Çemberlitaş
Çemberlitaş
Öncelikle Merhaba , Arkadaşlar forumda bir çok konu bulunmasına rağmen pek yeterli bulamadım.Şifacının Stuart ve Gaffarda Neler yapması gerekiyor bunları bana anlatırmısınız ? En bastan çünkü çemberlitaş tecrübem hiç bulunmamakta.Taa Taaruz aygıtı Kalfa Çırak vb. den anlatmaya baslarsanız sevinirim.Mesela Taaruz aygıtı konteks attıgında nasıl bozulacak kime attı belli olur mu vb. anlatırsanız sevinirim.Büyü şifa 1750/yetenekler 15 can 15 bilgisi 15 kaldırma 15 dirençler 15ck 5 büyü bozma 1 medi 1 çagrı 1çmber.Konu biraz burada dursun çünkü Şifacı bölümünde pek bakanın olacagını sanmıyorum..NOT; FORUMDA BUNLARLA İLGİLİ BULUNAN KONULARI PEK YETERLİ BULAMADIGIM İÇİN AÇMIS BULUNMAKTAYIM SAÇMA SAPAN ORDAN BAK GİBİ YORUMLARI KENDİNİZE SAKLAYIN
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Çemberlitaş
Senin tarruz sıhhiye ve çırak da fazla yapacağın birşey yok. sadece can bas çember aç hs verilmezse can basma ölürsün
Kalfa Ve GMB71 grubunda kalfayı alırlar sen yine can basıcan ama makinede makine deprem yapıyor ona yakın olan büyücüye hemen ck at tank ve sana tek atamaz o deprem. Stuart tada pek birşey yok klasik şifacı
En önemlisi gaffarda
Dışardaki Semiha : tanka can basacaksın fazla birşey yok
Asıl sorun içerde. içerde ilk sana göre kolaydır tanka can basarsın ama semiha öldükten sonra Kaos yapar onda heen kendini bozman lazım ( Herkes kendini bozar Burda gaffarmatik programını indirmeni tavsiye ederim.
Bkz. : viewtopic.php?f=61&t=101169 )
kaostan başka senin tek yapacağın can basmak şifa zor değildir
En önemlisi gaffarda
Dışardaki Semiha : tanka can basacaksın fazla birşey yok
Asıl sorun içerde. içerde ilk sana göre kolaydır tanka can basarsın ama semiha öldükten sonra Kaos yapar onda heen kendini bozman lazım ( Herkes kendini bozar Burda gaffarmatik programını indirmeni tavsiye ederim.
Bkz. : viewtopic.php?f=61&t=101169 )
kaostan başka senin tek yapacağın can basmak şifa zor değildir
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Kardeş üst/alt olmak üzere tank ile anlaşmalı yürütüyorsunuz bu işi.En başta kendin de ck olacak.ikili kortekslerde alt taraftaki kortekse sen ck atacaksın üst taraftaki korteksi tank bozacak.Kalfa ve Çırak'larda çember açacaksın.Makinelerde grup üyelerinde hs hariç ck bulunacak.Stuartta ise ck eksik etmemeye çalış zaten tanktan dönmez.Gaffarda semiha patlayana kadar tank'a can bas.Semiha patladıktan sonra khaos'larını kendin bb ile bozacaksın yine grup üyelerinde ck olacak.Tank'a can basacaksın vs.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- GENJORI
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar
s.a ŞİFACI olarak Çemberlitaşa girerken ilk önce yanında ruh iksiri olacak 5 Adet .Kudret İksiri mutlaka olacak ne kadar çok olursa o kadar iyi olur ne olacağı belli olmaz, en az 30 tane olsun..+5 yüklü olsun.. 5 puan ruh kalkanına ver ,Plus ın ve çemberlitaş şans artırıcın olursa hızlı item düşürürsün,diğer yetenekleri sen yazmışsın. İlk önce Kalfayı kesersiniz kalfayı kesmeden önce dirençleri aç , ck dağıt .boş durma devamlı ck at , herkeste ck olursa güzel olur...millet oturmaya başlayınca sende ck at otur..ck siz boş vakit gecirme...Kalfayı keserken deprem olunca çember aç kutup yapar büyücüler..kalfa öldü..Makinayı da millet öldürürken sen şifa bas ck at ...hayvanda gönderebilirsin..kudret iyiyse...sonra taarruzları kesmeye başlarsınız onların korteks lerini savaşçı bozar ,savaşçıyla aranızda anlaşın o üste baksın sen altakilere ck at...üstteki birinciyi o bozar sende ikinciye ck atarsın...bb yaparsın hangisini yapabilirsen ...ck en iyisi ...bb bozmaz genelde. sen ck atınca savaşının bb sının süresi gelir savaşçı bozar zaten korteksleri..sen ck ile zaman kazanmaya bak yani.böyle ilerle stuya kadar sonra studa direnç aç otur. sonra millet dalarken sen ck dağıt canı azalınca zaten görürsün kudretini çeker sen hemen kudret iksiri iç. millete şifa basmaya devam et...ck at ..sonra birinci garıya gelince direnç aç ck at ,ruh iksiri iç , enerji bas ama dikkat li bas , o birine vururken enerji bas.aynı anda yani..yoksa sana döner ,savaşçı dönderemeye bilir..dikkat et yani görerek oyna..sonra DEDE ye geldin burda birinci elementi aç 10 saniye otur 2.elementi aç ve kudretini fulle DEDENİN yanına giderken BİSMİLLAH de bi köşesine gecin, Ruh iksirini iç...gruba bak..sonra ck at enerji basarken bundada dikkkat et DEDE birine vururken sen o anda enerji ver ,genelde TANK a verilir...devamlı enerji ver TANK a ,ama sana dönmeyecek şekilde ver..dediğim gibi yani.ölen olursa hemen kaldır ve TANK ın çanını 60,70 den aşağı düşürme zorlanırsın yoksa can basamazsın..gerekirse ck at TANK ....zorlandığın zaman..zaman kazanırsın şifa süresi gelir.sonra Büyü Bozmalar başlar Kadim Hidradaki işaret gelir onu hemen boz 3 saniye içinde bozdun bozdun yoksa tahtalı köye gidersin..grupta senin mezarını kapatır...içinden istersen 40 kadar say hazır bekle tekrar büyü bozma gelecek devamlı takip et...ilk başlayınca arkası 40 saniye sayarak takip edebilirsin...dört gözlü olman lazım eğer tek şifa gideceksen...Hattağa yanında tonla kudret götür ilk girişte zorlanma sıkıntı yaşama ne olur ne olmaz..
Not: Niye DEDE dedim ,ALLAH 'ın isminin oyundaki bi karaktere verilmesini uygun görmedim...Hiç Saygıları yokmuş...Zaten bu oyun alemi Sanal Savaş, adamlar her şekilde milletin örf ve adetlerini,inançlarını değiştirmek bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar...bu oyunda bunu görmüş oldum...GAFFAR ismi SAMET ismi v.b Allah isimleri hiç kimseye verilemez... örnek : SAMET ismi : Kimseye ve hiçbir şeye muhtaç olmayan anlamında , çocuğuna bu ismi vermek çok ağır olsa gerek...İNsanlar herşeye muhtaçtır ,boşuna dememiş atalar ,komşu komşunun külüne muhtaçtır...SAYGILAR
Not: Niye DEDE dedim ,ALLAH 'ın isminin oyundaki bi karaktere verilmesini uygun görmedim...Hiç Saygıları yokmuş...Zaten bu oyun alemi Sanal Savaş, adamlar her şekilde milletin örf ve adetlerini,inançlarını değiştirmek bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar...bu oyunda bunu görmüş oldum...GAFFAR ismi SAMET ismi v.b Allah isimleri hiç kimseye verilemez... örnek : SAMET ismi : Kimseye ve hiçbir şeye muhtaç olmayan anlamında , çocuğuna bu ismi vermek çok ağır olsa gerek...İNsanlar herşeye muhtaçtır ,boşuna dememiş atalar ,komşu komşunun külüne muhtaçtır...SAYGILAR