Fuar güzel'de yenilik nerede ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: İstiklal

Fuar güzel'de yenilik nerede ?

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

İyi güzel fuara katıldınız.
Fakat bunca oyuncunun sabırla ikv'den bir canlılık yaratmasını beklediği yeni eklenti yapılmayacak mı?
Siz bekledikçe oyuncular başka oyunlara yöneliyor.
İnşallah bunun farkındasınızdır.

insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Fuar güzel'de yenilik nerede ?

Mesaj gönderen Comader »

Ayrıca grup bölgelerinden Şaheser takılarını hala tamamlayamayan oyuncularımız için istedikleri Şaheser kolye veya yüzüklere standımıza gelerek sadece 20 TL'ye anında sahip olabilirler!
Al sana yenilik. Adamlar parayla eşya satmaya başlamışlar :)
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
Enchanter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Enchanter »

fuar olmayacak diye bir sürü yaygara yapıldı şimdi de yenilik yok diye sitem ediyonuz çözemedim ben seni :ugeek: en azından o atmosferde olmak bile oyuncu olarak insana keyif veriyor sohbet muhabbet cabası
Bad Sector Teşkilat&Meran
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Enchanter yazdı:fuar olmayacak diye bir sürü yaygara yapıldı şimdi de yenilik yok diye sitem ediyonuz çözemedim ben seni :ugeek: en azından o atmosferde olmak bile oyuncu olarak insana keyif veriyor sohbet muhabbet cabası

İkv varlığını sürdürmek diğer oyunlar ile baş etmek istiyorsa bu ortamlara girmek zorunda kimsenin yaygarasına da bakmazlar bakmış olsalar bizleri dikkate alsalar çoktan yeni seviyeler gelirdi.

Fuarda herhangi bir yenilik olmadıkdan sonra gitmenin hiç bir anlamı yok 3 senedir gidiyorum.
GameX'e gittiğim ilk iki senede en kalabalık stand İkv standıydı.
Ama ne yazıktır ki en dandik stand İkv'ye aitti.

Geçen seneki fuar rezalet ötesiydi herkes buna İkv yöneticileri dahil yan stand'da bulunan oyunu incelemek ile vakit geçiriyorlardı.

5 dk diğer oyuna bakmaktan buldukları boş zamanla insanların en az olduğu anda kısacık bir soru sorup akçe dağıtma olayından öteye gitmiyorlar.
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen yunus1907 »

şaka gibiler arkadaş her oyun yeni bir şey getirir bunlarda saheser satarlar parayla.

yazıklar olsun sizin gibi yönetime birde gönüllü çalışıyorlar yapacağınız işinde sizinde defolun gidin artık zaten oyunda kimse yok iyice cıvığını cıkarttınız ya helal olsunnn
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HeilHitler »

Oyunun sonu yaklaşıyor. Yenilik yok bir şey yok ve şuanda insanların aylarca hatta yılarca düşürmeye çalışıp da düşüremediği o takıları sadece 20 TL gibi bir fiyata satıyorlar. Peki sorabilir miyim, o takıları düşürmek için aylarca arttırıcı alan insanın verdiği paranın karşılığı nerede? 10 ay arttırıcı alsa 200 TL yapıyor, elinde var hiçbir şey. Sen kalkmışsın 20 TL ye satıyorsun takıyı, yazıklar olsun böyle oyuna da yönetime de, oyunu bu hale getirenlere de... Bir efsane daha sönmek üzere, sonun başlangıcını çoktan geçti bu oyun, pek bir ömrü kalmadı artık. Bu fuar filan son demleri para kazanmanın, hafif hafif göz boyamalar falan filan...
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

HeilHitler yazdı:Oyunun sonu yaklaşıyor. Yenilik yok bir şey yok ve şuanda insanların aylarca hatta yılarca düşürmeye çalışıp da düşüremediği o takıları sadece 20 TL gibi bir fiyata satıyorlar. Peki sorabilir miyim, o takıları düşürmek için aylarca arttırıcı alan insanın verdiği paranın karşılığı nerede? 10 ay arttırıcı alsa 200 TL yapıyor, elinde var hiçbir şey. Sen kalkmışsın 20 TL ye satıyorsun takıyı, yazıklar olsun böyle oyuna da yönetime de, oyunu bu hale getirenlere de... Bir efsane daha sönmek üzere, sonun başlangıcını çoktan geçti bu oyun, pek bir ömrü kalmadı artık. Bu fuar filan son demleri para kazanmanın, hafif hafif göz boyamalar falan filan...
sonuna kadar katılıyorum söylediklerine dostum,bu kadar'da aç gözlük olmaz pes yani..

ben o kadar kenan atacam junon atacam 2 sene düşmeyecek sen onu 20 tl'ye satacaksın.

bari m1 falanda satın iyi para yaparlar.

BÖYLE BİR YÖNETİM ANLAYIŞI YOK BUNLARIN HESABINI SORANDA YOK YA PES YAZIKLAR OLSUNN
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Tamamen para kazanmak için kuracaklar o stand'ı.Nerede bir yenilik ??
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

20 tl'ye takı satıyorlar en iyis bu işte para kazanıyor bazı sahıslar o kadar emeği hiçe sayan herkesin
En son yunus1907 tarafından 26 Ağu 2013 16:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Stand değil mübarek pazar tezgahı :lol:

Şaka bir yana, yanılmıyorsam ilk kez bir Fuar eklentisiz geçecek. (Son dakika sürprizi olmazsa tabi)

T-Shirt için gidilebilir. :)
CHIVALROUS

“Genel Etkileşim” sayfasına dön