ceza

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
ozgurer81
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

ceza

Mesaj gönderen ozgurer81 »

Merhaba;
Sayın yönetici iki gün önce susturulma cezası aldım. Bu konuyla ilgili cezada haklısınız ama bu ceza konusunda açıklamamı yapmak isterim.
Süreli görevimi yaparken arz klanına katıldım ve yardım aldım teslim etmek için görev aldığım karatere giderken lodos olan eeren karakterdeki kullanıcı beni öldürdü ve o sahsa açıklama yaptım.
Süreli görevim var ve mecbur arz kılanında olmak zorundayım lütfen beni öldürme,tekrar canlanıp görevimi teslim etmek için ilerledim ve bu şahısla tekrar karşılaştım ve tekrar öldürdü.
Bende tekrar aynı sözleri söledim bunun üzerine ark bana ters cevap verdi bende özür dilerim bir anlık sinirle küfür yazdım bundan dolayı yönetici ve durust oyuncu arkadaşlardan özür dilerim.
Susturulma cezası veren yönetici bey den cezamı kaldırmasını rıca eder birdaha tarımdan böle bir hata yapmayacağımı bildiririm ve tekrar özür dilerim.
Gereğinin yapılmasını arz ederim.
Saygılarımla;
ELENTARi
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: ceza

Mesaj gönderen ELENTARi »

Forum üzerinden bu tür konulara yardımcı olamayız. Klana girdiğiniz an her türlü saldırıya açık olduğunuzu belirtmek isterim. Ceza itiraz ve bilgilendirmeler işin Destek/İletişim formunu kullanarak iletişime geçmelisiniz.

İyi eğlenceler.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön