Sizce Hangisi daha iyi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
osman17
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: My World

Sizce Hangisi daha iyi ?

Mesaj gönderen osman17 »

Merhaba arkadaşlar.
Gece gece düşündüm de acaba eskiden daha mı çok zevk alıyoduk ? Eskiden herşeyin degilde BAZI şeylerin paraya dönüşmedigi bir İKV'de oynamak mıydı zevk almak yoksa her şeyin para oldugu bir İKV'de oynamak mıydı ? Biliyorum diyeceksiniz bişeyler parasız bu insanlar neyden para kazanıcak.Bence plusdan gelen para yeterliydi.(Kendi fikrim).Aşşagıdaki resimde eski olarak ecelli gece zırhlı bir savaşçı görülmekte.Tılsımsız zamannda olan ve ermeydanında kp savaşlarında boy gösteren savaşçılardan biri.Diger yeni savaşçı üstü full bıçak ve Tılsımlı,şimdilerde pek kp savaşçlarında olmayan hatta ermeydanına yılda 4 5 kez giren bir savaşçıdır.Sizce hangisi daha iyiydir ? Sadece soruyorum sizce hangisi ?( Benim savaşçımın elindeki silahları parlatmamın sebebi eskilerden hatıralar kalmasını istememdir)

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

Resim
Kullanıcı avatarı
GaffarBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Sizce Hangisi daha iyi ?

Mesaj gönderen GaffarBEY »

Kendimi fikrimi ortaya koyarak söylemek istiyorumki bence eski zamanlar daha iyiydi ya bikere o haseki kapısındaki arz lodos çatışmaların ufak ufak büyük çatışmala dönüşüp devasa savaşlara dönüşmesi yeter ya :)
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen muhammet1361 »

GaffarBEY yazdı:Kendimi fikrimi ortaya koyarak söylemek istiyorumki bence eski zamanlar daha iyiydi ya bikere o haseki kapısındaki arz lodos çatışmaların ufak ufak büyük çatışmala dönüşüp devasa savaşlara dönüşmesi yeter ya :)

aynen aynen :) ne günlerdi be klandan seslendikmi eminönü tam bir savaş alanı olurdu
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL
Kullanıcı avatarı
batugun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen batugun »

Bence en iyisi max 39 lwl'e kadarki dönem herkez (savaşçılar) max hasar dizmeye çalışırdı oyunun en iyi silahı kütükyarandı :D

Peki neden 49 a doğru kötüleşti =Gerçekçilik çok ciddi anlamda düştü şu parlayan silahlar var insanların elinde iğrenç yani öyle ışıklar saçarak gidiyo çok kötü bence sevmiyorum bu tarz şeyleri hemde oyunda arz kalmamış eskiden meteorda arzlarda en az lodoslar kadar söz sahibiydi
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]

Elveda İkv
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

39 zamanları kitabeye gitmek için 20 levellerle felan toplaşırdık bi 39 gelirdi 3-4 kişi görevi olan giderdik.Fazla kişide plus yoktu 12-13 levelde kırmızı örümceklerde az kasmadık :) Bab-i Alinin orda yapılan vs ler Karakürke görev grubu 1-2 destek grubu kurulması.Eskiden şifacılar 5 saniyede bir kaldırıyordu eskiden daha güzeldi :D
Kullanıcı avatarı
osman17
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: My World

Mesaj gönderen osman17 »

Eskiden Er meydanı vardı Er meydanı şimdi ? sadece alış veriş için gidilen yerler oldu :oops:
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

Bana göre bölgelerden düşen itemler takı ve zırhla sınırlı kalmalıydı. Şimdi oyunda çok güçlü ile çok güçsüz farkı var ya adam çok güçlü yada çok güçsüz. Çoğu kişi bu yüzden bırakıyor zaten.
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Bilen bilir çok eski zamanlarda ( 29 lvl döneminde ) oyun çok daha zevkliydi. meteor usulü itemler oyunun en iyi itemleriydi- paranın değeri yoktu apa veya kriple itemler alınırdı. labirentte zaman geçerdi ah ah
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
FedoREmelianenKO
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen FedoREmelianenKO »

Eskiye Mazi Derler Aslan
Ais EzheL , Hidra ...
Kullanıcı avatarı
ENDANGER
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Return Ofthe Kings

Mesaj gönderen ENDANGER »

Eskiden attığımız o em ler varya harikaydı klan savaşları yeterdi be ne günlerdi şimdi 8 9 tane full çarım olmasına rağmen eskiden aldığım zevkin yarısını şu an almıyorum.Oyunu adam gibi oynayabilmek için tonla para döküyoruz bu nasıl bir paragözlülüktür ya hakikaten bozdular daha başka şeyler derdim ama yazdıklarım kaldırılır yanlış anlamayın küfür felan değil her neyse bende olan bana kalsın bilen biliyor zaten.Ayrıca şunu da eklemek isterim oyuncu sayısı git gide azalıyor durum pek iç açıcı değil paragöz olmayan bir yönetim istiyoruz elbette ki bu oyunu para kazanmak için yapmışlar fakat herşey tadına güzeldir gerçekten haddinden fazla para alıyorlar :) oyunu gerçekten güzel bir grafik ve lagsız oynuyor olsak gerçektende aldıkları paranın hakkını verirdim ama böyle olmuyor gerçekten... umarım bu konuşmam bir nebzede olsa onları etkiler hakkımızı istiyoruz bunu bize çok görmeyin.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön