Arkadaşlar bilgisayarın kendilğinden kapanırken güncelleme yapıyor.yani ekrana işte bilgisayarınızı kapatmayın güncelleme yapılıyor işte gücü kesmeyin % 60 yükleme yapıldı vs vs.. bişeyler geliyor ki bu olay açılırkende oldu.1 hafta kadar önce ve ondan sonra oyunda bu hatayı almaya başladım.Bu güncellemeden sonra pc yi sistem olarak geri alıyorm oyun düzeliyor ama pc kapatacağım zaman tekrar güncelleme yapıyor ve pc yi bidaha açtığımda tekrar aynı hatayı alıyorum. Bilgisayarımda güncellemeler kapalı ve oyunu tekrar kaldır yükle demezseniz sevinirim bi çok kez yaptım..Yardımcı olucak birileri vardır umarım şimdiden teşekkürler..
-Ekran kartı driver güncel değil ,
-Ekran çözünürlüğü çok düşük
Alakası yok :? Çalışan uygulama basit bir launcher.exe dosyası ve herhangi bir ekran kartı özelliğine gerek duymaz.
Direk hata vermesi işletim sistemi kaynaklı bir sorun varda çözüm ne bilemiyorum.Sen bi ComboFix ile düzetlmeye çalışsana düzelir belki.
2006-2016 Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
sisteminle alakalı bi problem göremedim eğer oyunun dosyalarını karıştırdıysan bu hatayı verebileceğini düşünüyorum.istemediğin seçeneği yapmanı öneriyorum.veya alternatif olarak internetten launcher.exe dosyasını indirip dizine atıp açmayı deneyebilirsin ama çözüm vereceğini düşünmüyorum.
Arkadaşlar yorumlarınızı okudum.Ekran kartı veya çözünülükten olmadıgına eminim . Oyun içinde herhangi bi dosyada oynama silme yükleme vb.. bişeylerde yapmadıgıma eminim.ARZLODOS arkadaşım ati tray tools programını kapat demişsinde o ne bende öyle bi programmı var acaba arattım pc de bulamadım Ben hiç bişeye dokanmıyorum tekrar söylediğim üzere pc kapanırken lütfen kapatmayın güncelleme yapılıyor örnek ; 54/22 yüklendi sonra 54/54 tamamlıyor ve kapanıyor.Açarken ise 52433/0 olarak bi güncelleeme daha yapıyor 52433/52433 oldugu zaman pc açılıyor.Ve bu güncellemelerden sonra oyunda o hatayı alıyorum.Maalesef her pc açtıgımda sistemi geri yüklemek zorunda kalıyorum oyuna girebilmek için..