Yaklaşık 2.5 yıl gibi bir aradan sonra buraya bunu yazarken bile heyecanlandım.
Aranızdan çoğu kişi hatırlamaz beni , ama yinede ismimi söyleyeyim.
Adım Berke . Bir zamanlar Amisos loncasında idim. İsmim Çıngırock'tı
Çocukluğumu verdiğim karakterim çalınınca inanın bu oyundan nefret etmiştim.
Kimse o karaktere verdiğim emekleri bilmeden, düşünmeden resmen hırsızlık yapmıştı.
Ardından bu oyunu hayatımdan tamamen sildim. Bu sene hayatımın tamamını etkileyecek olan YGS ve LYS sınavlarını başarı ile tamamladım.
Şuan çok şükür bir üniversiteli oldum. Yaşım 18.
Facebook hesabımda halen İstanbul Kıyamet Vakti siteleri beğeni olarak durmaktadır. Hala girip videoları izliyorum.
Bıraktığımda en son güncelleme çemberlitaşdı, giremeden karakterim çalınmıştı
Bu oyunu bırakınca kendimi başka oyunlara adadım. Şuan Türkiye çocuklarının % 95 gibi bir kısmının oynadığı bir oyun
Aklınızdan geçenleri okur gibiyim. Evet . League Of Legends.
League Of Legends oynamaya yaklaşık 2 sene önce başladım.
EU WEST yani Batı Avrupa'da başladım . O zamanlar Türkiye serverı yoktu.
Türkiye serverı açılınca bir arkadaşım '' Gel kardeşim bedava geçiriyolar tr ye. Turnuvalara katılırız ezik çok '' gibi bir teklifte bulundu. Bu teklifi kabul ettim ama inanın LoL'ü bırakmamda ki en büyük etken bu karardır. O geç diyen elime her türlü hayvan fantazi uygulayabilir ...
Türkiye serverına geçtiğim ilk gün oyundan % 100 lük bir soğuma gerçekleştirdim. 9 yaşında ki çocukların oynadıgı oyunda daha fazla duramazdım. Tekrar West'e geçmek ise 50 tl gibi bir miktara denk geldiği için hiç bulaşmak istemedim.
Kötü oynayan, aklına uygun herolar almayan herkesin annesine direk küfür etme özelliği yüklenmiş bu çocuklar maalesef Türkiye'de ki online oyunları yavaş yavaş eline almaya başladı.
Artık daha fazla LoL'de duramayacağım. İstanbul Kıyamet Vakti'ni çok özledim. LoL'de 30 level , bol herolu, Runeları tam bir karakterim var.
Cidden hepinizi çok özlemişim. Online oyunu bana sevdiren bu oyuna ve siz oyunculara çok teşekkür ederim
Kendinize iyi bakın, iyi ki varsınız.