Hüzünlü bir veda

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Vedaa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Hüzünlü bir veda

Mesaj gönderen Vedaa »

Merhaba İKV ailesi,Ramazan beraketiyle gelir derler ki öyle de geldi mutluydum kaç gündür dünde arkadaşlarla buluştuk iftar yaptık biraber sonra gezdik,lunaparka gittik küçük çocuklar gibi eğlendik ve bugünde yan çarıma üreteceğim ejderi tam üretecekken bi iş çıkıyodu satıyodum malzemeleri gene tam tamamlanmıştı gene bi şey geldi aklıma zaten keyfim yerimde ejder beklesin bi arkadasım o karakterimi kendi loncasına istiyodu bende ejder bekler arkadasımı bekletmeyeyim diye klandan lisans falan satan bi eleman gördüm tanıştık skypetan bilmiyorum bel ki oruç basıma vurdu belkide arkadasıma sürpriz yapacağım için heyecanlıydım ve hemen ejder malzemelerimin para edenlerini Bilgeler loncasından Masterofdarknes adlı dar düşünceli küçük bi kardeşimiz sanırım beni dolandırıp sahte referans no ve şifre verdi bi an afalladım yani ben çoğu kişiye kendinizi dolandırtmayın herkese güvenmeyin derdim tembih ederdim ama aynı hataya ben düştüm ve utandım,utandım ki bu yazdıklarımı kendi forum üyeliğimden yazamadım
Neyse işte ben bu oyunu yıllardır oynarım,eskilerden kalanlardanım oyuna ve oyunculara o kadar yardım etmeye çalışmama rağmen bi gün sonun böyle olacağını hiç düşünmezdim kırıldım ama olsun o hırsızlık yapan kardeşimizde elbet anlayacaktır yaptığının sanalda yapmısta olsa bir hırsızlık olduğunu..
Bu oyun bana bir çok abi,abla,dost ve kardeş kazandırdı gerçekten çok sevdim hepinizi ve artık oyuna girmesemden İKV hep bi anı olacak benim için ama foruma bakacağım ara sıra çünkü ikvonline den bu yana en çok vakit geçirdiğim forum bu ne de olsa
Son sözlerimi söylüyorum kusuruma bakmayın sıktıysam sizleri,kendinizi ezdirmeyin sakın Klanlarda özellikle Lodos klanını takip ettiğim için Lodos klanında geceleri lag ve bazı sorunlara çözüm için bazen abilerimiz ablalarımız bazende kardeşlerimiz bir çözüm arıyor hep birlikte bir şey yaparsanız sesinizi duyurabilirsiniz artık ben yokum ama siz hala çok kişisiniz ve birlikte hareket edip her sorunu çözebilirsiniz
Son olarak yıllar önce bana Jandarma Ali'yi bulmam gerektiği yere,Agah Bey'in yanına koydum karakterimi kendinize iyi bakın,varsa hakkım helal olsun kırdıysam sizleri sizde hakkınızı helal edin olur da foruma giremezsem de şimdiden Bayramınız Mübarek Olsun,Hayırlı ve Nice Bayramlara
(he son olarak o beni dolandıran kardeşimize sesleniyorum sakın buraya gelip yalan söylüyor zaten fake hesap falan deme benim kötü bi huyumdur bir elim hep print screen tuşundadır haberin ola haydi bana eyvallah )
Bu arada bu şarkı sizlere beni hatırlatsın çünkü bu şarkı her daim telefonumda ve mp3 ümde olacak http://www.youtube.com/watch?v=0TtWgiGVHLk
.....
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Re: Hüzünlü bir veda

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Reel hayatında başarılar . İkvonline demişsin bende orda üyeydim herkesi tanırdım genellikle belki sizide tanıyor olabilirim :)
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Alem-i Cihan

Mesaj gönderen FERRAND »

Reelde başarılar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Cunocuneyt
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Cunocuneyt »

Reelde başarılar.
FERRAND
Kullanıcı avatarı
Denizci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: KIYAMETİN YOLCULARI

Mesaj gönderen Denizci »

Reelde başarılar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Aremi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Aremi »

Vedaa yazdı:Merhaba İKV ailesi,Ramazan beraketiyle gelir derler ki öyle de geldi mutluydum kaç gündür dünde arkadaşlarla buluştuk iftar yaptık biraber sonra gezdik,lunaparka gittik küçük çocuklar gibi eğlendik ve bugünde yan çarıma üreteceğim ejderi tam üretecekken bi iş çıkıyodu satıyodum malzemeleri gene tam tamamlanmıştı gene bi şey geldi aklıma zaten keyfim yerimde ejder beklesin bi arkadasım o karakterimi kendi loncasına istiyodu bende ejder bekler arkadasımı bekletmeyeyim diye klandan lisans falan satan bi eleman gördüm tanıştık skypetan bilmiyorum bel ki oruç basıma vurdu belkide arkadasıma sürpriz yapacağım için heyecanlıydım ve hemen ejder malzemelerimin para edenlerini Bilgeler loncasından Masterofdarknes adlı dar düşünceli küçük bi kardeşimiz sanırım beni dolandırıp sahte referans no ve şifre verdi bi an afalladım yani ben çoğu kişiye kendinizi dolandırtmayın herkese güvenmeyin derdim tembih ederdim ama aynı hataya ben düştüm ve utandım,utandım ki bu yazdıklarımı kendi forum üyeliğimden yazamadım
Neyse işte ben bu oyunu yıllardır oynarım,eskilerden kalanlardanım oyuna ve oyunculara o kadar yardım etmeye çalışmama rağmen bi gün sonun böyle olacağını hiç düşünmezdim kırıldım ama olsun o hırsızlık yapan kardeşimizde elbet anlayacaktır yaptığının sanalda yapmısta olsa bir hırsızlık olduğunu..
Bu oyun bana bir çok abi,abla,dost ve kardeş kazandırdı gerçekten çok sevdim hepinizi ve artık oyuna girmesemden İKV hep bi anı olacak benim için ama foruma bakacağım ara sıra çünkü ikvonline den bu yana en çok vakit geçirdiğim forum bu ne de olsa
Son sözlerimi söylüyorum kusuruma bakmayın sıktıysam sizleri,kendinizi ezdirmeyin sakın Klanlarda özellikle Lodos klanını takip ettiğim için Lodos klanında geceleri lag ve bazı sorunlara çözüm için bazen abilerimiz ablalarımız bazende kardeşlerimiz bir çözüm arıyor hep birlikte bir şey yaparsanız sesinizi duyurabilirsiniz artık ben yokum ama siz hala çok kişisiniz ve birlikte hareket edip her sorunu çözebilirsiniz
Son olarak yıllar önce bana Jandarma Ali'yi bulmam gerektiği yere,Agah Bey'in yanına koydum karakterimi kendinize iyi bakın,varsa hakkım helal olsun kırdıysam sizleri sizde hakkınızı helal edin olur da foruma giremezsem de şimdiden Bayramınız Mübarek Olsun,Hayırlı ve Nice Bayramlara
(he son olarak o beni dolandıran kardeşimize sesleniyorum sakın buraya gelip yalan söylüyor zaten fake hesap falan deme benim kötü bi huyumdur bir elim hep print screen tuşundadır haberin ola haydi bana eyvallah )
Bu arada bu şarkı sizlere beni hatırlatsın çünkü bu şarkı her daim telefonumda ve mp3 ümde olacak http://www.youtube.com/watch?v=0TtWgiGVHLk
.....

Kardeşim bana özelden ulaş zararın neyse ben karşılarım Herkeze iyi forumlar...
☆ Aremis Morpheus Phosedion ☆
Kullanıcı avatarı
byceo77
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen byceo77 »

Geçmiş olsun bende aynı şekilde 3 gün önce dolandırldım TheMeMOII ve IDontYouNowI adlı kişiler tarafından aktarım yapılackatı hesabımı çaldı şuanda karakterlerimin hepsi çalındı oyunu bırkamış bulunmaktayım :cry:
Saygılarımla Byceo
Kullanıcı avatarı
Evvel
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Türk intikam tugayı

Mesaj gönderen Evvel »

Malesef sanal ortamda bi kaç ay yanınızda durup güveninizi kazanıp dostmuş gibi görünüp sizi sırtınızdan vuran harcadığınız emeği çalıp giden değişik insanlar bulunuyor.çalınan tılsım item materyal VS. değilde insanın bu şekilde iyi niyetinin suistimal edilmesi ve kandırılması zoruna gidiyor kimseye güvenemeyecekmiyiz yazık acıyoruz.
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

Vedaa yazdı:Merhaba İKV ailesi,Ramazan beraketiyle gelir derler ki öyle de geldi mutluydum kaç gündür dünde arkadaşlarla buluştuk iftar yaptık biraber sonra gezdik,lunaparka gittik küçük çocuklar gibi eğlendik ve bugünde yan çarıma üreteceğim ejderi tam üretecekken bi iş çıkıyodu satıyodum malzemeleri gene tam tamamlanmıştı gene bi şey geldi aklıma zaten keyfim yerimde ejder beklesin bi arkadasım o karakterimi kendi loncasına istiyodu bende ejder bekler arkadasımı bekletmeyeyim diye klandan lisans falan satan bi eleman gördüm tanıştık skypetan bilmiyorum bel ki oruç basıma vurdu belkide arkadasıma sürpriz yapacağım için heyecanlıydım ve hemen ejder malzemelerimin para edenlerini Bilgeler loncasından Masterofdarknes adlı dar düşünceli küçük bi kardeşimiz sanırım beni dolandırıp sahte referans no ve şifre verdi bi an afalladım yani ben çoğu kişiye kendinizi dolandırtmayın herkese güvenmeyin derdim tembih ederdim ama aynı hataya ben düştüm ve utandım,utandım ki bu yazdıklarımı kendi forum üyeliğimden yazamadım
.....

:oops: :oops: :oops:
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

“Genel Sohbet” sayfasına dön