Siz Hangi Takımı Tutuyorsunuz?
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Siz Hangi Takımı Tutuyorsunuz?
bende FenerBahçe
RealMadrid'i tutuyorum
2 sinide farklı anlamda sevda veriorum 
RealMadrid'i tutuyorum

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
erkek adam bir takım tutar eziq qeçende mancshter unıted dıordun noldu dönek sni
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
erkek adam bir takım tutar eziq qeçende mancshter unıted dıordun noldu dönek sni
ahmet senin varya benle düzgün konus lan it evladı ne biçim konusuyorsun benle saygısız köğek ? benim erkekligim var ama sende adam gibi erkeklik bile yok bebe sana bidaha kafa tutmucam bu sondu istedim takımı tutarım sanamı sorcam nan .

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı
Döneksın işte oqlm ınsan dedıgın bı takım tutar snn gıbı 10-15 takım bırden tutmaz kim bilir sen hacettepeyi bile tutuyorsundursavascixhalil yazdı:erkek adam bir takım tutar eziq qeçende mancshter unıted dıordun noldu dönek sni
ahmet senin varya benle düzgün konus lan it evladı ne biçim konusuyorsun benle saygısız köğek ? benim erkekligim var ama sende adam gibi erkeklik bile yok bebe sana bidaha kafa tutmucam bu sondu istedim takımı tutarım sanamı sorcam nan .
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
Döneksın işte oqlm ınsan dedıgın bı takım tutar snn gıbı 10-15 takım bırden tutmaz kim bilir sen hacettepeyi bile tutuyorsundur
agzını topla lan benimle düzgün konus bana bidaha oglum die hitaap etme tmmı :evil: istedigim takımı tutarım sanamı sorcaz lan böle gidersen charların bloke yiycek ahmet :evil:

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
Döneksın işte oqlm ınsan dedıgın bı takım tutar snn gıbı 10-15 takım bırden tutmaz kim bilir sen hacettepeyi bile tutuyorsundur
ahmet sensin tmmı senin seviyenee inmiyecegim ewt hacettepeyide tutuyorum kasımpasıyada tmmı menlun oldunmu lan .

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı
Tmm dönek snisavascixhalil yazdı:Döneksın işte oqlm ınsan dedıgın bı takım tutar snn gıbı 10-15 takım bırden tutmaz kim bilir sen hacettepeyi bile tutuyorsundur
ahmet sensin tmmı senin seviyenee inmiyecegim ewt hacettepeyide tutuyorum kasımpasıyada tmmı menlun oldunmu lan .
Oyunun en döneği : Savaşçıxhalil xDDDDDDD
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
Tmm dönek sni
çocuk seni ayagımın altına almim lan yürü git işine baslatma bana dönekligindende :evil:

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı
la tamam acıdım bu aralar sana pek kapak ypmıcam xDsavascixhalil yazdı:Tmm dönek sni
çocuk seni ayagımın altına almim lan yürü git işine baslatma bana dönekligindende :evil:
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA