Sadece sizlerle paylaşmak istedim lütfen abuk subuk yorumlar atmayınız
İlk girişte 26 dk da kestik gaffarda toplamda 2 hs kullandık .Bende 3. ve 4. girişimizi videoya almak istedim daha kötüydük ama olsun Keyifli seyirler dilerim.[Lpxsergeant]
Ellerinize sağlık biz 9 - 10 dakika arası stuart efendiyi öldürüp gaffar yoluna başlıyoruz. Gaffar yolunu da seri geçiyoruz ama yolda 1 kişinin ölmesi bize engel oluyor Gaffarı 34- 35 dakikada kesip çıkıyoruz 4-1-1 ile.
Ellerinize sağlık ancak benim kafamın takıldığı yer 1 saat 8 dk lık bir videoyu youtube yüklemen kaç dakikanı aldı 14 dk lık bir video yüklemeye çalıştım 30 35 dk içinde sadece %16 ilerledi.(1.60 gb) Boyutu biraz büyük sen videonun boyutunu bir program aracılığıyla düşürdün sanırım. :shock: Not:Videoyu full izlemedim boss kesimlerinizi izledim. )
Tekrardan elinize sağlık...
MeLankoLkBanyemS yazdı: Ellerinize sağlık biz 9 - 10 dakika arası stuart efendiyi öldürüp gaffar yoluna başlıyoruz. Gaffar yolunu da seri geçiyoruz ama yolda 1 kişinin ölmesi bize engel oluyor Gaffarı 34- 35 dakikada kesip çıkıyoruz 4-1-1 ile.
Evet yetenekler felan ayarlanırsa herkeste stuart 8 dakikada kesilebilir 1 1 4 ile.
Eqwador yazdı:Ellerinize sağlık ancak benim kafamın takıldığı yer 1 saat 8 dk lık bir videoyu youtube yüklemen kaç dakikanı aldı 14 dk lık bir video yüklemeye çalıştım 30 35 dk içinde sadece %16 ilerledi.(1.60 gb) Boyutu biraz büyük sen videonun boyutunu bir program aracılığıyla düşürdün sanırım. :shock: Not:Videoyu full izlemedim boss kesimlerinizi izledim. )
Tekrardan elinize sağlık...
benim 20 saatimi almıştı .Müzik fantazin varsa baştan sona izle istersen ama ilk gaffar kestikten sonraki müzikler metal haberin olsun yorum için teşekkürler
İlk girişte 26 dk da kestik gaffarda toplamda 2 hs kullandık .Bende 3. ve 4. girişimizi videoya almak istedim daha kötüydük ama olsun Keyifli seyirler dilerim.[Lpxsergeant]