Gm ler artık birşey yapmalı bu tür laflara karşı
- SiLVeRxX
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Cesaretin Yoksa Seyret
Re: Gm ler artık birşey yapmalı bu tür laflara karşı
url=http://bit.ly/c25MCx]
[/url

IIAnTePLiKiNGII AnTePLiKiNG IIAnTePLıKiNGII IIAnTePLiKıNGII
- busecalik
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Şehr İn Aşıkları
Evet size destek veriyorum. Dün gece oyundayken klan kanalından selam verdim o küfürlü konuşmalar yüzünden gören dahi olmadı eminim. O kadar rahatsız edici, çirkin laflar kullanıyorlar ki bir erkek olsam az daha görmezden gelirim. Ama bir bayan olarak bu tarz şeyleri bu oyuna yakıştırmıyorum. GM'lerimiz bence gece 12'den sonra herhangi bir saatte yarım saat girmeli ve girdiğini belli etmemeli. Böyle o klan kanalından yapılan küfürlü tartışmaları rahatça görüp müdahale ederler.
Ayrıca GM'lere yönelikte bayağı küfür gördüm. Her şeyi geçtim ben GM olsam bunu yediremezdim. :idea: :!:
Ayrıca GM'lere yönelikte bayağı küfür gördüm. Her şeyi geçtim ben GM olsam bunu yediremezdim. :idea: :!:
Edacık <Şehr İn Aşıkları>
Tweetyxşifa
Tweetyxşifa
- xDabbetularzx
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Forces Of Darknes
D@88E
ip ban abartı olur bence o kadar emek veren ver 1 hafta giriş cezası felan verilmeli
SiR CHieF u
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
ip ban asla abartı olmaz,doğru olan olur.çünkü küfür edenler şu mantıktalar ; nasıl olsa 3-5 gun sus alır geçerim.yani devam eden bir ceza değil,gelip geçici ceza veriyorlar nolcak? kafasında olduklarından , kalıcı ve geri dönüşü olmayan cezalar olursa bunların önüne geçilir.CooLBoY yazdı:ip ban abartı olur bence o kadar emek veren ver 1 hafta giriş cezası felan verilmeli
Kişi eğer bir oyundaki şahısa ne olursa olsun küfür/hakaret etmeyi biliyorsa , değer verdiği şeyleri de kaybetme ihtimalini göz önünde bulundurmalı.
Cezalar caydırıcı değil ki tabi herkes bildiğini okur. Bakalım GM lere küfür edilse edenin akıbetini merak ediyorum
- busecalik
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Şehr İn Aşıkları
GM'lere küfür edilse değil. Zaten ben oyundayken ettiler. Fakat adam açıyor 1 seviye karakter sonra tekrar devam ediyor. Arkadaşın dediği gibi IP blocked en iyi yöntem...familyguy yazdı:Cezalar caydırıcı değil ki tabi herkes bildiğini okur. Bakalım GM lere küfür edilse edenin akıbetini merak ediyorum
Edacık <Şehr İn Aşıkları>
Tweetyxşifa
Tweetyxşifa