Ygs Lys Molası :)

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
BeLCiKLixJoKeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Ygs Lys Molası :)

Mesaj gönderen BeLCiKLixJoKeR »

Herkese merhaba ,
kuklacı sunucusunda cok uzun suredır boy gostermekteyım , bazıları sadece ekin diye bilir , bazıları BeLCiKLixJoKeR , bazıları ise Bitirici . Bu süre zarfında herkese iyi davranmaya çalıştım , ufak tefek sürtüşmelerim olmuş olabilir tabi :)
Bu forumda Yayınladıgım 2. veda mesajı , ilkinde bırakıyorum demıstım yaz başında fakat başaramadım , ikvden kopsamda skype ortamında , reelde girdiğim ortamlardan kopamadım . İkv'yi 5 senedir oynayan biri için şahsi kanaatim oyunu tamamen bırakmak imkansız .
Önümde 1 yıllık uzun bi sınav maratonu var , üniversiteye girmeyi bir kez daha riske atmak istemiyorum , gelecek temmuza kadar sadece pazar gunlerı 1 2 saat skype gırıcem . Karakterlerimde kardeşim Ercanı , öz olmasada kardeşlerim selo ve atakanı görebilirsiniz.
Gerekli olan kişilerde tel numaram var , gerektiği zaman bana ulaşabilirsiniz.
üni. sınavına 2. kez hazırlanacak biri olarak tavsiyem , bu yolda ilerlerken kafanıza ders dısında takılacak herşeyden kurtulun.
Benden kurtulmuş değilsiniz :) , kendinize iyi bakın , esen kalın.
EKİN DAĞ
BeLCiKLixJoKeR
Bitirici
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Psychological Counselor

https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
Kullanıcı avatarı
yunus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Wara Wara

Re: Ygs Lys Molası :)

Mesaj gönderen yunus »

Tamam :D :D :D
HızLıSıBeNDe
Kullanıcı avatarı
Xainnn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Symbol Of Justice

Mesaj gönderen Xainnn »

BeLCiKLixJoKeR yazdı:Herkese merhaba ,
kuklacı sunucusunda cok uzun suredır boy gostermekteyım , bazıları sadece ekin diye bilir , bazıları BeLCiKLixJoKeR , bazıları ise Bitirici . Bu süre zarfında herkese iyi davranmaya çalıştım , ufak tefek sürtüşmelerim olmuş olabilir tabi :)
Bu forumda Yayınladıgım 2. veda mesajı , ilkinde bırakıyorum demıstım yaz başında fakat başaramadım , ikvden kopsamda skype ortamında , reelde girdiğim ortamlardan kopamadım . İkv'yi 5 senedir oynayan biri için şahsi kanaatim oyunu tamamen bırakmak imkansız .
Önümde 1 yıllık uzun bi sınav maratonu var , üniversiteye girmeyi bir kez daha riske atmak istemiyorum , gelecek temmuza kadar sadece pazar gunlerı 1 2 saat skype gırıcem . Karakterlerimde kardeşim Ercanı , öz olmasada kardeşlerim selo ve atakanı görebilirsiniz.
üni. sınavına 2. kez hazırlanacak biri olarak tavsiyem , bu yolda ilerlerken kafanıza ders dısında takılacak herşeyden kurtulun.
EKİN DAĞ

inş bir dha donmezsın 2 hafta oyuna gırmedım kultur mantarı oldm mk
bı skme yaradıgı yok bu oyunun bırakmak ımkansız demıssın hyr mumkun suan ıcın gayet kolay bırakmak cok buyuk bır suprız olmazsada donmem umarm sende donmezsn bu oyuna sınavda basarılar
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
HeaveN35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen HeaveN35 »

Ofans 2 III ile Meteorit 1 tılsımlarına sen gelene kadar el koyuyorum o zaman :twisted:

Şaka bi yana, Ekin Üniversiteye kazan biz tekrar burdayız hep dostuz :)

:arrow: HeaveNSapphireBitirici.
IIxHeaveNxII

Thelodos Of Ottoman

Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
batuhannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen batuhannnn »

BeLCiKLixJoKeR yazdı:Herkese merhaba ,
EKİN DAĞ

sınav var hala skypele uğraşıyosun sana başarılar dilerim hem dost hemde rakip olarak ;)
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty

İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY

Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Kullanıcı avatarı
Tare
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Symbol Of Justice

Mesaj gönderen Tare »

üniversiteli ol sen ekin sana değer veren kardeşlerin burada :) , bırak sen bu oyun işlerini üniversitene hazırlan !
telefon numaran var whats app dan atarsın mesaj allaha emanet ol sınavında başarılar
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön