU LISTESI GELMIYOR
Sayin yoneticiler lutfen bu sorunu cozun artik bu kullandigimiz leptoplarla yada ag isletim sistemiyle alakali bir durum degil oyun kaynakli bir sorun sunucu listesi gelmiyor dolayisiyla giremiyoruz ben taaaa Amerikadan oynuyorum bu oyunu internet baglantisi super burda sadece oyunda son 1 haftadir sorun var ve yalniz bende degil tum arkadaslarimizda ayni sorun var konuyla ilgili bilgi paylasirsanizda sevinirim kolay gelsin...
- Carine
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Sal Ta Nat
Re: SUNUCU LISTESI GELMIYOR
Merhaba, evet sunucu listesi gelmiyor neden gelmiyor. Lütfen ilgilenirmisiniz. Arkadaş ın da dediği gibi cok kişide var bu sorun guruba giriyorsun sarı ırklarda dolaşıyorsun o an düşüyorsun bir daha girmek 5 dakikayı buluyuor ve gurup ölmüş seni beklerken ilgilenin bu sorunu çözün lütfen!!!.
bedevi bir el var halletceklermiş
- SempatiqHergele
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
f4 cekiyorsanız sık sık ondandır
kp kasmak yada düşmandan kacmak icin menzil dışında f4 cekiyorsanız ık sık liste gec gelir
kücük bi joinpart önlemi diyelim
AkıL oLmayınca NeyLesin Fikir. ÇaLsın Abdurrahman Oynasın Bekir
- ironman
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Phenomena
bende öle bi sorun yok hangi saatler arası gelmiyor veya günlükmü oluyor bu olay...
- JerusLema06
- İskele Babası
Üzeyir sen neden GM olmadın laironman yazdı:bende öle bi sorun yok hangi saatler arası gelmiyor veya günlükmü oluyor bu olay...
MaTchLeSs