Merhabalar.. Beyazköşk sunucusunda Larasue ve Caddes çarlarıyla (aile olarak) oynayan bizler kadim hidra kesimi sırasında oluşan kargaşa ve edilen küfürlerden dolayı çok rahatsız olduğumuzu bildirir ve siz sayın yöeneticiler bu gibi olayların olmaması için bi çözüm yoluna gidilmesini sizlerden rica ederiz.Ben larasue olarak (bayan) hayatımda hiç duymadığım küfür ve hakaretleri bu oyunda duydum yazık diyorum .Benim oyun anlayışım insanları birbirine düşüren görevler değil paylaşmayı öğreten görevlerin oyuna konulması. şu kadim hidra insanları birbirine düşürdü bunun için bi önerim olacak. belli grup dışında hiç bi grubun kadime girmemesi.bu nasıl olur bilmiyorum ama bi çözüm getirilsin lütfen çünki çok sıkıldım....... artık küfür duymak istemiyorum........ Şikayet et yada ya yasakla gibi öenerileriniz olabilir ama hangi birini yasaklicam yada şikayet edicem lütfen bu soruna bi çare .......saygılar sunar iyi oyunlar dilerim
LARASUE & CADDES
Kadim için değermi..
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Kadim için değermi..
Kesinlikle harfi harfine katılıyorum.Belki Lonca sistemi gelseydi bu sorunlar yaşanmazdı.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
rosso yazdı:Merhabalar.. Beyazköşk sunucusunda Larasue ve Caddes çarlarıyla (aile olarak) oynayan bizler kadim hidra kesimi sırasında oluşan kargaşa ve edilen küfürlerden dolayı çok rahatsız olduğumuzu bildirir ve siz sayın yöeneticiler bu gibi olayların olmaması için bi çözüm yoluna gidilmesini sizlerden rica ederiz.Ben larasue olarak (bayan) hayatımda hiç duymadığım küfür ve hakaretleri bu oyunda duydum yazık diyorum .Benim oyun anlayışım insanları birbirine düşüren görevler değil paylaşmayı öğreten görevlerin oyuna konulması. şu kadim hidra insanları birbirine düşürdü bunun için bi önerim olacak. belli grup dışında hiç bi grubun kadime girmemesi.bu nasıl olur bilmiyorum ama bi çözüm getirilsin lütfen çünki çok sıkıldım....... artık küfür duymak istemiyorum........ Şikayet et yada ya yasakla gibi öenerileriniz olabilir ama hangi birini yasaklicam yada şikayet edicem lütfen bu soruna bi çare .......saygılar sunar iyi oyunlar dilerim
LARASUE & CADDES
Bu oyunun değil malesef oyuncularımızın eksikliği. Malesef bir çoğu terbiye ve zekadan yoksun. Bir kadimpençesi uğruna arkadaşalrıyla kavga edip etraftakilere küfür edebilecek kadar karaktersizler.
Önerin teorik olarak mantıklı iflis gibi kesen grup dışındaki herkezin öleceği bir sistem olabilir ama bu seferde 1 grup kesmez imkansız en az 3-4 grup gerekli bunu nasıl ayarlarlar bilemiyorum.
Aslında sorun cezaların yetersiz kalışında sadece yazı yazamamak insanları caydırmıyor. Susturulduğu sürece oyuna giremese çok daha etkili olucaktır.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Anka Plus
Merhabalar...
Siz Demişsiniz.... Görevler insanları birbirine düşürmek için... felan filan Yardımlaşmayı öğretecek bir ortam istemişsiniz..
Bakın Sayın Beyaz köşklü.. bu zorlu görevler saten Yardımlaşmayı.. Kırgınlıkların bitirilmesi için Çok kişilik katılım istiyor...
kavga ve gürültü ile hiç bir yere Varılmıyor...
Siz Demişsiniz.... Görevler insanları birbirine düşürmek için... felan filan Yardımlaşmayı öğretecek bir ortam istemişsiniz..
Bakın Sayın Beyaz köşklü.. bu zorlu görevler saten Yardımlaşmayı.. Kırgınlıkların bitirilmesi için Çok kişilik katılım istiyor...
kavga ve gürültü ile hiç bir yere Varılmıyor...
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
- Phxates
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
FreedommakeR yazdı:rosso yazdı:Merhabalar.. Beyazköşk sunucusunda Larasue ve Caddes çarlarıyla (aile olarak) oynayan bizler kadim hidra kesimi sırasında oluşan kargaşa ve edilen küfürlerden dolayı çok rahatsız olduğumuzu bildirir ve siz sayın yöeneticiler bu gibi olayların olmaması için bi çözüm yoluna gidilmesini sizlerden rica ederiz.Ben larasue olarak (bayan) hayatımda hiç duymadığım küfür ve hakaretleri bu oyunda duydum yazık diyorum .Benim oyun anlayışım insanları birbirine düşüren görevler değil paylaşmayı öğreten görevlerin oyuna konulması. şu kadim hidra insanları birbirine düşürdü bunun için bi önerim olacak. belli grup dışında hiç bi grubun kadime girmemesi.bu nasıl olur bilmiyorum ama bi çözüm getirilsin lütfen çünki çok sıkıldım....... artık küfür duymak istemiyorum........ Şikayet et yada ya yasakla gibi öenerileriniz olabilir ama hangi birini yasaklicam yada şikayet edicem lütfen bu soruna bi çare .......saygılar sunar iyi oyunlar dilerim
LARASUE & CADDES
Bu oyunun değil malesef oyuncularımızın eksikliği. Malesef bir çoğu terbiye ve zekadan yoksun. Bir kadimpençesi uğruna arkadaşalrıyla kavga edip etraftakilere küfür edebilecek kadar karaktersizler.
Önerin teorik olarak mantıklı iflis gibi kesen grup dışındaki herkezin öleceği bir sistem olabilir ama bu seferde 1 grup kesmez imkansız en az 3-4 grup gerekli bunu nasıl ayarlarlar bilemiyorum.
Arkadasim Sana Katiliyorum Oyunda Bu Kadim Hidra Kimin Gercek Dost Oldugunu BelirliyorOnun Icin Yazik Diyorum Bu Gorevi Eninde Sonunda Yapacaklar Neden Bu Kadar Buyutuyorlar Anlamadim...
Aslında sorun cezaların yetersiz kalışında sadece yazı yazamamak insanları caydırmıyor. Susturulduğu sürece oyuna giremese çok daha etkili olucaktır.
Her köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı...
evetxIxFeNoMeNxIx yazdı:Kesinlikle harfi harfine katılıyorum.Belki Lonca sistemi gelseydi bu sorunlar yaşanmazdı.
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- senhar15
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
bence yıne yaşanırdı dıyorum kadımı lonca sıstemı olmadan kesebilecek tek (istisnalar olabılır) lonca RoA dır ... ben roa deilim ama hayranıyımsnmz35 yazdı:evetxIxFeNoMeNxIx yazdı:Kesinlikle harfi harfine katılıyorum.Belki Lonca sistemi gelseydi bu sorunlar yaşanmazdı.
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
Oyuncuların genelinin yaş seviyesi ne yazık ki çok düşük, buda böyle sorunlara yol açıyor. Benim tavsiyem gece vakitlerinde deneyim
kimse olmaz rahat rahat yaparsınız:)
İyiForumlar
İyiForumlar
belirli kelimeler var onları sansürlesinler dier oyunlarda öle azda olsa işe yarıo
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
O zaman olmuyor mesela yanlış anlamayın bazı arkadaşlar "ı" yerine "i" yazabiliyor ve "sikildim" yazıyor bunun filtrelenmesiyle yanlış anlaşılmalar olabilir. "Ama" derken, "Amca" derken vs vs.firewall yazdı:belirli kelimeler var onları sansürlesinler dier oyunlarda öle azda olsa işe yarıo
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı