Eşya Havuzu Olayını Anlatırmısınız OYUN YETKİLİLERİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ONLYMAN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Eşya Havuzu Olayını Anlatırmısınız OYUN YETKİLİLERİ

Mesaj gönderen ONLYMAN »

Bu yazıyı gecenin bi yarısı sinirimden yazıyorum. :twisted: Bugün savaşçım ile tam 9 Gaffar'a girdik.Ya 1 tane bile mi eşya düşmez .Girdiğimiz büyücülerin ceketlerini ful'ledik ve bölgeyi tamamladık.Allah'ınızı severseniz bu nasıl bir şans sistemidir ? Bu Yüzdelik dilimler 1000 veya 10.000 oranın'dan mı değerlendiriyorsunuz siz ? Şimdi çıkıp bana şans havuzundan bahsetmeyin.Ya 9 Kere girdik insanın sabrı taşar ya.Allah Aşkına Aldığınız para'nın hakkını verin.Beddua almayı çok mu seviyorsunuz ? :evil:
Beyazköşk

Genius
Kullanıcı avatarı
DEWELOPER
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DuMaN

Re: Eşya Havuzu Olayını Anlatırmısınız OYUN YETKİLİLERİ

Mesaj gönderen DEWELOPER »

Eşya havuzu denilen olay , İtem düşme olayını açıklanmaması üzerine kurulmuş bir laf gibi geliyor , çt geldiği günden beri kaç kez çt girdim büyücüm ile hala 2 tane eksiği var bunun yanında 5 tane felan üretim yaptım . . . Arkadaşımın 1 hafta önce 49 lwl yaptığı karekterin şuan 4 eksiği var ? Bu mu adalet bu mu emek ? ne bu ? Ya benim çektiğim zorluğu çekecekler , ya ben onların rahatlığını yaşayacağım , desteğe yolladığında havuz , havuz , havuz . Bir keresinde denk geldim kopyala kapıştır yaparak 2 tane aynı mesajı yollamış bana virgülden tut ünleme kadar aynı :D Ben bişey demiyorum artık . . .
lDuMaNlDeWeLoPeR
lATAMlSENÇOKYAŞA
DuMaNLaNıYoRuZ
LoSTxDEWELOPERx
Paranvarsaneraht

İnsanın en kolay kandırdığı şey kendisidir...
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Eşya Havuzu Olayını Anlatırmısınız OYUN YETKİLİLERİ

Mesaj gönderen HeilHitler »

Önceden tankımla her girdiğimde item alırken, şimdi bir tane bile alamıyorum. Tanka item düşme olasılığı ciddi derecede düşürülmüş gibi.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer

“Genel Etkileşim” sayfasına dön