arkadaşlar ben plus almak istiyorum ama kontürle alamıyorum çünki avea hattım yok sobee ye geçemiyorum Mynet'e plus almak istiyorum önceden PTT ile alıyorduk şimdi oda kalktı nasıl alıyoruz bna birisi tarif edebilirimi şimdiden teşekkürler...
Geceverüzgar
Paşaxmetin
Cerberuss
Gladyo
Gestapo
bi yardımcı olursanız çok sevinicem...
- HanedanLevni
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: bi yardımcı olursanız çok sevinicem...
Kredi kartı
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Hanedanxlevni Hanedanxgauss
Hanedanxlevni Hanedanxgauss
kredi kartıda yoksa ozaman napicaz 
Merhaba
MYnet e pinleri şirket olarak kendı kaldırmıştır su anda sadece kredı kartı ile alınmaktadır kredi kartına sahip deilseniz karakterleriniz sobe ve ttnet e taşımaktan başka bir care yolu gözükmüyor sizin için
iyi forumlar
MYnet e pinleri şirket olarak kendı kaldırmıştır su anda sadece kredı kartı ile alınmaktadır kredi kartına sahip deilseniz karakterleriniz sobe ve ttnet e taşımaktan başka bir care yolu gözükmüyor sizin için
iyi forumlar
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
- senhar15
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
tt net e pınlerını uyelık al bayılıklığı olan ınternet kafelerden bulabılırsınSaDRaZaM yazdı:Merhaba
iyi forumlar
ınternet kafelerın adreslerı ise www.uyelıkkal.com tr den bulabılırssın arkadasım
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]