2.VEDA

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sahxesad
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

2.VEDA

Mesaj gönderen Sahxesad »

aRkadaşLaR aRtıq oyuna tahammüL edecek gücümüz kaLmadı Esfa Benim kaRdeşimdiR.OnLa beRabeR oyunu bıRakmaya kaRaR veRdik.aRtıq oyun çığRından çıkmış duRumda.HaksızLıkLaR kaRşısında ne kadaR kaRdeşim Esfa iLe ettikse değiştiRemedik.Bu 2 kişi iLe oLacak iş değiL aRtıq Eski KukLacıdan EseR kaLmadıııı.Bunun için oyunu bıRakmanın zamanı geLmiş duRumda.Bütün sevdikLeRim ve bütün tanıdıkLaRım ALLAH a emanet oLun.ReeL hayatınızda Ve sanaLa daha çok değeR veRmiş insanLaRa başaRıLaRımı diLiyoRum...
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)

Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Kullanıcı avatarı
Ixbycanxl
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: 2.VEDA

Mesaj gönderen Ixbycanxl »

Merhaba

Öncelikle oyunu bıraktıgınıza üzüldüm Ama gm ler veya Dev ler o dediginiz haksızlıgı yapmıyolar sadece tesadüf ve oyunun düzenini saglamak için yapıyolar 2 3 arkdaşımız buna karşı çıkyıor ne yazıki gm ler bu 2 3 kişi için bişey yapamıyor En dogrusunu yapıyolar Reel hayatnızda başarılar dilerim İYi günler

Saygılarımla
~~BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR~~~

Zalimfelek Dragayxoğuz Tuvaletkağıdı
Kullanıcı avatarı
SaDRaZaM
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SaDRaZaM »

Merhaba

Öncelikle kuklacı sunucudakı bu gm lerın yaptığı haksızlık nedir bilgilendirrseniz sevinirm reel hayatınzıda basarılar

iyi forumlar
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Birkan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen Birkan »

Bırakmana Üzüldüm Seninle Kısa Bi Sohbetimiz Var Hakkım Varsa Helal Olsun Eğer Benim Hakkımda Varsa Helal Olsun Keşke Bırakmasaydın Ama Senin Bileceğin İş Hayatında Başarılar.
Sadrazam Arayan Bulur Etkinliğinde 3 Kere Yapılmıştı Üçünede İksir Verilmişti 4.Yapılışında GM Ortinin Akrabası Olan Birine Yücelen Halit Kolye Verildi Bu Benim Anladığım Kadarıyla Neyse İyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen savascixhalil »

aRkadaşLaR aRtıq oyuna tahammüL edecek gücümüz kaLmadı Esfa Benim kaRdeşimdiR.OnLa beRabeR oyunu bıRakmaya kaRaR veRdik.aRtıq oyun çığRından çıkmış duRumda.HaksızLıkLaR kaRşısında ne kadaR kaRdeşim Esfa iLe ettikse değiştiRemedik.Bu 2 kişi iLe oLacak iş değiL aRtıq Eski KukLacıdan EseR kaLmadıııı.Bunun için oyunu bıRakmanın zamanı geLmiş duRumda.Bütün sevdikLeRim ve bütün tanıdıkLaRım ALLAH a emanet oLun.ReeL hayatınızda Ve sanaLa daha çok değeR veRmiş insanLaRa başaRıLaRımı diLiyoRum...

istanbulun halini gördünüz haberlerde kapkapcılar çanta kaçırır olay yeri neresi tabiki istanbul
yine haberler çıkar karsınıza buseferde isyan olayları v.s v.s istanbulda isyan ederler birde bakmısın tüm ülke isyan edio örn: tekel işcileri

aynı tür olaylar bu oyunuda vurdu farkına varırsanız bıraksanız ekonomik kriz bile utanmadan bizim oyuna kadar yanasıcak =))) geçmis olsun kardes inş sabır gücü toplar geri gelirsiniz oyuna ;)
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
Phislikxcerrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Phislikxcerrah »

reel hayatında başarılar dılerım ıns tekrar oyuna dönersın kardesım ;)
SEUSE

RAİDERS OF ANATOLİA
Kullanıcı avatarı
Sahxesad
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sahxesad »

ARkadaşlaR büyükLeRimize göRe aRa veRmek daha makbuLmüş bizde bi süRe aRa veRmek istiyoRuz.
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)

Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!

“Genel Sohbet” sayfasına dön