İKV BETA İSİM (havamı istiyorummmm) :D
İKV BETA İSİM (havamı istiyorummmm) :D
Ben bir beta oyuncusuyum yaklaşık 3 yıldır oynamıyorum 1 haftadır oyuna döndüm isim değişikliği diye bişe gelmiş herkes ismini büyük - küçük harflerle yazıyormuş o zaman nerde kaldı benim beta ismimin havası böyle olmazki millet son model silahlarla salına salına geziyor hava basıyor ben sadece bakıyorum !!! hiç olmadı beta karakterlerini belli edecek bi işaret falan koyun olmaz abi biz boşunamı betada başladık saygılar.
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: İKV BETA İSİM (havamı istiyorummmm) :D
3 yıl boyunca oyun adına bir şey yapmamış adama ikv camia'sı napsın ??poltee yazdı:Ben bir beta oyuncusuyum yaklaşık 3 yıldır oynamıyorum 1 haftadır oyuna döndüm isim değişikliği diye bişe gelmiş herkes ismini büyük - küçük harflerle yazıyormuş o zaman nerde kaldı benim beta ismimin havası böyle olmazki millet son model silahlarla salına salına geziyor hava basıyor ben sadece bakıyorum !!! hiç olmadı beta karakterlerini belli edecek bi işaret falan koyun olmaz abi biz boşunamı betada başladık saygılar.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
+mobilsorun yazdı:3 yıl boyunca oyun adına bir şey yapmamış adama ikv camia'sı napsın ??poltee yazdı:Ben bir beta oyuncusuyum yaklaşık 3 yıldır oynamıyorum 1 haftadır oyuna döndüm isim değişikliği diye bişe gelmiş herkes ismini büyük - küçük harflerle yazıyormuş o zaman nerde kaldı benim beta ismimin havası böyle olmazki millet son model silahlarla salına salına geziyor hava basıyor ben sadece bakıyorum !!! hiç olmadı beta karakterlerini belli edecek bi işaret falan koyun olmaz abi biz boşunamı betada başladık saygılar.

- Zonguldakli
- Teşkilat Neferi
+1mobilsorun yazdı:3 yıl boyunca oyun adına bir şey yapmamış adama ikv camia'sı napsın ??poltee yazdı:Ben bir beta oyuncusuyum yaklaşık 3 yıldır oynamıyorum 1 haftadır oyuna döndüm isim değişikliği diye bişe gelmiş herkes ismini büyük - küçük harflerle yazıyormuş o zaman nerde kaldı benim beta ismimin havası böyle olmazki millet son model silahlarla salına salına geziyor hava basıyor ben sadece bakıyorum !!! hiç olmadı beta karakterlerini belli edecek bi işaret falan koyun olmaz abi biz boşunamı betada başladık saygılar.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
ben de betadan beri oynuyorum da beta olmanın ayrıcalığını istemenin mantığını çözemedim. (Az önce konvoylama isim tamlaması kullandım :ugeek: )
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
mobilsorun yazdı:3 yıl boyunca oyun adına bir şey yapmamış adama ikv camia'sı napsın ??poltee yazdı:Ben bir beta oyuncusuyum yaklaşık 3 yıldır oynamıyorum 1 haftadır oyuna döndüm isim değişikliği diye bişe gelmiş herkes ismini büyük - küçük harflerle yazıyormuş o zaman nerde kaldı benim beta ismimin havası böyle olmazki millet son model silahlarla salına salına geziyor hava basıyor ben sadece bakıyorum !!! hiç olmadı beta karakterlerini belli edecek bi işaret falan koyun olmaz abi biz boşunamı betada başladık saygılar.
+1
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
adamlar 20 tl verip buyuklu kucuklu yapıyor ssen beddava yapıyorsun yetmez mi
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- scream20
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Osmanlı Devleti Aliyye
Sen Şu Anda Sırf Ben Daha eski oyuncuyum 3 yıldır Oynamıyorum Oyun Hakkında Bibok Bilmiyorum Ama ismimde Hava Kalmamış Bana yardım Edin Diyorsun bendne öneri dükkanda isim degiştirme Hakkı var onu Al çarın Adını Beta Karakteri koypoltee yazdı:Ben bir beta oyuncusuyum yaklaşık 3 yıldır oynamıyorum 1 haftadır oyuna döndüm isim değişikliği diye bişe gelmiş herkes ismini büyük - küçük harflerle yazıyormuş o zaman nerde kaldı benim beta ismimin havası böyle olmazki millet son model silahlarla salına salına geziyor hava basıyor ben sadece bakıyorum !!! hiç olmadı beta karakterlerini belli edecek bi işaret falan koyun olmaz abi biz boşunamı betada başladık saygılar.
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Kristal