Selamun aleyküm. Bayramınızı kutlar sevdiklerinizin yanında olmasını dilerim.
Uzun zamandır ara verdiğim İKV yi tamamen siliyorum. Üniversite sınavından sonrada döneceğimi sanmıyorum.Güzel günler geçirdim fakat oyunun b.ku çıktı. Kendinize iyi bakın hakkınızı helal edin.
Elvada Ey Şehri Ramazan
- batuhannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
Elvada Ey Şehri Ramazan
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Re: Elvada Ey Şehri Ramazan
Batu şu oyun senden kurtulamadı 10 kere ara verdin, 5 kere oyunu bıraktın, 15 defa bidaha bu oyunu oynamıcam dedin, bi o kadar o nazik ruhunla oyununa şiirler hikayeler yazdın, :lol: bize samanyolu dizileri tadında konular açtın, güldük, iyidi özlüyorum aslında o zamanları.
bi ara ŞAHIM dedin fotoğraflar attın, ama bilmiyosun betacıların gözünde ŞAHBAZsın 
En son BarisLord tarafından 08 Ağu 2013 01:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
gladioxbaris MaXPayNe LetMeKisSYou IIfReqaNsII Comando NeGaTiVe
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Elvada Ey Şehri Ramazan
BarisLord yazdı:Batu şu oyun senden kurtulamadı 10 kere ara verdin, 5 oyunu bıraktın, 15 defa bidaha bu oyunu oynamıcam dedin bi ara ŞAHIM dedin fotoğraflar attın, ama bilmiyosun betacıların gözünde ŞAHBAZsın