Merhaba arkadaşlar.
Gece gece düşündüm de acaba eskiden daha mı çok zevk alıyoduk ? Eskiden herşeyin degilde BAZI şeylerin paraya dönüşmedigi bir İKV'de oynamak mıydı zevk almak yoksa her şeyin para oldugu bir İKV'de oynamak mıydı ? Biliyorum diyeceksiniz bişeyler parasız bu insanlar neyden para kazanıcak.Bence plusdan gelen para yeterliydi.(Kendi fikrim).Aşşagıdaki resimde eski olarak ecelli gece zırhlı bir savaşçı görülmekte.Tılsımsız zamannda olan ve ermeydanında kp savaşlarında boy gösteren savaşçılardan biri.Diger yeni savaşçı üstü full bıçak ve Tılsımlı,şimdilerde pek kp savaşçlarında olmayan hatta ermeydanına yılda 4 5 kez giren bir savaşçıdır.Sizce hangisi daha iyiydir ? Sadece soruyorum sizce hangisi ?( Benim savaşçımın elindeki silahları parlatmamın sebebi eskilerden hatıralar kalmasını istememdir)
Kendimi fikrimi ortaya koyarak söylemek istiyorumki bence eski zamanlar daha iyiydi ya bikere o haseki kapısındaki arz lodos çatışmaların ufak ufak büyük çatışmala dönüşüp devasa savaşlara dönüşmesi yeter ya
GaffarBEY yazdı:Kendimi fikrimi ortaya koyarak söylemek istiyorumki bence eski zamanlar daha iyiydi ya bikere o haseki kapısındaki arz lodos çatışmaların ufak ufak büyük çatışmala dönüşüp devasa savaşlara dönüşmesi yeter ya
aynen aynen ne günlerdi be klandan seslendikmi eminönü tam bir savaş alanı olurdu
Bence en iyisi max 39 lwl'e kadarki dönem herkez (savaşçılar) max hasar dizmeye çalışırdı oyunun en iyi silahı kütükyarandı
Peki neden 49 a doğru kötüleşti =Gerçekçilik çok ciddi anlamda düştü şu parlayan silahlar var insanların elinde iğrenç yani öyle ışıklar saçarak gidiyo çok kötü bence sevmiyorum bu tarz şeyleri hemde oyunda arz kalmamış eskiden meteorda arzlarda en az lodoslar kadar söz sahibiydi
Johan (29) [2007-2008]Eskiteam (49)[2008-2010]Qralşifacı (49) [2009-2016]] Batuqqan (49)[2013-2016]
39 zamanları kitabeye gitmek için 20 levellerle felan toplaşırdık bi 39 gelirdi 3-4 kişi görevi olan giderdik.Fazla kişide plus yoktu 12-13 levelde kırmızı örümceklerde az kasmadık Bab-i Alinin orda yapılan vs ler Karakürke görev grubu 1-2 destek grubu kurulması.Eskiden şifacılar 5 saniyede bir kaldırıyordu eskiden daha güzeldi
Bana göre bölgelerden düşen itemler takı ve zırhla sınırlı kalmalıydı. Şimdi oyunda çok güçlü ile çok güçsüz farkı var ya adam çok güçlü yada çok güçsüz. Çoğu kişi bu yüzden bırakıyor zaten.
Bilen bilir çok eski zamanlarda ( 29 lvl döneminde ) oyun çok daha zevkliydi. meteor usulü itemler oyunun en iyi itemleriydi- paranın değeri yoktu apa veya kriple itemler alınırdı. labirentte zaman geçerdi ah ah
Eskiden attığımız o em ler varya harikaydı klan savaşları yeterdi be ne günlerdi şimdi 8 9 tane full çarım olmasına rağmen eskiden aldığım zevkin yarısını şu an almıyorum.Oyunu adam gibi oynayabilmek için tonla para döküyoruz bu nasıl bir paragözlülüktür ya hakikaten bozdular daha başka şeyler derdim ama yazdıklarım kaldırılır yanlış anlamayın küfür felan değil her neyse bende olan bana kalsın bilen biliyor zaten.Ayrıca şunu da eklemek isterim oyuncu sayısı git gide azalıyor durum pek iç açıcı değil paragöz olmayan bir yönetim istiyoruz elbette ki bu oyunu para kazanmak için yapmışlar fakat herşey tadına güzeldir gerçekten haddinden fazla para alıyorlar oyunu gerçekten güzel bir grafik ve lagsız oynuyor olsak gerçektende aldıkları paranın hakkını verirdim ama böyle olmuyor gerçekten... umarım bu konuşmam bir nebzede olsa onları etkiler hakkımızı istiyoruz bunu bize çok görmeyin.