Oyunu oynamak için bir neden olsun..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xARZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Oyunu oynamak için bir neden olsun..

Mesaj gönderen xARZx »

Tekrarlıyorum oyunu oynamak için bir neden olsun dolayısıyla burada açtığım konuda kendim bir öneride bulunacağım fikirlerinizi söyleyin sizde konuşalım tartışalım..
Benim önerim 39 level sınırı olan beta isimler kurulabilen pvp tadında kolay bir server açılması oyunun oyuncu çekeceğinin garantisini verebilirim tüm büyük oyunların kolay pvp leri varır ve büyük ilgi görürler eminim 39 dönemi özlenmiştir tek bir serverda toplansa herkes çok güzel olurdu yorumlarınızı bekliyorum, saygılarımla..
Harponxlider (49)[(^)Latif]
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Re: Oyunu oynamak için bir neden olsun..

Mesaj gönderen wonka »

Küçücük ama işlevi çok büyük ve çok kolaylık yaratıcak onlarca öneri sunuldu yapılmadıda 39 lvl pvp mi aççak bu yönetim :mrgreen:
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
CRACK26
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen CRACK26 »

kesinlikle katılıyorum. pvp server amacında tamamen eğlence amaçlı tek bir server güzel olurdu. item derdi olmadan bölge yada tıslım derdi olmadan arz ve lodosların hünerlerini sergileyebileceği bir pvp tadından yenmezdi bence.
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Kullanıcı avatarı
xARZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xARZx »

wonka yazdı:Küçücük ama işlevi çok büyük ve çok kolaylık yaratıcak onlarca öneri sunuldu yapılmadıda 39 lvl pvp mi aççak bu yönetim :mrgreen:
Haklısın ama o öneriler şu an ki oyunun içine etki edicek oyunun işlevini etkileyecek şeylerdi bu ayrıca olucak bir yenilik olurdu
Harponxlider (49)[(^)Latif]
Kullanıcı avatarı
kenjooo
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: T N T

Mesaj gönderen kenjooo »

iyi olurdudda yönetim gerçeğiyle ilgilenmiorki pvp acıp ilgilensin lagdan oyun oynanmıo yanlısam yanlısısn deyin ii forumlar...!!!
WiLDCaT
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen WiLDCaT »

49 Level PVP Olsa Müthiş Olur, Süper Olur.Ama Bu Yönetimle Anca Hayal Olur.Yönetim Bi Tarafını Yırtar Gene PVP Açmaz.Çünkü PVP Açılırsa Kim Akçe Çekecek, Kim Plus Alacak?Bence Çok Heveslenmeyin Yönetim Asla PVP Açmaz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön