( Önerilerimiz tatil dolayısıyla yüzüyorlar
Birde oyuncuların söyleyipte gerçekleşen kaç öneri var bilen varsa onuda merak ettim

Girme boğulursun...ikvmerdoII yazdı:Herkez bu kocaman havuz hakkında ne düşünüyor merak ettim![]()
( Önerilerimiz tatil dolayısıyla yüzüyorlar:mrgreen: :mrgreen: )
Birde oyuncuların söyleyipte gerçekleşen kaç öneri var bilen varsa onuda merak ettim![]()

Çok kalabalık gitmek gerek, hayır daha önce gidenler var yok değil, güvenlik görevlileri dışarı atıyorbatugun yazdı:imza toplayıp yada sobee yi basmadıkça bence hiçbi gelişme olmicak

Biliyorum ekip çok iyi çalışıyor ilgilenen insanlarda var ama o havuzun gerçeği dolu haliSahinkurt yazdı:Öyle bir havuzumuz gerçekten var![]()
Şaka bir yana ben ekipte görev almadan önce bu öneri havuzuyla ilgili olarak çok dert yanmıştım. Nerede bu havuz diye görevli olunca gösterdiler bana havuzuForumun bize ait olan bölümünde bir konuda, sizlerden gelen ve olumlu görülen öneriler biriktirilmektedir. Sadece forumda birikmiyor tabiki, sizlerden gelen öneri maillerinin tamamı da saklanmaktadır. Diyebilirsiniz ki bu öneriler neden oyuna yansımıyor. (Belki demiyorsunuzdur, ama ben hep sorgulardım.) Oyuna yansıyanlar elbette var. Ancak oyunun yapısı ve oynayışla ilgili olarak doğrudan değişiklikler kısa vadede mümkün olmuyor. Bu sebeple öneri havuzlarımız var zaten
![]()

hhahahaha :mrgreen:FedoREmelianenKO yazdı:Havuzuuuuuuunnnn batsııııınnnn yalanncısınŞarkısını itaf ederken göz yaşlarıma hakim olamıyorum yönetim
![]()