ben oyun 29 lvl iken başlamıştım o zmnlar oyunda arkadaşlık vardı dostluk vardı item hırsı ve böbürlenmek kibirlenmek gibi şeyler yktu o zmnlar diyorduk acaba bu akçe ne dir neyin nesidir 39 level çıktı oda iyi dir dedik güzel oldu dedik geçtik birde o zmnlarda bonolardan parayı kıran kırdı zaten meğersem biz uyuyormuşuz herkez o açığı bilse bile zaten eminim emeğiyle bir şeyler yapmak isteyen yine çıkıcaktı neyse 49 level çıktı herkezde bir item ve para sevdası oldu nası sölesem senden güçsüz birini kırdın üzdün aşağıladın akçeninde ne olduğu çıktı öğrettiler bize zaten onuda
ama bir sorun vardı biz 1 günün her saatinde madendeyiz adamlar hiç emek harcamadan ejder latif ecel ashab üretti nasılmı eskidenki bonolarla parayı kıranlar ilk üretti biz ise anca madende sabahladık ama yine şikayetçi olmadık
oyun içindeki arkadaşlığa gelirsem resmen bitti bnim arkadaşlarım vardı samimi olduklarım adamlar gitti çemberden item dizdi havalandılar kendilerini büyük hissettiler selam verdik almadılar işin aslına gelrsk sonuçta bu bir oyun sanal ortam reele hiç bir bağlantısı yok basit bir sistem bu o yüzden davranışlarına herkez dikkat etsn kendini bir kenara çekip ne yapıyorum bn desinler bu aradada çarımı satıyorum oyundan temelli ayrılıyorum herkeze elveda diyorum
Dewilkral -xXxSUxXx-QxSUxQ