Soldakiler DarkPassage.kasperskylab LOL oyuncu ve yönetim kadrosu
sanırsam istek üzerine turnuva izlemeye gitmiş davetli olarak elindekinden o anlaşılıyor
cihankaraca yazdı:
DİPNOT: [GM] Arkadaşlar Hakkında Yorum Yapmayın Çok Kızıyorlar Sonra
Vede bir insanın başka oyunlarada ilgi göstermesi bence birşeyi değiştirmez sanki sen birtek ikv oynuyorsun ? görevini yaptığı sürece sorun yok ve diğer gm arkadaşlarımıza göre yapıyor bu yüzden konu tekrar silinecek söyliyim.
Johan (29) [2007-2008]Eskiteam (49)[2008-2010]Qralşifacı (49) [2009-2016]] Batuqqan (49)[2013-2016]
cihankaraca yazdı:
DİPNOT: [GM] Arkadaşlar Hakkında Yorum Yapmayın Çok Kızıyorlar Sonra
Vede bir insanın başka oyunlarada ilgi göstermesi bence birşeyi değiştirmez sanki sen birtek ikv oynuyorsun ? görevini yaptığı sürece sorun yok ve diğer gm arkadaşlarımıza göre yapıyor bu yüzden konu tekrar silinecek söyliyim.
Sanki Değil Ben Sadece İkv Oynuyorum
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
Daha önceki konuyu başka bir oyunun reklamı olmasın diye kaldırmıştım. Konu hakkında gerekli cevap verilmişti zaten..
İKV den sıkıldığım yada bıraktığım yok daha önceki açıklamalarımda bu yöndeydi. Oyun sektöründe çalışan tüm oyun tutkunları gibi bende elimden geldiğince tüm organizasyonları takip ediyorum. Ayrıca diğer arkadaşlarınızın yazdığı gibi "Gönüllü" görevim ikv de devam ediyor. Bu sıralar biraz daha geri planda duruyorum çünkü gerçekten beni aratmayacak mükemmel bir ekibimiz var.
İyi Forumlar
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
Gönül bu bi yere kadar. Kimisi için bir basamak yukarı çıkmak için kullanılacak bir oyun İkv.
Sonuçta eşe dosta ayrıcalıktan başka getirisi olmadığından sonsuza kadar yapılacak bir iş değil İkv de yetkili olmak.