Oyunda olması gereken bi kaç yenilik
Oyunda olması gereken bi kaç yenilik
Ws turnuvalarında 1. olanların isminin üstüne En iyi Büyücü En iyi Savaşcı Şifacı yazması bence hoş olur Loncanın ayrı bi tablosu olması lazım çevrımiçi olanları ordan görmemız lonca arttırıcılarının orda olması lazım Mesela Legend e bakabılırsınız Birlik yazar bence bunlar olsa güzel olur diye düşünüyorum

****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
- oLmazSaoLmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Are The Best
Re: Oyunda olması gereken bi kaç yenilik
O KADAR SORUN VARKEN TEK DERDİN BU MU!!
ah güzel eski ikv'li günler...
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
OYUNDAKİ TILSIMLAR İŞİ BOZDU.BENCE TILSIMLAR KAKSA DAHA İYİ OLMAZI ALANLARIN PARASI GERİ İADE EDİLSE SÜPER BİR OYUN OLUR . :idea:
- onurala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Eskiden buna benzer bir etkinlik vardı En çok arz veya lodos kesene bir tag geliyordu ama çok kısa sürdü heralde forumdaki iletileri tek tek bakmak sıktı adamları :arrow: viewtopic.php?f=50&t=90212
Courtneyx
Mestrov
PFİZER
Mestrov
PFİZER
Aynen kardeşim tek derdım bu zaten oyuna gırdığımmı varda sorunları bıleyım sorun varsa bana söyleme destek orda ona söyle :idea:wsyegel yazdı:O KADAR SORUN VARKEN TEK DERDİN BU MU!!

****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR