çok foto vardı bı kısmı formatta gitti kalan giden belki sizlerdede güzel anılar vardır kesinlikle tartışma için açmadım konuyu sadece geçmişi yad edelim istedim iyi forumlar:)
Eyyy gidi eyy fotoğrafları gördüm bi kötü oldum hele baltalı olanı zamanında gül dış takım yapabilmek için canım çıkmıştı ama başarmıştım ne zevkliydi o zamanlar . Bide adada düzenlediğim turnuva geldi aklıma en az 150 kisi vardı arz lodos karışık en ufak bi taşkınlık yapanı hemen herkes dışlıyodu şimdi toplasana 10 tane arz lodosu yanyana Efe kardesim resimler icin sagol benimde eskiden bi arşiv vardı ama ikv'yle ilgili herşeyle ilişiği koparalı 2 sene oldu güzel oldu bu .
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
resp0nse yazdı:
Azmibey diye GM mi vardı ne ara oldu ben hiç görmedim bile bu adamı
Eğer aynı Azmibey ise ve ben yamulmuyorsam, 29 seviye zamanında Eminönü sunucusunda sabahtan akşama kadar Halime Teyze'nin yanında olur ve sürekli alışveriş yapardı.
Hangi fotoğrafa yada videoya baksam eski bir anı canlanıyor arkadaş anlamadım gitti.
ELLeRine SaqLık Hocam. sanaLda oLsa, Sadece 3,5 FotoqRaf biLe Bazen ÖyLe Cok Şey İfade EdiyoR ve Eskiyi o KadaR Cok ÖzLetiyoR ki, Adeta Eski qünLeRi yaşıyoRmuşcasına BiR Duyqu oLuştuRuyoR. Tabi BunLaRı Sadece yaşayan ve yaşatan ARkadasLaRımız HissediyoRduR. yıLLaRca, qüzeL vede ''NEŞE'' DoLu AnıLaRı Bize yaşatan İkv Camiasına BiR Kez Daha TeşekküRLeR...
XşifaXX
AnLat Haydi HeRkese oLanLaRı,
KimLeR Şahit ? Kaç Kişi kaLdı ?